Bence sizde surekli birseyler almayin hediye olarak o nasil davraniyorsa oyle davranin pahali seylerde almayin. Arada bugunde sen al yemegi diyin ordaki davranisina gore cimri mi yoksa dusunemiyor mu anlarsiniz.
Aynen öyle lise de yapıyorduk bunları.. Beni yalnıs anlamadığınıza çok sevindim konu birinin parasını yemek değil.. verdiğime göre almak ta istemedim hiç sadece bu 14şubat beni biraz şaşırttı aydınlatma yaşadım..Yani lise öğrencisi olsa gümüş kolyeyi anlarımda. Net değer vermiyor bence .değer veren insan tıpkı sizin gibi maddi durumu elverdiğince akıtır…ayrıca paket taşımayan ama karşıdakinden için insanlara da sinir olurum. Otkalçılık yapan kişiden hayır gelmez
Ortak tanıdıklarımızı yorumlarken konu aralarında ben cimri insana çok karşı oldugumu belirttim herzaman erkekte özelikle çok daha çirkin oda buna katıldığını her zaman vurguladı.. Ben hep kendimce sürekli herşeyi alabildiğimi gördüğü için çok şey yapmıyor diye yorumladım ve üzerinde durmadım.. Bu ilişkimizde daha ilk 14 şubat ve standartımın yüksek olduğunu anladı halde aldığı hediye saçma geldi..Normalde erkekler gururlu olur maddiyat durumlarında ama sizinki de pek yok sanırım
Bugun yaptım farklı konuda:)) Geleyimmi dedi alışveriş yapmam lazım dedim eczane falan ugrucam yorgunum, eve geç sen dedi at bana liste alayım attım bende liste almışSizde onun gibi davranın.
Mesela gelirken “xxx alır mısın yiyelim” deyin.
Size misafirliğe gelmiyor ki, haftada 3-4 gün geliyorsa yemeği bazen o da almalı.
Hediye konusundaysa gümüş kolye alınabilir bir hediye ama standartlarınız yüksekse size uygun bir hediye değil o yüzden cimri gibi geldi bana.
Sigara otlakçılığı çok hassas bir konu, kullandığım dönem hoşlanmadığım bir şeydi benim. Bunu içiyorsan paketini alacaksın, hem para vermeye kıyamıyorlar hemde bulunca götürüyorlar.
Paketinizi çekmeye koyun mesela, içeceğiniz zaman bir tane alıp geri koyun. Otlakçı arkadaşım geldiğinde öyle yapıyordum ben.
Bugun yaptım farklı konuda:)) Geleyimmi dedi alışveriş yapmam lazım dedim eczane falan ugrucam yorgunum, eve geç sen dedi at bana liste alayım attım bende liste almışSonra geldi şarj aletim sorunlu ses geliyor sürekli sana yeni telefon mu alsak diyor akşam galiba mahcup oldu baya hissetim çünkü bugün bir tuhaf bonkör Devam edermi bilemiyorum
Hadi gözün aydınBugun yaptım farklı konuda:)) Geleyimmi dedi alışveriş yapmam lazım dedim eczane falan ugrucam yorgunum, eve geç sen dedi at bana liste alayım attım bende liste almışSonra geldi şarj aletim sorunlu ses geliyor sürekli sana yeni telefon mu alsak diyor akşam galiba mahcup oldu baya hissetim çünkü bugün bir tuhaf bonkör Devam edermi bilemiyorum
Evet tam olarak bunu anlatmak istedim.. Bir parfum bile olsa a bak düşünmüş diyebilirdim koleksiyonumu goruyor, gümüste hiç kullanmam..Tarzım olmayan bir şey benim en yakınımdan gelince
Benim ondaki değerim de bu kadarmış derim
Haklısın yani
Yok gayet haklısınız bence. Biraz hazırcılık var sevgilinizde. Cimrilik sezdim açıkçası. Gidipte en pahalı hediyeyi alacak değil ama yinede sizin zevkinizi, sürekli severek kullandığınız bir ürünü bilir bilmeyen biri zaten ilgilenmiyordur. Bilmiyorum bende bu konularda arkadaşlarımda özellikle ince düşünen biriyim. Herkesin farklı zevkleri var az çok bunu bilirsin. Düşünmesi gerek bana göre. Sürekli sizden yemesi de hoş değil neden hep beraber yiyorsunuz peki? Arada kendisi alsın getirsin bir şeyler. Bence hediye de almayın artık.Merhaba kızlar konunun başında belirtmek isterim ki gerçekten linç yemek değil niyetim! Sadece biraz tuhaf hissetim.. 3-4aylık bir ilişkim var ikimizde çalışan insanlarız ben normal bir maaş +yurtdisinda ailem her ay bir maaşta ordan alıyorum diyebilirim, sevgilimde kendi işini yapıyor maddi durumu cook wow olmasada orta standart. Normalde akşamları bana gelir iş sonrası gorusurus (yalnız yaşıyorum) ,her zaman yemek soylerim dışarıdan her zaman bana ait hesap (tabikide o gelmesede yemek yine solicem yine yicem burdq sıkıntı yok) kendi içmek istediği alkolü alır sadece.. Haftada 3-4 defa gelir. Dışarıda yersek öder hesabı, ben normalde çok cömert Bi insanım her konuda ve herkeze, alışveriş yaparım ona da her seferinde biseyler alırım, ama ondan hiç birsey almadım sana yakısacagını düşündüm aldım, sen seversin diye aldım gibi şeyler. Sigara kullanmıyor keyfine benimkilerden yakar ama asla almak aklına gelmez, istediğimde bir paket alır iki yapmaz asla:) neyse çok uzattım sevgililer gününde şehir dışındaydı dün geldi ve bana hediye olarak gümüş bir kolye almış Bi değersiz hissettim kendimi ki standartimin yüksek olduğunu gayet iyi bilir.. Parfum koleksiyonum büyük örnek, kıyafete çok para harcarım, guzel seyleri severim..
Bende ona marka Bi parfum ve saat almıştım oda Bi tuhaf oldu hediyeyi görünce anlayabildim mahcubyetini.. Sorum da şu sizlere benmi değersizim yoksa ince mi düşünemiyor ya da her istedigimi alabildigim icin mi anlamakta çok güçlük çekiyorum?
Evet haklısınız ben bugun açıkçası görüşmemek için bahane uydurdum ondan böyle Bi teklif beklemiyordum..Siz yine de onu rahatsız etmeden temkinli davranın. Bazı erkekler para harcamayı sevmiyor, bu normal karşılanabilir ama hep karşıdan hep karşıdan olunca insanın bi midesi bulanıyor. Haklısınız
Evet haklısınız ben bugun açıkçası görüşmemek için bahane uydurdum ondan böyle Bi teklif beklemiyordum..
İsteme konusunda zaten başarılı degilim.. Ama bazıları kendi aklından bulamıyor herhalde..
Benim pırlanta beklentim olmadı ki, alakasız bir hediye olarak yorumladım..Siz pahalı, marka hediye alıyorsunuz diye karşı taraftan aynı şeyi yapmasını beklememelisiniz, herkesin tarzı farklı. Bir de daha 4 ay olmuş pırlanta mı alması gerekiyor gümüş kolyede ne var?