• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur edildim başkaları da bu oyuna gelsin istemiyorum!

Bir doktor tabi ki diğer doktoru koruyup bir şey çıkmaz der. Siz vazgeçmeyin, önce SABİM e şikayet edin. Daha sonra dava açın.

Dava acarsaniz hastane de yattığınız dosyayı ve ameliyat raporunu inceleyeceklerdir orada fıtığın alindiginı başarılı bir ameliyat olduğunu yazmıştır doktor, diğer ameliyat oldugunuz doktordan da fıtığın durduğuna dair bir rapor alır dava acarsaniz yanlış ameliyat diye tazminat alabilirsiniz ama süreç baya uzar bilginiz olsun

Ha bu arada BİMER sabimi filan aramayın zira doktor bilgilendirilir ve ameliyat raporunu değiştirebilir bu yüzden hiç bir şekilde dava açacağınızi söylemeyin mahkeme celbi eline geçince dosyaya dokunma gibi bi durum olamayacak

Benim yengem de öyle oldu ve çok gençti Malatya da ünlü bir doktor fıtığı almadan kapamış kadın daha kötü oldu Ankaradayım gidince ortaya çıktı hepsine haram zıkkım olsun hatta Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müsade ederse isim bile veririm yeteri kadar soydular milleti

O malum sitede çok doktora dava açıldı yalan beyanlar yüzünden,parayla yorum yazanlar vs vs, dava açın

Ha bu arada BİMER sabimi filan aramayın zira doktor bilgilendirilir ve ameliyat raporunu değiştirebilir bu yüzden hiç bir şekilde dava açacağınızi söylemeyin mahkeme celbi eline geçince dosyaya dokunma gibi bi durum olamayacak

Nasıl değiştirecek ki evrakta sahtecilikten gene dava açılır ki doktor bu denli çakalsa ta baştan raporu istediği gibi yazmıştır

Artık eskisi gibi değil. . Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Sizin gibi düşünen insanlar yüzünden başka insanlarda mağdur olur. İlk başta sağlık Bakanlığına şikayet edin. Ben daha önce gelmesi gerekenden 45 dk geç gelip azarlayan bir doktoru şikayet etmiştim. Sonrasında elinizdeki belgelerle ve ikinci doktoru da şahit göstererek dava açın. Susmayın, uğraşmıyım Allahından bulsun demeyin. Şifa bulmak için o mahluka giden başka hastaları düşünün.

Geçmiş olsun... Mağdur edildiğinizi düşünüyorsanız dava açmanız lazım, sabim bimer ya da ttb den bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Alanda uzman olan bilirkişiler tarafınca incelenmesi lazım, elinizde kanıt varsa vs bunlarla başvurun. Dava sonuçlanmadan sosyal medyada ya da başka ortamlarda suçlama yapmanızı önermem çünkü bir şey çıkmazsa karşı taraf da size yüklü bir tazminat davası açabilir.

Fıtığın resimleri var. Düzeltme ameliyatını yapan dr boşuna uğraşmayın hiç bişey çıkmaz o işten dedi eşim dr dinlemeyi tercih ediyor, ama eniştem avukat uzun sürsede 2 yıl sürermiş maddi manevi tazminat alırız dedi ve ben hala ameliyatlık durumdayım fazla ayakta kalamıyorum platin takılması gerekiyormuş
Çok geçmiş olsun, bide ufak bebeğin varmış üzüldüm durumuna..
Keşke düzeltme ameliyatını olmadan önce rapolarınla savcılığa başvursaydın daha etkili olurdu sıcağı sıcağına..

