Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bu arada BİMER sabimi filan aramayın zira doktor bilgilendirilir ve ameliyat raporunu değiştirebilir bu yüzden hiç bir şekilde dava açacağınızi söylemeyin mahkeme celbi eline geçince dosyaya dokunma gibi bi durum olamayacak
Çok geçmiş olsun, bide ufak bebeğin varmış üzüldüm durumuna..Fıtığın resimleri var. Düzeltme ameliyatını yapan dr boşuna uğraşmayın hiç bişey çıkmaz o işten dedi eşim dr dinlemeyi tercih ediyor, ama eniştem avukat uzun sürsede 2 yıl sürermiş maddi manevi tazminat alırız dedi ve ben hala ameliyatlık durumdayım fazla ayakta kalamıyorum platin takılması gerekiyormuş
Bıyyy ne soğuk cevap.cevaplamasanız daha iyiydi.Resimlere bakıp ne anlayacağız ki biz? Çoğumuz tıp okumadık.
Gerçekten mağdur olduğunuza inanıyorsanız ve elinizde kanıtlar varsa dava açın.
Canım geçmiş olsun.yapacağın en net şey iyi bir hukukçuyla bu üiün üzerine gitmek.inan bana ıspatlanmayacak hiç bir şey yoktur.hanımlar kısaca şöyle özetleyeyim bir dr tarafından mağdur edildim hem sağlığım gitti hem param ve parayı verdiğimizi kanıtlayamıyoruz zaten o ameliyat daha maliyetli başka ameliyatlara sebep oldu!11 aylık kızım var Ve ona bakamıyorum annelik yapamıyorum ve ben sahte hasta yorumu ile kandırılmışım şimdi o dr malum sitedeki sayfa değerlendirmesini kapatmış ve o sahte hasta sayfadaki gönderilerin altına hocam size ameliyat olalı beş ay oldu çok iyiyim sağlığınıza duacıyım diye yorum atmıştı ama yorumları kaldırmış! Sayfa değerlendirmesini kapattığı için benim orada yazdığım yorum gözükmüyor bu insanın yaptığı yanlış ameliyatı Ve başarısızlığını bi şekilde afişe etmek istiyorum bu arada dr un asistanı çeşitli forumlarda bir övgü mesajı atıp çıkmış Ve blog oluşturup alanının em iyisi dünyada sayılı dr olduğunu iddia etmiş insanlar bu sahte gönderilere aldanıyor işte başkaları da benim gibi mağdur oluyor (geçirdiğim ameliyat bel fıtığı ameliyatı bana kocaman fıtık aldım dedi ama ağrım devam ediyordu mr kabul etmedi psikolojik rahatsız olduğumu söylemiş eşime eşimde nasıl bi düşünceye sahipse bana inanmadı gece acil mr çektirince ortaya çıktı diskin ön kısmını alıp fıtığa dokunmamış beş gün sonra başka dr ameliyat oldum resimleri inceleyin) bu konuda ne yapabilirim?
Bıyyy ne soğuk cevap.cevaplamasanız daha iyiydi.
Dosya ellerinde olduğu müddetçe hastane yönetimi de destekler ve ameliyat raporu daha kimse görmeden değişir. Evrakta sahtecilik olduğunu da ispat edememis boş yere dava acmisligiyla kalır konu sahibiO malum sitede çok doktora dava açıldı yalan beyanlar yüzünden,parayla yorum yazanlar vs vs, dava açın
Dosya ellerinde olduğu müddetçe hastane yönetimi de destekler ve ameliyat raporu daha kimse görmeden değişir. Evrakta sahtecilik olduğunu da ispat edememis boş yere dava acmisligiyla kalır konu sahibi