evet doğru söylüyorsunuz.. maalesef
diyorumki ismail ailen üzümesin nişan yapmayalım masraf olmasın ..hayır yapılcak o nişan diyo..en ufak birseyde benmi alcam onu senmi alcan bu kimin görevi diye soruyor..
kç kez uyardım maddi konular midemi bulandırır diye..eğer olurda ayrılırsak esra maddiyata önem verdi benden çok şey istedi onun için ayrıldık dicek..benim malda mülkte gözüm olmadıgını adı gibi biliyor[/QU
maddiyattan degıl maneviyattan bahsetmenız lazım herşeyın bır sınırı var dusuncelerını kontrol edemeyen erkekler ne zor bunlarla uğraşmak bu kadar uzatılmaz alısverıs problem edılmez parası yoksa evlenmesın bızım ağzımız yandı o yüzden bundandır bu kadar kati ve doğru konuştuğumuz bız yasadık sız yasamayın .şımdıden yıpratıyor ılıskınızı para durumları dekı ona yoksa paran evlenmeyelim.ya zaten maddıyat yüzünden ayrılmanız degıl problem onun senın arkandan konusmasıdır artık kımse yemıyor canım o bahanelerı cok sey ıstedı ayrıldık ben duysam ınanmıyorum yani artık herkesın gözü dokuz açıldı elalem ne der dıye hele düşünme onları dıyen düşmanındır