yani nişanı erkek tarafı yapıyor öylemi :44: bugün bende sorun var sanırım canım habire soru soruyorum ama k.bakma
Canım bunun dışında sanırım bohçadan bahsediyorsun..aslına bakarsan bu bohça işi biraz gereksiz ama mecbur gibi bir durum oluşuyor..bana kalsa mesela bi alyans bi elbise yeter ama bizimkiler bohça ister diye ben şimdiden diyorum anneme öyle gereksiz sadece gelinin bohçasında olur diye birşey aldırmam..sözlünle konuşsan sadece gerçekten ihtiyacın olanlardan alsanız minik bir bohça yapsa..
ya da takı seti almalarını istiyorsan canım biraz sözlünde haklı oluyor bu durumda bana çok gereksiz gelir 2-3 defa kullanacaksın en fazla bozdurdugunda degeri düşecek gerek yok sevdigin insanı zorlamaya..
ne zor ve masraflı işer bunlar :44: sevdiginin maddi durumunu en iyi sen biliyorsun canım..senide düşünüyor olabilir borçla evlenmeyi kim ister ki[/QU
yok estf..
bohça falan asla istemiyorum çok gereksiz bana altın alsın falanda demiyorum..dediğim şu: bir elbise aldım sadece onu bile laf ettiler o kadar para verilirmiymiş yazık günahmış..
sürekli yengesini ablasını kardeşini örnek veriyor onlar hiç bişey istememişler karşı taraftann..sanki ben bana bilezik kolye al dedimm..asla demedim..nişanı biz yapıyoruz sadece elbise aldılar..