Ben her konuda kendime yetebildigim için ona biraz iş mi kalmıyor anlayamadım.. Sürekli de ona inceden ince mesajlar verip biseyler yapmasını saglayabilirmiyim kendimden emin degilim zoraki olamaz bu.. Farklı karakterleriz galibaYok gayet haklısınız bence. Biraz hazırcılık var sevgilinizde. Cimrilik sezdim açıkçası. Gidipte en pahalı hediyeyi alacak değil ama yinede sizin zevkinizi, sürekli severek kullandığınız bir ürünü bilir bilmeyen biri zaten ilgilenmiyordur. Bilmiyorum bende bu konularda arkadaşlarımda özellikle ince düşünen biriyim. Herkesin farklı zevkleri var az çok bunu bilirsin. Düşünmesi gerek bana göre. Sürekli sizden yemesi de hoş değil neden hep beraber yiyorsunuz peki? Arada kendisi alsın getirsin bir şeyler. Bence hediye de almayın artık.
Kendimden de çok emin değilim bu şekilde ona inceden mesajlar verip biseyleri yapmasını bekleyebilirmiyim, bana göre değil açıkçası.. Aramız onun dışında çok iyi gidiyor şimdilik bu konu düzelirmi bilemiyorum ama..İstemek çok başka ya, hoş da değil insan karşısındakinden bekliyor ama böyle bir durumda biraz taş atmak fena olmaz
Yok ne yaparsanız yapın değişmez. Zaten düşünceli bir insan emin olun mesajlar vermesine bile gerek kalmadan kendisi yapar. Kısa süreliğine ilgileniyormuş gibi yapar, birkaç gün alır alacağını sonra eski haline geri döner. Siz kendinize yetiyorsunuz bu güzel fakat bunu değerlendiriyormuş gibi geldi bana. Bu durumunun çok iyi olup olmamasıyla da alakalı değil ki. Her seferinde hazıra konacağına gelirken bir tatlı alsın. Ne bileyim bi günde o yapsın yemeği ya da dışarıdan o söylesin. Aslında söylenebilecek çözümler çok ama karakteri gereği bunu yapmaz.Ben her konuda kendime yetebildigim için ona biraz iş mi kalmıyor anlayamadım.. Sürekli de ona inceden ince mesajlar verip biseyler yapmasını saglayabilirmiyim kendimden emin degilim zoraki olamaz bu.. Farklı karakterleriz galiba
Kendimden de çok emin değilim bu şekilde ona inceden mesajlar verip biseyleri yapmasını bekleyebilirmiyim, bana göre değil açıkçası.. Aramız onun dışında çok iyi gidiyor şimdilik bu konu düzelirmi bilemiyorum ama..
Dün akşamdan bu yana beni çok düşündürüyor gözüme iyice batı.. İnce düşünebilse kendime yetebilmem bile onda Bi artı olarak yorumlanıp bu özel gün Bi tık farklı olabilirdi..Yok ne yaparsanız yapın değişmez. Zaten düşünceli bir insan emin olun mesajlar vermesine bile gerek kalmadan kendisi yapar. Kısa süreliğine ilgileniyormuş gibi yapar, birkaç gün alır alacağını sonra eski haline geri döner. Siz kendinize yetiyorsunuz bu güzel fakat bunu değerlendiriyormuş gibi geldi bana. Bu durumunun çok iyi olup olmamasıyla da alakalı değil ki. Her seferinde hazıra konacağına gelirken bir tatlı alsın. Ne bileyim bi günde o yapsın yemeği ya da dışarıdan o söylesin. Aslında söylenebilecek çözümler çok ama karakteri gereği bunu yapmaz.
Dışarı cıktıgımızda hafta sonu öder hesabı, Bi kaç hafta sonuda biyerle kaçtık 1gunluk konaklama falan bu tarz gezmek ve tatil o karşıladı normaldeYa dışarıda buluşsanız yemeği biriniz ödersiniz, kahveyi biriniz ama evde olunca sürekli misafir ağırlıyor gibi harcama yapmak normal değil bence bu konuda ondan bir şeyler rica etmeniz ayıp kaçmaz.
Mesela yemeği siz söylüyorsunuz, o da tatlıyı almalı ya da “yemek söyleme, ben getireyim” demeli. Aksi çünkü insana “acaba?” Dedirtiyor. Belki düşünememiştir şimdiye kadar ama hafif isteklerle düşünmesini sağlayabilirsiniz.
