magnesium diasporal toz kullanan var mı?

bana da yazmıstı dr her zaman değil kramp olursa içersin demişti.bende de hiç kramp olmadığı için hiç içmedim.kramp olsa da olmasa da mutlaka içmek gerekiyor mu???

bana da yazmıstı dr her zaman değil kramp olursa içersin demişti.bende de hiç kramp olmadığı için hiç içmedim.kramp olsa da olmasa da mutlaka içmek gerekiyor mu???

ben rahım kasılmalarını önledıgı ıcın ıcılmesı gerektıgını bılıyorum canım ama son ayda vermıyolarmıs dogum ıcın rahmın kasılması gerekıyomus cunku a.s

Şimdi faydalı mı değil mi ben anlayamadım dün biraz iş yapınca kasığıma sancı girdi kramp dediğimiz bumu dinlenince geçiyor boşuna ilaç kullanmayayım...Balık yağını doktor neden vermedi bana acaba..

kızlar ya anladığım kadarıyla hep hamileler kullanıyor bunu.banada kabız olmamam için vermişti doktor ben hamile değilim.ama zaman zaman bendede kasılmalar oluyor hamilelikte yaşadığım gibi.acaba onada ii gelirmi henüz başlamadım kullnamaya.bilgisi olna varsa aydınlatsın beni ltfn

ssk karşılıyor ama bazı eczaneler kıllık çıkarabiliyorlar oraya teshis: kısmına sadece gebelik yetmiyor da magnezyum eksikliği vb gibi ibşeyler yazmak gerekiyor..
bu ilaç çok güzel bir ilaç, kramplara, kasılmalara birebir bence..
bu arada magnezyum eksikliğine iyi gelen doğal ilaç= B A K L A !!!

bende bikaç kere kullandım bağırsakları acayip boşaltıyo. hamileyken doktora kontrole girmeden önce tuvalete koşardım

Bende bugün kullanmaya başladım yanımda dah abı yudum bile almadan sizin yazdıklarınız okuyorum bendede kas ağrıları var birde şimdi bel ağrıları olmaya başladı umarım ii gelir hadi bakalım içiyim ben şunu

bende kullanıyordum günde 2 şase ama cayip ishal yaptı beni birde dşkımın rengi iice koyulaştı dr.u aradım kesmemi söyledi..

kızlar bende kullanıyorum bendede kırap var hamileyken bi zararı olurmu acaba:hulya:

bende kullanıyorum.düşük tehlikesi geçirince verdi doktorum. birde meyve suyuyla iç, dedi. daha kolay içersin dedi. deneyin kızlar

ya kızlar ilac dıskı yumusaması yapıyor yarım bardak suya karıstırıp içiorum ben
normalde doz asımında yapıomus bunu bırakmalımıyım ilacı ?

2010 haziran anneleri sizlerden kullanan var mı?? ben her gece yatmadan içiyorum..bacak ağrılarım geçti bayağı artık rahat uykuya kavuştum..:))

2010 haziran anneleri sizlerden kullanan var mı?? ben her gece yatmadan içiyorum..bacak ağrılarım geçti bayağı artık rahat uykuya kavuştum..:))

2010 haziran yok ! Elimizde nisan annesi mevcut.İşinize yarar mı ? : ))

Ben doktoruma ulaşamadığım anlarda ( kendisi yurt dışına çıkmıştı ) eczacıya hamile reçetelerindeki ilaç adlarına istinaden kasılma için birini yazmasını söylemiştim.Bunu verdiler.Doktorum geldiğinde de durumu izah ettiğimde yine bu ilacı verdi allahtan.Düzenli kullanmadığım için pek bir şey anlamadım.Ama en azından yemeklerden alamadığım vitamini aldığım için mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…