Mağdur edildim başkaları da bu oyuna gelsin istemiyorum!

Bakanlıktan birşey çıkmıyormuş, tabirler odasına şikayet etsem sadece uyarı alırmış sadece c.sye başvurabilirmişim verdiğim parayı kanıtlayamazsın ama davayı kazanırsan maddi manevi tazminat alırsın dedi bir hakim arkadaşım eniştem de avukat dava açalım diye ısrarcı eşim ise uğraşmak istemiyor

Uzun muzun sallayin. Siz acin davanizi. Sonucta 2 yil sursede ugrasip durmayacaksiniz. Avukatiniz ilgilenecek. Kazaninca da parayi tek basiniza yiyin. Esiniz de size inanmadigi ile kalsin. Hakkinizi her koldan arayin. Davalar genelde uzun suruyor bu sizi yildirmasin. Ben hakkimi aramazsam sen aramazsan adalet yerinu nasil bulacak.

bimer e yazın sabim 184 u arayın e devletten cumhurbaşkanı başbakan sağlık bakanına yazın bimer geri döner size müfettiş görevlendirilir hastaneye siz açmak istemiyorsanız dava bu yollarla peşini bırakmayın sürekli sosyal medyada paylasın hastanenin adını doktorun adını

Kişileri yanlış yönlendirmeseniz.sosyal medyada hastanenin ve doktorun adını paylasması suç

Ne yazık ki omurga ameliyatlarında mağdur edilen çok fazla kişi var Ve dr hatalı olsa bile mesleğine devam ediyor mağdur edilen hasta adli tıp tarafından inceleniyormuş kaç kez ameliyat olduğum tabiki ortaya çıkar ama doktor doktoru karalamazmış o zaman nerede kaldı hipokrat yemini! Bu arada dr parayı yardımcısının aldığını ödemeden bilgisi olmadığını yardımcısı ile görüşüp geri döneceğini söyleyip telefondan engelledi

bilmiyodum valla suc olduğunu tmm paylaşma o zaman resmi yerlere yaz yazabildiğin kadar

Kişileri yanlış yönlendirmeseniz.sosyal medyada hastanenin ve doktorun adını paylasması suç
Ama dr un sayfasında değerlendirme yaptım sayfa değerlendirmesini kapattı Ve yorumum gözükmüyor

bilmiyodum valla suc olduğunu tmm paylaşma o zaman resmi yerlere yaz yazabildiğin kadar
Ben biliyorum sıkıntı Yok sadece dr un sayfasında değerlendirme yaptım onuda kapatmış

Ama dr un sayfasında değerlendirme yaptım sayfa değerlendirmesini kapattı Ve yorumum gözükmüyor
Doktorun sayfasına degerlendirme yapabilirsiniz.onun suc olduğunu sanmıyorum.ama kişinin suçu kanıtlanmadan sosyal medya üzerinden doktoru yada hastaneyi eleştirirseniz problem olabilir.bir daha lütfen aldığınız her paranın makbuzunu isteyin.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız

kötü yorumu tabi göstermezler
mesaj direk paylasılmıyor siteyı kuran yada sahibi okuyor beğenirse paylaşılıyor

Makbuz vermiyorlar ısrarla red ettiler eşime kalk gidelim desemde dr a güvenmişti faturayı hastene çıkışında vereceğini söyledi onuda yapmadı

kötü yorumu tabi göstermezler
mesaj direk paylasılmıyor siteyı kuran yada sahibi okuyor beğenirse paylaşılıyor
Sayfada yıldız verirken paylaşılıyor onu silemiyor Ama o kısmı tamamen kapatabiliyor ziyaretçi gönderilerini silebiliyor

öncelikle cok gecmis olsun, esinizin bu olayla ugrasmak istememesi cok kötü, nasil olur vicdani yüregi elveriyor buna anlamis degilim
insallah dava acar ve kazanirsiniz
acil sifalar

Gecmis olsun cnm.. Haberlere cik.. her hangi bir kanala cikip magduriyetini dile getir.. ben mr goruntulerinden sunu cikardim, hic birseye dokunulmamis gibime geldi.. NOT DOKTOR DEGILIM EMIN DEGILIM SADECE GORDUKLERIMI YAZIYORUM..

öncelikle cok gecmis olsun, esinizin bu olayla ugrasmak istememesi cok kötü, nasil olur vicdani yüregi elveriyor buna anlamis degilim
insallah dava acar ve kazanirsiniz
acil sifalar
Şu anda ağrı içinde yaşıyorum buradaki dr lar elletme artık platin yanlış uygulanırsa sakat kalırsın geri dönüşü olmaz diyor düzeltme ameliyatını yapan dr tekrar ameliyat olman lazım sinirde kaybedilen geri gelmez sakat kalırsın ilerde diyor Ama çok büyük bir rakam istiyor ameliyat için ve ben madd manevi yoruldum daha kaç kez ameliyat olacağım! Beni mağdur eden dr 6 bin kaptırdım üçüncü ameliyat için başka dr 18 bin verdim şaka gibi ama rakam bu en azından son ameliyatı yapan dr ödemeyi bankadan aldı ve platin ameliyatı için 36 bin istiyor belim kaymış sinirler sıkışmış vaziyette ağrı içinde yaşıyorum şu anda dava açsam sebep olduğu ameliyatların maliyetini alırız en azından diye düşünüyorum ama eşimi ikna edemiyorum

devlet hastanesi yada universite hastanesine gidin oradada plak platin koyuluyor tedavinizi yaptırın

Gecmis olsun cnm.. Haberlere cik.. her hangi bir kanala cikip magduriyetini dile getir.. ben mr goruntulerinden sunu cikardim, hic birseye dokunulmamis gibime geldi.. NOT DOKTOR DEGILIM EMIN DEGILIM SADECE GORDUKLERIMI YAZIYORUM..
Diskin ön kısmını parçalamış video kanalında ameliyatlarını izledim ve anladım ki körlemesine giriyor ama bize çok farklı anlatmıştı dediği gibi yapmamış diskin neredeyse yarısını yarmış belim kaymış durumda şu anda

Ameliyattan önce onam formu imzaladınız mı?

devlet hastanesi yada universite hastanesine gidin oradada plak platin koyuluyor tedavinizi yaptırın
Devlet hastanesindeki dr tekrar ameliyat olma dedi belim kaymış sinir kökleri daralmış Ve sinirler omur iliğe yapışmış çok çok iyi bir cerrah bulmam lazım skolyoz ameliyatı yapan dr ları araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…