• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur edildim başkaları da bu oyuna gelsin istemiyorum!

İşte ta baştan adam kendi bildiği gibi doldurduysa ne olacak, ameliyat ettim ama fıtığı bıraktım diye yazmamıştır zaten
Disk alınmış ancak fıtık şu sebepten dolayı bırakılmış vs vs mutlaka ya bir açıklama yada fıtık alındı diye yazması lazım sonuçta hasta yatış sebebi fıtık, ne ameliyatı fıtık ama fıtık olduğu gibi duruyor bunun açıklamasını yapması lazım dosyada

Benim yengem de öyle oldu ve çok gençti Malatya da ünlü bir doktor fıtığı almadan kapamış kadın daha kötü oldu Ankaradayım gidince ortaya çıktı hepsine haram zıkkım olsun hatta Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müsade ederse isim bile veririm yeteri kadar soydular milleti
Gülüm isim vermeyin, haklıyken haksız duruma düşersiniz, bu gibi durumlarda resmî makamlara müracaat edilmeyip sosyal medyada yazılınca, karşı taraf mesleki haysiyetim, itibarım zedeleniyor gerekçesiyle dava açıyor, çok yaşadık örneklerini.
İşini layıkıyla yapmayanları Allah bildiği gibi yapsın.

Canım geçmiş olsun.yapacağın en net şey iyi bir hukukçuyla bu üiün üzerine gitmek.inan bana ıspatlanmayacak hiç bir şey yoktur.
MR sonuçları var epikriz raporları var parayı verdiğime dair bi belge Yok ama dr ve yardımcısının sahte hastanın mesajları var silmedik ameliyatı hatalı yaptığına göre epikriz raporu da yanlış oluyor oda ayrıca suçmuş Ve hastane tarafından 40 günlük rapor aldım sigortaya işlendi yani belgeler var eşim ikna olmadı ondan gizli bi avukata danışacağım

Gülüm isim vermeyin, haklıyken haksız duruma düşersiniz, bu gibi durumlarda resmî makamlara müracaat edilmeyip sosyal medyada yazılınca, karşı taraf mesleki haysiyetim, itibarım zedeleniyor gerekçesiyle dava açıyor, çok yaşadık örneklerini.
İşini layıkıyla yapmayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Evet öyle de yapıyorlarmış dr lar,ben doktorun kendi sayfasına yazdım sildi bütün yorum kısımlarını kapattı telefondan engelledi! Ama benim elimde sahte hasta yorumları da var bu konuda uzman bi avukata tüm belgelerle gideceğim bana İstanbul yolu gözüktü

Disk alınmış ancak fıtık şu sebepten dolayı bırakılmış vs vs mutlaka ya bir açıklama yada fıtık alındı diye yazması lazım sonuçta hasta yatış sebebi fıtık, ne ameliyatı fıtık ama fıtık olduğu gibi duruyor bunun açıklamasını yapması lazım dosyada
Diskin tamamını alması imkansız omurga ikiye bölünür omur ilik ve sinirler kopar benim dr fıtığı almak imkansız olunca diskin ön kısmını alıp elime fıtık diye verdi şaka gibi! Son ameliyatta o fıtık bütün olarak çıktı kocaman iki cm den büyük bi parça çıkmış

İşte ta baştan adam kendi bildiği gibi doldurduysa ne olacak, ameliyat ettim ama fıtığı bıraktım diye yazmamıştır zaten
Şifa ile taburcu oldu yazıyor ağrım var diye bas bas bağırdığım halde

Eksi sozlukte yazar olan bir tanidiginiz varsa olayi yazsin cok cabuk sosyal medyayla olaylar yayiliyor oralarda.Tabi dava acmayi da ihmal etmeyin.Parayi verdiginizi kanitlayamiyor olabilirsiniz ancak bir avukata danisin mutlaka bir yolu vardir

Çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz..Yerinizde olsam eniştenizi dinleyip davayı açardım,zaten bir şey çıkmaz uğraşmayın diye diye başımıza bunca olay gelmedi mi?? En ufak bir hatayı affetmeyin,bakanlık ya da her nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa edin..Ameliyatı yapan doktorla ameliyattan sonra görüştünüz mü? Şikayetlerinizi dle getirdiniz mi?
Evet görüştüm o dr la bize önce su toplamış dedi sonra nüks dedi biz o ne derse ona inanacağız sanki başka dr gittim diskin ön kısmı alınmış dedi zaten aldığı dokular küçük küçük sağlam dokular oysak benim fıtık patlamış bütün bi parça dışarıya çıkmıştı dr gel bir daha ameliyat edeyim dedi şaka gibi

Evet öyle de yapıyorlarmış dr lar,ben doktorun kendi sayfasına yazdım sildi bütün yorum kısımlarını kapattı telefondan engelledi! Ama benim elimde sahte hasta yorumları da var bu konuda uzman bi avukata tüm belgelerle gideceğim bana İstanbul yolu gözüktü
Çok geçmiş olsun, parayı verdiğinizi ispata gerek bile yok, hangi hastanede yattığınız ameliyatınız vb kayıtlıdır mutlaka, ameliyat sonrası bir rapor vs yazıldıysa ve altında o kişinin imzası vardır sanırım.
Siz hastane kayıtlarınızı, ameliyatınıza girenleri kağıda basılı belge olarak alın ameliyat olduğunuz hastaneden gerekli resmî başvurularınızı yapın.