hala olmazsa cimridir, kaçın derim
Ben tamamen haklı buldum sizi. Bu tarz konular burada gold diggerlık gibi algılanıyor çoğu zaman ama alakası yok. Bence bir süre soğuk yapın ve bir daha hediye mevzusu açılırsa hediyeyi ben seçeceksem hediye olmasının anlamımı var diye biraz soğuk duş etkisi yaptır. Hatta sonrasındada zaten kullandığım şeylerin ayarını az çok görüyorsun yani vs diyebilirsin. Anladığım kadarıyla alt metinli laf sokmalardan anlıyor bu kerkenesKızlar selam yine ben:)) Konum bildiğiniz gibi benim ilişki devam aynı düşünceler kafada.. 14şubatı malum bir şekilde geçirdikten sonra 8mart öncesi ben sana hediye almıyorum en mantıklısı beraber almak sen seciyosun anlaştık mı dedi. Bugün 14 mart hala konuyu açmadı o an unuttu galiba.. İyi anlaşıyoruz ama bu huyu beni benden alıyor cimrilik mi düşüncesizlik mi almak istememek mi daraldım kafamda kurmaktan.. Hediye aldırtmaktan ziyade kuruntularım beni boğuyor soğuk davranıyorum ister istemez
Anlayışınıza çok teşekkürler öncelikle. Zaten artık teklif etsede kabul etmeyi düşünmüyorum o o andı, geçmiş gitmiş bir anlamı kalmadı.. Yapmak istese yapar, evimi evi gibi biliyor görüyorBen tamamen haklı buldum sizi. Bu tarz konular burada gold diggerlık gibi algılanıyor çoğu zaman ama alakası yok. Bence bir süre soğuk yapın ve bir daha hediye mevzusu açılırsa hediyeyi ben seçeceksem hediye olmasının anlamımı var diye biraz soğuk duş etkisi yaptır. Hatta sonrasındada zaten kullandığım şeylerin ayarını az çok görüyorsun yani vs diyebilirsin. Anladığım kadarıyla alt metinli laf sokmalardan anlıyor bu kerkenesiyi birşey bu
şöyle birşeyde olabilir bazı insanlar gerçekten vermeyi veya birşey almayı bilmiyor. yapması gerektiğini yapısal olarak akıl edemiyor. siz hafif hafif çaktırmadan talep ederseniz öğrenebilir. Ben daha çok böyle biri gibi algıladım sevgilinizi. Eğitilebilir yani .Anlayışınıza çok teşekkürler öncelikle. Zaten artık teklif etsede kabul etmeyi düşünmüyorum o o andı, geçmiş gitmiş bir anlamı kalmadı.. Yapmak istese yapar, evimi evi gibi biliyor görüyor.. Hiç bir ilişkimde bu olaya bukadar takilacagimi tahmin etmezdim..
Bende işte çok vericiyim tam tersi, oyuzden karşıdan bu beklentim galiba.. Benide görüyor kac zamandır sürekli mahcup ediyorum onu yine aynı. Egitilebilir olduğuna pek inancım kalmadı en azından alma yapma, konuyu acma be adamşöyle birşeyde olabilir bazı insanlar gerçekten vermeyi veya birşey almayı bilmiyor. yapması gerektiğini yapısal olarak akıl edemiyor. siz hafif hafif çaktırmadan talep ederseniz öğrenebilir. Ben daha çok böyle biri gibi algıladım sevgilinizi. Eğitilebilir yani .
Kendini bu kadar inek gibi sağdırma, 1 hafta ne yemek ne başka şeyler alma görürsün seni sevmediğini.Merhaba kızlar konunun başında belirtmek isterim ki gerçekten linç yemek değil niyetim! Sadece biraz tuhaf hissetim.. 3-4aylık bir ilişkim var ikimizde çalışan insanlarız ben normal bir maaş +yurtdisinda ailem her ay bir maaşta ordan alıyorum diyebilirim, sevgilimde kendi işini yapıyor maddi durumu cook wow olmasada orta standart. Normalde akşamları bana gelir iş sonrası gorusurus (yalnız yaşıyorum) ,her zaman yemek soylerim dışarıdan her zaman bana ait hesap (tabikide o gelmesede yemek yine solicem yine yicem burdq sıkıntı yok) kendi içmek istediği alkolü alır sadece.. Haftada 3-4 defa gelir. Dışarıda yersek öder hesabı, ben normalde çok cömert Bi insanım her konuda ve herkeze, alışveriş yaparım ona da her seferinde biseyler alırım, ama ondan hiç birsey almadım sana yakısacagını düşündüm aldım, sen seversin diye aldım gibi şeyler. Sigara kullanmıyor keyfine benimkilerden yakar ama asla almak aklına gelmez, istediğimde bir paket alır iki yapmaz asla:) neyse çok uzattım sevgililer gününde şehir dışındaydı dün geldi ve bana hediye olarak gümüş bir kolye almış Bi değersiz hissettim kendimi ki standartimin yüksek olduğunu gayet iyi bilir.. Parfum koleksiyonum büyük örnek, kıyafete çok para harcarım, guzel seyleri severim..
Bende ona marka Bi parfum ve saat almıştım oda Bi tuhaf oldu hediyeyi görünce anlayabildim mahcubyetini.. Sorum da şu sizlere benmi değersizim yoksa ince mi düşünemiyor ya da her istedigimi alabildigim icin mi anlamakta çok güçlük çekiyorum?
Eve gelmiyor artık, geçiştiriyorum bir şekilde. iki haftadır dışarıda görüşüyoruz oda zaten hafta 1 veya 2 ..Kendini bu kadar inek gibi sağdırma, 1 hafta ne yemek ne başka şeyler alma görürsün seni sevmediğini.
Seni sevdiğini zannetmiyorum, seven erkek tek kuruş harcatmaz elinden geleni yapar.Eve gelmiyor artık, geçiştiriyorum bir şekilde. iki haftadır dışarıda görüşüyoruz oda zaten hafta 1 veya 2 ..
Anlıyorum..Seni sevdiğini zannetmiyorum, seven erkek tek kuruş harcatmaz elinden geleni yapar.