Peki ikinci ameliyat neden işe yaramadı, disk alındığı içinmi?
Madem platin takılması gerekiyordu düzelten doktor neden takmadıda simdi 3. ameliyata gerek var?

hanımlar kısaca şöyle özetleyeyim bir dr tarafından mağdur edildim hem sağlığım gitti hem param ve parayı verdiğimizi kanıtlayamıyoruz zaten o ameliyat daha maliyetli başka ameliyatlara sebep oldu!11 aylık kızım var Ve ona bakamıyorum annelik yapamıyorum ve ben sahte hasta yorumu ile kandırılmışım şimdi o dr malum sitedeki sayfa değerlendirmesini kapatmış ve o sahte hasta sayfadaki gönderilerin altına hocam size ameliyat olalı beş ay oldu çok iyiyim sağlığınıza duacıyım diye yorum atmıştı ama yorumları kaldırmış! Sayfa değerlendirmesini kapattığı için benim orada yazdığım yorum gözükmüyor bu insanın yaptığı yanlış ameliyatı Ve başarısızlığını bi şekilde afişe etmek istiyorum bu arada dr un asistanı çeşitli forumlarda bir övgü mesajı atıp çıkmış Ve blog oluşturup alanının em iyisi dünyada sayılı dr olduğunu iddia etmiş insanlar bu sahte gönderilere aldanıyor işte başkaları da benim gibi mağdur oluyor (geçirdiğim ameliyat bel fıtığı ameliyatı bana kocaman fıtık aldım dedi ama ağrım devam ediyordu mr kabul etmedi psikolojik rahatsız olduğumu söylemiş eşime eşimde nasıl bi düşünceye sahipse bana inanmadı gece acil mr çektirince ortaya çıktı diskin ön kısmını alıp fıtığa dokunmamış beş gün sonra başka dr ameliyat oldum resimleri inceleyin) bu konuda ne yapabilirim?
Canım geçmiş olsun.yapacağın en net şey iyi bir hukukçuyla bu üiün üzerine gitmek.inan bana ıspatlanmayacak hiç bir şey yoktur.

Kanıt olarak siteden birşey sunmanıza gerek yok ki, sizi ameliyat etmiş muhakkak ameliyet olduğunuz hastanede gerekli kayıtlar yapılmıştır. Hasta giriş işlemleriniz de ne için ameliyat olduğunuz kayıtlıdır üzerine 5 gün sonra aynı tıbbi müdahale gerçekleşmesi yeterli delildir diye düşünüyorum. Dava açmanız yeterli olacaktır

O malum sitede çok doktora dava açıldı yalan beyanlar yüzünden,parayla yorum yazanlar vs vs, dava açın
Dosya ellerinde olduğu müddetçe hastane yönetimi de destekler ve ameliyat raporu daha kimse görmeden değişir. Evrakta sahtecilik olduğunu da ispat edememis boş yere dava acmisligiyla kalır konu sahibi

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda şifa bulursunuz inşallah.
2. ameliyatı olmuşsunuz, madem platin gerekiyormuş neden o ameliyatta platin takılmadı ki
3. kez ameliyat masasına yatmak çok zor ya

Raporlarınızla tum alakaĺı yerlere dava acmalısınız

Çok geçmiş olsun,inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz..Yerinizde olsam eniştenizi dinleyip davayı açardım,zaten bir şey çıkmaz uğraşmayın diye diye başımıza bunca olay gelmedi mi?? En ufak bir hatayı affetmeyin,bakanlık ya da her nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa edin..Ameliyatı yapan doktorla ameliyattan sonra görüştünüz mü? Şikayetlerinizi dle getirdiniz mi?

keşke yukarıya ulaşma şansınız olsa
bakan vs ye yani dosyadaki bilgileri değiştirmeye bile korkacakları birine

yalnız yarın bir gün davayı kazanırsanız eşiniz o tazminatlara ortak olmaya utanır umarım
hiç destek olmamış cidden

Dosya ellerinde olduğu müddetçe hastane yönetimi de destekler ve ameliyat raporu daha kimse görmeden değişir. Evrakta sahtecilik olduğunu da ispat edememis boş yere dava acmisligiyla kalır konu sahibi

İşte ta baştan adam kendi bildiği gibi doldurduysa ne olacak, ameliyat ettim ama fıtığı bıraktım diye yazmamıştır zaten

Back