- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Hmm dava açabilirsin o kişilerle birlikte toplu olarak ama dava süreci uzun sürebilir.Başkaları da şikayet etmiş sonuç alamamışlar hastane sayfasında okudum
Bakanlıktan birşey çıkmıyormuş, tabirler odasına şikayet etsem sadece uyarı alırmış sadece c.sye başvurabilirmişim verdiğim parayı kanıtlayamazsın ama davayı kazanırsan maddi manevi tazminat alırsın dedi bir hakim arkadaşım eniştem de avukat dava açalım diye ısrarcı eşim ise uğraşmak istemiyorSabah programları sayesinde baya bilgilendik evet fıtık görünüyor bariz.hani şu çıkık taraf .şikayet edin sağlık bakanlığına belgelerle.
Sonra dava açın bi avukat gidişatı çok daha iyi anlatır.boş yere ameliyat oldunuz maddi manevi tazminat açabilirsiniz o avukat çok cahil kalmış ona inanmayın .resmen dolandırılmışsınız.peşini bırakmayın
Fıtığın resimleri var. Düzeltme ameliyatını yapan dr boşuna uğraşmayın hiç bişey çıkmaz o işten dedi eşim dr dinlemeyi tercih ediyor, ama eniştem avukat uzun sürsede 2 yıl sürermiş maddi manevi tazminat alırız dedi ve ben hala ameliyatlık durumdayım fazla ayakta kalamıyorum platin takılması gerekiyormuş
Kişileri yanlış yönlendirmeseniz.sosyal medyada hastanenin ve doktorun adını paylasması suçbimer e yazın sabim 184 u arayın e devletten cumhurbaşkanı başbakan sağlık bakanına yazın bimer geri döner size müfettiş görevlendirilir hastaneye siz açmak istemiyorsanız dava bu yollarla peşini bırakmayın sürekli sosyal medyada paylasın hastanenin adını doktorun adını
Ama dr un sayfasında değerlendirme yaptım sayfa değerlendirmesini kapattı Ve yorumum gözükmüyorKişileri yanlış yönlendirmeseniz.sosyal medyada hastanenin ve doktorun adını paylasması suç
Ben biliyorum sıkıntı Yok sadece dr un sayfasında değerlendirme yaptım onuda kapatmışbilmiyodum valla suc olduğunu tmm paylaşma o zaman resmi yerlere yaz yazabildiğin kadar
Doktorun sayfasına degerlendirme yapabilirsiniz.onun suc olduğunu sanmıyorum.ama kişinin suçu kanıtlanmadan sosyal medya üzerinden doktoru yada hastaneyi eleştirirseniz problem olabilir.bir daha lütfen aldığınız her paranın makbuzunu isteyin.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınızAma dr un sayfasında değerlendirme yaptım sayfa değerlendirmesini kapattı Ve yorumum gözükmüyor
Makbuz vermiyorlar ısrarla red ettiler eşime kalk gidelim desemde dr a güvenmişti faturayı hastene çıkışında vereceğini söyledi onuda yapmadıDoktorun sayfasına degerlendirme yapabilirsiniz.onun suc olduğunu sanmıyorum.ama kişinin suçu kanıtlanmadan sosyal medya üzerinden doktoru yada hastaneyi eleştirirseniz problem olabilir.bir daha lütfen aldığınız her paranın makbuzunu isteyin.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız
Sayfada yıldız verirken paylaşılıyor onu silemiyor Ama o kısmı tamamen kapatabiliyor ziyaretçi gönderilerini silebiliyorkötü yorumu tabi göstermezler
mesaj direk paylasılmıyor siteyı kuran yada sahibi okuyor beğenirse paylaşılıyor
Bakanlıktan birşey çıkmıyormuş, tabirler odasına şikayet etsem sadece uyarı alırmış sadece c.sye başvurabilirmişim verdiğim parayı kanıtlayamazsın ama davayı kazanırsan maddi manevi tazminat alırsın dedi bir hakim arkadaşım eniştem de avukat dava açalım diye ısrarcı eşim ise uğraşmak istemiyor
Şu anda ağrı içinde yaşıyorum buradaki dr lar elletme artık platin yanlış uygulanırsa sakat kalırsın geri dönüşü olmaz diyor düzeltme ameliyatını yapan dr tekrar ameliyat olman lazım sinirde kaybedilen geri gelmez sakat kalırsın ilerde diyor Ama çok büyük bir rakam istiyor ameliyat için ve ben madd manevi yoruldum daha kaç kez ameliyat olacağım! Beni mağdur eden dr 6 bin kaptırdım üçüncü ameliyat için başka dr 18 bin verdim şaka gibi ama rakam bu en azından son ameliyatı yapan dr ödemeyi bankadan aldı ve platin ameliyatı için 36 bin istiyor belim kaymış sinirler sıkışmış vaziyette ağrı içinde yaşıyorum şu anda dava açsam sebep olduğu ameliyatların maliyetini alırız en azından diye düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorumöncelikle cok gecmis olsun, esinizin bu olayla ugrasmak istememesi cok kötü, nasil olur vicdani yüregi elveriyor buna anlamis degilim
insallah dava acar ve kazanirsiniz
acil sifalar
Diskin ön kısmını parçalamış video kanalında ameliyatlarını izledim ve anladım ki körlemesine giriyor ama bize çok farklı anlatmıştı dediği gibi yapmamış diskin neredeyse yarısını yarmış belim kaymış durumda şu andaGecmis olsun cnm.. Haberlere cik.. her hangi bir kanala cikip magduriyetini dile getir.. ben mr goruntulerinden sunu cikardim, hic birseye dokunulmamis gibime geldi.. NOT DOKTOR DEGILIM EMIN DEGILIM SADECE GORDUKLERIMI YAZIYORUM..
Ameliyattan önce onam formu imzaladınız mı?Diskin ön kısmını parçalamış video kanalında ameliyatlarını izledim ve anladım ki körlemesine giriyor ama bize çok farklı anlatmıştı dediği gibi yapmamış diskin neredeyse yarısını yarmış belim kaymış durumda şu anda
Devlet hastanesindeki dr tekrar ameliyat olma dedi belim kaymış sinir kökleri daralmış Ve sinirler omur iliğe yapışmış çok çok iyi bir cerrah bulmam lazım skolyoz ameliyatı yapan dr ları araştırıyorumdevlet hastanesi yada universite hastanesine gidin oradada plak platin koyuluyor tedavinizi yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?