- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim
kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim
canım devlet karşılıyor ama eğer zamanı dolmadan aldıysan karşılamıyor
kizlar cok sanslisiniz,burda sigorta eleviti karsilamiyor üstelik bir paket 35euro yaklasik 75milyon sanirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?