• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur edildim başkaları da bu oyuna gelsin istemiyorum!

İşte o raporu "kati raporunu"dr vermedi o işten birşey çıkmaz dedi o iş öyle olmaz savcılığa başvurursun onlar seni adli tıpa gönderir rapor oradan alınır o işten de bir şey çıkmaz avukat masrafı ile kalırsınız dedi
Bakın madem iddialarınız bu yönde, farklı sitelerde asılsız yorumlar vb olduğunu söylüyorsunuz, bence siz bu işi her 2 türlü asılın, 2 dava açın, 1'i ameliyatınızla alakalı hasta olarak mağdur edildiğinize dair, diğer mahkemeyi de yazdığı blog, site sayfalarını bularak print edin ve 6012 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 54. maddesi gereği: “bütün katılanların menfaatine, dürüst ve bozulmamış rekabetin sağlanmasıdır.” Bu çerçevede, “rakipler arasında veya tedarik edenlerle müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı veya dürüstlük kuralına diğer şekillerdeki aykırı davranışlar ile ticari uygulamalar haksız ve hukuka aykırıdır.”

Sosyal medyada yazılan asılsız içerikler sebebiyle kandırıldığınızı, bahsi geçen doktorun meslektaşlarına karşı sosyal medyada kendiyle ilgili asla uygun olmayan şişirilmiş abartılı reklamlarıyla haksız rekabet yaptığı ve hastaları yanıltıcı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle dava açın bakın bakalım birşey çıkıyor mu çıkmıyor mu?

İnsanlar haklarını tam olarak bilmediklerinden, hangi durumda hangi TCK maddesine göre dava edebileceklerini bilmediklerinden karşılarındaki kişi de kendinden emin rahat bir şekilde ahkam kesiyor.

Çok geçmiş olsun, bide ufak bebeğin varmış üzüldüm durumuna..
Keşke düzeltme ameliyatını olmadan önce rapolarınla savcılığa başvursaydın daha etkili olurdu sıcağı sıcağına..

Peki ikinci ameliyat neden işe yaramadı, disk alındığı içinmi?
Madem platin takılması gerekiyordu düzelten doktor neden takmadıda simdi 3. ameliyata gerek var?
İkinci ameliyatta dr fıtığı almamış diskin ön kısmını sağlam dokuyu almış ciddi hasar vermiş ben o halde tuvalete gidemedim ağlaya ağlaya sürüne sürüne nasıl gittim bilmiyorum bacağımı kımıldatamıyordum beş gün sonra üçüncü ameliyatı oldum dr fıtığı aldı ama onda komplikasyon oldu belde kayma Ve sıvı birikmesi disk artıkları ile sinirler omur iliğe yapışmış sinirler sıkışmış ikinci ameliyatta hasar büyüktü belimde kayma olacağını tahmin ettim diskin yarısı yoktu çünkü son ameliyatımda çok iyi diyemem ama en azından fıtığı aldı zaten bir daha beyin cerrahına gitmem skolyoz ameliyatı yapan bir cerraha gideceğim onların ekibinde oluyormuş beyin cerrahı

Bakın madem iddialarınız bu yönde, farklı sitelerde asılsız yorumlar vb olduğunu söylüyorsunuz, bence siz bu işi her 2 türlü asılın, 2 dava açın, 1'i ameliyatınızla alakalı hasta olarak mağdur edildiğinize dair, diğer mahkemeyi de yazdığı blog, site sayfalarını bularak print edin ve 6012 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 54. maddesi gereği: “bütün katılanların menfaatine, dürüst ve bozulmamış rekabetin sağlanmasıdır.” Bu çerçevede, “rakipler arasında veya tedarik edenlerle müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı veya dürüstlük kuralına diğer şekillerdeki aykırı davranışlar ile ticari uygulamalar haksız ve hukuka aykırıdır.”

Sosyal medyada yazılan asılsız içerikler sebebiyle kandırıldığınızı, bahsi geçen doktorun meslektaşlarına karşı sosyal medyada kendiyle ilgili asla uygun olmayan şişirilmiş abartılı reklamlarıyla haksız rekabet yaptığı ve hastaları yanıltıcı davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle dava açın bakın bakalım birşey çıkıyor mu çıkmıyor mu?

İnsanlar haklarını tam olarak bilmediklerinden, hangi durumda hangi TCK maddesine göre dava edebileceklerini bilmediklerinden karşılarındaki kişi de kendinden emin rahat bir şekilde ahkam kesiyor.
Bu doktorun hayatı biter galiba okadar Çok reklam var ki! ben sonradan gördüm 2014 yılında yazılmış yorumlar Ve bir blog ta güzel bir tanıtım yapmış yardımcısı ama bazı üyeler anlamış durumu da ben sonradan gördüm bir konu daha var ki mesajlardaki hasta sayısı ile şirketi için ödediği vergi tutarsızlığı ben zaten bunu bilsem oyun içinde oyun olduğunu anlardım ama insan acıdan düşünemiyor. Yasal yollarla elimden geleni yapacağım

