magnesium diasporal toz kullanan var mı?

bende gunde 2 sase kullanıyorum bazen ikisini aynı anda tuketiyorum . kasılmalar için harika. bağırsakları calıştırdığı kesin.

sütü hiç duymamıştım. arastırmak lazım.

bende nisan annesiyim:)

2010 haziran anneleri sizlerden kullanan var mı?? ben her gece yatmadan içiyorum..bacak ağrılarım geçti bayağı artık rahat uykuya kavuştum..:))

bn varım haziran annesi :) oolucam inşaallahh bende kulanıyorum akşamları yarım bardak portakal suyuyla yada başka bi meyve suuyla benim karnımda ara ara sertlik oluyodu kasılma olabilirmi dedim diye verdi doktorum eskiye nazaran rahatlattı tabiki

bende sütü hiç duymadım benim doktorumda portakal suuyla iç demesi hm c vitaminide almış olursun dedi

hamileliğimde 6.ayımda şiddetli bel ağrım vardı
resmen kitleniyodum yerimden kalkamıyodum
doktorum verdi ve 2 günde ağrılarım gitti

bende kullanıyorum. yeni başladım kullanmaya ama benim bağırsaklarımla ilgili bi sıkıntım olmadı. herşey gayet yolunda...

kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim

ssk karşılıo ilacı

bır muddet bende kullandımçama sonra doktoruma sorark bıraktım.kaynak sularını bılırsınız dagdan bayırdan gelen yanı ıslenmemıs su bu sularda cok fazla magnezyum varmıs.allaha sukur sımdı gectı ama suları ıcmeye devam edıyorum.kucuk camlıcadan bıyerden alıyoruz

arkadaşlar bu magnezyumu doğuma kadarmı kullanacaz? bende sürekli ishal oluyorum. magnezyumdan sanırım.fakatdoktoruma söylemedim bu durumu. ishal olan arkadaşlar dr.unuza danıştığınızda ne söyledi. ishal bebğe zararlı diye biliyorum. ilaçta kramplarımıza iyi geliyor, ne yapmalıyız?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu magnezyumu doğuma kadarmı kullanacaz? bende sürekli ishal oluyorum. magnezyumdan sanırım.fakatdoktoruma söylemedim bu durumu. ishal olan arkadaşlar dr.unuza danıştığınızda ne söyledi. ishal bebğe zararlı diye biliyorum. ilaçta kramplarımıza iyi geliyor, ne yapmalıyız?

düzenli kullandığımda ishal sorunu olmuo bende ama ara verince kullanmaya yani 3-4 gün içmeyi unutup içtiğimde ertesi gün wcye zor yetişiyorum sonra normale dönüyor

Kızlar bende hiç ishal problemi olmadı. Bol süt içince zaten her sabah kendilinden tuvalete çıkıyorum, magnezyum bende herhangi bir sorun yaratmadı. Bi yerde okudum Magnezyumu süte karıştırıp bide aç karnına içince faydası oluyomuş, doğru mu acaba ?? Eczacı bana suya karıştırıp tok karnına içmemi söyledi bende öyle yapıyorum ama kafam da karışmadı değil hani.

bende de geçen salı inanılmaz kramplar giriyodu karnıma ama sadece hareket edince sabitken bi sorun yok çarşamba hemen doktoruma gittim rahimde kasılma var dedi ve bu ilaçtan verdi bana da günde 1 kere yarım bardak suyla çok şükür geçti kramplar ve devam ediyorum ilaca ayrıca yatıp dinlenmen gerek demişti 3 günde rapor almıştım hafta sonuyla beraber 5 gün yattım evde sürekli cumartesi kontrole gidince çok şükür kramplarım geçmişti

bende kullanıyorum kıraplara çok iyi bende vişne suyuyla kullanıyorum sade gitmiyor dr söyledi günde 1ker içiyorum

kızlar dün Nst ye girdim kasılma ağrılarım varmış ama ben hiçbi ağrı hissetmiyorum. doktorum magnezyum verdi ağrılar çoğalmasın diye, ama magnezyum toz halinde suya karıştırıp içiliyor dün içtim tatlı bişey bu şekeri çıkarırmı acaba? şeker var bende.

bizde 24. haftada sabah 1 tablet calsiyum akşam da 1 tablet magnezyum verdi. Benim kramplarım olmuyor. Arada ateşim çıkıyor, özellikle ayaklarım yanıyor kısa süreli o yüzden magnezyum yazdı. Ama çok tatlı geliyor bana. Tatlı hiç sevmem midem kötü oluyor bazen.

Bende kullanmaya başladım sağ kalçamda inanılmaz bir ağrı var haftalardır. 21 haftalık hamileyim. Doktoruma söyledim 3 gündür kullanıyorum yalnız hiç bi azalma olmadı. Düzenli kullanımda mı kesiliyor ağrılar? Yoksa bende mi problem anlamadım.

kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim
Paralı bu ...SGK nin karşıladığı muadili var ama...

Back
X