keşke yukarıya ulaşma şansınız olsa
bakan vs ye yani dosyadaki bilgileri değiştirmeye bile korkacakları birine

yalnız yarın bir gün davayı kazanırsanız eşiniz o tazminatlara ortak olmaya utanır umarım
hiç destek olmamış cidden
Eşim nedense uğraşmak istemiyor birde elimiDe parayı ödediğimize dair bir belge olmadığı için bu parayı tekrar bizden alırlar diyor ama veresiye ameliyat sistemi nerde uygulanmış şimdiye kadar

evet parayı elden aldıkları için bir kanıt olmaz
ama öteki türlü illa yapılabilecek birşey vardır

Çok geçmiş olsun, parayı verdiğinizi ispata gerek bile yok, hangi hastanede yattığınız ameliyatınız vb kayıtlıdır mutlaka, ameliyat sonrası bir rapor vs yazıldıysa ve altında o kişinin imzası vardır sanırım.
Siz hastane kayıtlarınızı, ameliyatınıza girenleri kağıda basılı belge olarak alın ameliyat olduğunuz hastaneden gerekli resmî başvurularınızı yapın.
Epikriz raporu var kendi imzası ile sigorta girişi de yapıldı 40 günlük çalışamaz raporu da aldım sma heyet raporu üç dr un imzası var bu Dr un çalıştığı hastane akrabasınınmış ameliyat ücretini hastane değil dr alıyor dr un bağımsız şirketi var değişik bi sistem şirket içinde şirket var savcılığa başvurduğumuz zaman savcılık istermiş belgeleri hastaneden,en çok zoruma giden dr un asistanı nın çeşitli yerlerde nerdeyse bütün forumlarda sahte yorum yazması Ve sahte hasta ya çıkar karşılığı yorum yaptırıp yönlendirmeleri ince ince araştırdım sadece bu forumda yorum yok.

Eksi sozlukte yazar olan bir tanidiginiz varsa olayi yazsin cok cabuk sosyal medyayla olaylar yayiliyor oralarda.Tabi dava acmayi da ihmal etmeyin.Parayi verdiginizi kanitlayamiyor olabilirsiniz ancak bir avukata danisin mutlaka bir yolu vardir
Dr un asistanı yazmış övgü dolu dünyada işini yapan sayılı drlardan olan başarılı dr u öve öve bitirememiş ve hiç tanıdığım Yok yazar olarak

Bir doktor tabi ki diğer doktoru koruyup bir şey çıkmaz der. Siz vazgeçmeyin, önce SABİM e şikayet edin. Daha sonra dava açın.
Hakikaten neden böyle yapıyorlar anlamıyorum nerede kaldı Hipokrat yemini! Dr hasta ilişkisi Yok dr-dr ilişkisi almış başını gitmiş birbirlerini koruyorlar

Dava acarsaniz hastane de yattığınız dosyayı ve ameliyat raporunu inceleyeceklerdir orada fıtığın alindiginı başarılı bir ameliyat olduğunu yazmıştır doktor, diğer ameliyat oldugunuz doktordan da fıtığın durduğuna dair bir rapor alır dava acarsaniz yanlış ameliyat diye tazminat alabilirsiniz ama süreç baya uzar bilginiz olsun
İşte o raporu "kati raporunu"dr vermedi o işten birşey çıkmaz dedi o iş öyle olmaz savcılığa başvurursun onlar seni adli tıpa gönderir rapor oradan alınır o işten de bir şey çıkmaz avukat masrafı ile kalırsınız dedi

İşte o raporu "kati raporunu"dr vermedi o işten birşey çıkmaz dedi o iş öyle olmaz savcılığa başvurursun onlar seni adli tıpa gönderir rapor oradan alınır o işten de bir şey çıkmaz avukat masrafı ile kalırsınız dedi

Eşiniz bel fıtığı ameliyatı yapan doktordan psikolojik teşhis tavsiyesi almış, siz de bel fıtığı ameliyatı yapan doktordan hukuki tavsiye alıp hata yapmayın lütfen. Acil şifalar diliyorum. Eskisinden bile daha sağlıklı olun inşallah.

Dava acarsaniz hastane de yattığınız dosyayı ve ameliyat raporunu inceleyeceklerdir orada fıtığın alindiginı başarılı bir ameliyat olduğunu yazmıştır doktor, diğer ameliyat oldugunuz doktordan da fıtığın durduğuna dair bir rapor alır dava acarsaniz yanlış ameliyat diye tazminat alabilirsiniz ama süreç baya uzar bilginiz olsun
Rapor gerek varmı ki zaten vermedi dr raporu ama ameliyattan bir gün sonra mr çektirdim her şey açıkça ortaydı fıtık duruyordu beş gün sonra tekrar ameliyat oldum Ve şu am omurgam da bir çok sıkıntı oldu diskin ön kısmını aldığı için öne doğru eğik yürüyorum ağrı içinde

Eşiniz bel fıtığı ameliyatı yapan doktordan psikolojik teşhis tavsiyesi almış, siz de bel fıtığı ameliyatı yapan doktordan hukuki tavsiye alıp hata yapmayın lütfen. Acil şifalar diliyorum. Eskisinden bile daha sağlıklı olun inşallah.
Bu konuda uzman bi avukat bulup danışacağım benim gibi başka insanlar mağdur olmasın çünkü bu şahıs ameliyat yapamadığı gibi bu tekniğin eğitimini veriyor yani başka cerrahlara bu tekniği
Nasıl öğretebilir ki

O malum sitede çok doktora dava açıldı yalan beyanlar yüzünden,parayla yorum yazanlar vs vs, dava açın
Sayfa değerlendirmesini kapatan dr için artık düşüncem sabit demekki kuyruk korkusu var diyip uzak durmak lazım Ve devlet hastanesinden şaşmayacaksın ne geldiyse başıma özelde geldi

Back