Geçmiş olsun... Mağdur edildiğinizi düşünüyorsanız dava açmanız lazım, sabim bimer ya da ttb den bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Alanda uzman olan bilirkişiler tarafınca incelenmesi lazım, elinizde kanıt varsa vs bunlarla başvurun. Dava sonuçlanmadan sosyal medyada ya da başka ortamlarda suçlama yapmanızı önermem çünkü bir şey çıkmazsa karşı taraf da size yüklü bir tazminat davası açabilir.
Hatalı ameliyat Ve sebep olduğu ameliyatlar için maddi manevi tazminat çıkarmış uzun sürsede ve beni yönlendiren ve her gönderinin altında sahte yorum yapan şahsın mesajları var tabi ki o şahıstan da şikayetçi olacağım ameliyat olmadığından Emin'im bütün yorumları nı sildi ama mesajları kayıtlı

Gülüm isim vermeyin, haklıyken haksız duruma düşersiniz, bu gibi durumlarda resmî makamlara müracaat edilmeyip sosyal medyada yazılınca, karşı taraf mesleki haysiyetim, itibarım zedeleniyor gerekçesiyle dava açıyor, çok yaşadık örneklerini.
İşini layıkıyla yapmayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Amin ablam o paralar zehir zıkkım olsun dolandiricilar

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah.
2. ameliyatı olmuşsunuz, madem platin gerekiyormuş neden o ameliyatta platin takılmadı ki
3. kez ameliyat masasına yatmak çok zor ya
3. Ameliyat oldu 4. De gerekiyor Muş belimle o kadar oynandı ki omurganın üst kısmında sıkıntı başladı sanki bi domina taşı gibi omurganın mekaniği dengesi bozuldu şimdi öncelini hangisine vereceğim bilmiyorum bi kaç dr la da görüşeceğim avukatla da görüşeceğim İstanbula gitmem lazım burada bu konuda uzman ne dr ne avukat var

Rapor gerek varmı ki zaten vermedi dr raporu ama ameliyattan bir gün sonra mr çektirdim her şey açıkça ortaydı fıtık duruyordu beş gün sonra tekrar ameliyat oldum Ve şu am omurgam da bir çok sıkıntı oldu diskin ön kısmını aldığı için öne doğru eğik yürüyorum ağrı içinde
Dosya da ekstra ameliyat sonrası ameliyatta ne çıktığına dair rapor tutuluyor sizin 2. Ameliyatınızı yapan doktordan rapor almanız yeterli olacaktır hasta dosyalar incelenecek hersey o şekilde açığa çıkar

Dosya da ekstra ameliyat sonrası ameliyatta ne çıktığına dair rapor tutuluyor sizin 2. Ameliyatınızı yapan doktordan rapor almanız yeterli olacaktır hasta dosyalar incelenecek hersey o şekilde açığa çıkar
epikriz raporu var onu aldım bütün ameliyatlarda o çıkan parçaları da atmadım 2cm lik serbest fıtık parçası duruyor kutuda ben iki yıl da üç kez ameliyat oldum 2. Ameliyat hatalı Ve başarısız 3. Ameliyat da 2. Ameliyatta ki hatan dolayı komplikasyon oluştu 2. Ameliyat öncesi ve sonrası mr cd ve raporları var 3. Ameliyat öncesi ve sonrası mr cd ve raporu da var ben ameliyattan bir gün sonra mr çektirdim hep ağrı vardı

Bu konuda fıtığı olan Ve ameliyat olmayı düşünenler okur Ve çok dikkatli olurlar inşallah benim ilk ameliyatımda erken olmuş dr felç diye korkuttuğu için ameliyat olmuştum ama araştırdığım kadarıyla fıtık patlak değilse kendini iyileştirebilirmiş omurgadaki disklerin öyle bir özelliği varmış ben zaten fizik tedavide germe yapıldığı için diski içerden yaraladıkları için kötü olmuştum o ağrıyla Ve felç korkusuyla gidip ameliyat oldum hiç yarmadım dinlenmedim uzun süreli yatak istihirati şartmış Ve ben önemsemedim fıtığı olan arkadaşlar artık kendine çok dikkat etsin öyle bir acı Yok tarihi imkansız Allah kimseye yaşatmasın

Fıtık ameliyatlarında yüzde yüz başarı oranı yok bildiğim kadarıyla o yüzden bi sonuç çıkarmi bilemedim ama eski mr ile yeni mrdan belki bir sonuç çıkar fıtığa hic müdahale edilmediyse

Fıtık ameliyatlarında yüzde yüz başarı oranı yok bildiğim kadarıyla o yüzden bi sonuç çıkarmi bilemedim ama eski mr ile yeni mrdan belki bir sonuç çıkar fıtığa hic müdahale edilmediyse
Yüzde yüz başarı olmamasının sebebi ameliyat sonrası olan yapışıklıklar ameliyat olan hemen hemen herkeste oluyor ama ikinci ameliyatta malesef ki fıtığa dokunmamış bize nöral föromen de ki boşluktan girip fıtığı alacağını söyledi Allah orada bir boşluk yaratmış oradan alacağım fıtığı dedi eğer mikrodistektomi olursan dr bu kemikleri alır omurgan çöker dedi ama boşluktan girmemiş diskin ön kısmına girip orayı almış öyle boşluğa falan aramamış aslında biliyormusunuz iyiki o boşluktan girmeye çalışmamış yoksa siniri parçalayacakmış

Belki kızacaksınız hekimim o konulara vakıfım.bu durumu ispatlama olasılığınız tıbbi anlamda düşük.ikincisi ispatlasanız bile ameliyat komplikasyonu olaral degerlendirilme olasılıgı çok yüksek.o yüzden diger doktor bişi çıkmaz demiştir.fıtık ameliyatı cok zor bir ameliyat umarım rahatlarsınız.
Yani başka hastalar ile görüştüm başka dr lar tarafından mağdur edilmiş adli tıpa gönerilmiş ve dedikleri şu dr dr aleyhine rapor vermiyor aslında tabiri başkaydı i..nın i...yı ısırmadığı bir yer adli tıp demiş tabi hiç gitmefiğim için kurum hakkında bilgim Yok ama dava açılabilecek yada şikayet edilebilecek o kadar çok açıkları var ki şimdi sahte yorumları temizlemeye çalışıyorlar ama be yazıkki forumlarda yazdığı sahte hasta yorumlarını silemiyorlar dr dan birşey çıkmasa bile ki çıkacak diye düşünüyorum ama sahte hasta dan her türlü çıkacak ameliyat olmadığı halde yorum yapıp insanları yönlendirdiği için

Yani başka hastalar ile görüştüm başka dr lar tarafından mağdur edilmiş adli tıpa gönerilmiş ve dedikleri şu dr dr aleyhine rapor vermiyor aslında tabiri başkaydı i..nın i...yı ısırmadığı bir yer adli tıp demiş tabi hiç gitmefiğim için kurum hakkında bilgim Yok ama dava açılabilecek yada şikayet edilebilecek o kadar çok açıkları var ki şimdi sahte yorumları temizlemeye çalışıyorlar ama be yazıkki forumlarda yazdığı sahte hasta yorumlarını silemiyorlar dr dan birşey çıkmasa bile ki çıkacak diye düşünüyorum ama sahte hasta dan her türlü çıkacak ameliyat olmadığı halde yorum yapıp insanları yönlendirdiği için
Adli tıp kurumu haksız olan bir doktoru korumaz.ancak fıtık ameliyatlarının basarı sansı düşüktür o yüzden kendi davanızdan bir sonuç elde etmeniz çok zor.avukatlar genelde çok istekli oluyor ama davayı kazanamazsanız maddi anlamda sizi çok zorlar.boşuna avukat parası ödersiniz.sahte yorumlar için tabipler birliğine şikayet edin onlar gerekeni yaparlar

Şu anda ağrı içinde yaşıyorum buradaki dr lar elletme artık platin yanlış uygulanırsa sakat kalırsın geri dönüşü olmaz diyor düzeltme ameliyatını yapan dr tekrar ameliyat olman lazım sinirde kaybedilen geri gelmez sakat kalırsın ilerde diyor Ama çok büyük bir rakam istiyor ameliyat için ve ben madd manevi yoruldum daha kaç kez ameliyat olacağım! Beni mağdur eden dr 6 bin kaptırdım üçüncü ameliyat için başka dr 18 bin verdim şaka gibi ama rakam bu en azından son ameliyatı yapan dr ödemeyi bankadan aldı ve platin ameliyatı için 36 bin istiyor belim kaymış sinirler sıkışmış vaziyette ağrı içinde yaşıyorum şu anda dava açsam sebep olduğu ameliyatların maliyetini alırız en azından diye düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum

isin cok zor allah sabirlar versin arkadasim, bir gelisme var mi?
saglik söz konusu hic biseye benzemez bi cocugun var daha genceciksin
esinin davranisi cok kötü :KK43:

IMG_6190.PNG
isin cok zor allah sabirlar versin arkadasim, bir gelisme var mi?
saglik söz konusu hic biseye benzemez bi cocugun var daha genceciksin
esinin davranisi cok kötü :KK43:
Teşekkür ederim,Gelişme derken sağlığım konusunda mı sordunuz? Üç kez ameliyat oldum son ameliyattan sonra 18 ekimde ameliyat oldum son durum belim kaymış disk hiç Yok gibi omur omurun üstüne çökmüş omurgam hafif öne doğru eğik bir türlü düzgün duramıyorum rezüde disk yani fıtıklardan artık çıkıntılar kalmış sinirler ile fıtık birleşip omu iliğe yapışmış sinir kökleri tamamen daralmış bacaklarım ızdırap içinde 15 derece olan lomber skolyozum 5 ayda 20 olmuş üstelik omurgamın alt kısmındaki bozukluk üst kısmı da tetikledi üstende omurlar kaymış durumum pekte iyi değil ameliyatlık durumdayım Ve ameliyat olmak istemiyorum

çok ama çok üzüldüm, senin için dua edicem..
insanlıktan nasibini almamış, üç kuruş için insanların canını hiçe sayan bu insan müsveddelerini Allah bildiği gibi yapsın.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, o pislikte hakkettiğini bulur..

Back