- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Olur canımŞimdi ben bütün arkadaşların dileğini birden paylaşacam. Sen müsait oldukça her birine 50 adet okucaksın.1 haftada 20*50=1000 adet okumuş olacaksın.
Canım liste doldu ama istersen yedeğe yazabilirim çıkan olursa eklerim
Bacılar maşallah ilk 10 kişiyi bitirdim bile. Esmaları tek tek ve toplu olarak okumayı denedim en hızlı aşağıdaki şekilde okuyunca oldu.Her satırın sonunda bi nefeslik duraklayınca daha akıcı okunuyor
Ya Allah,
Ya Rahman,Ya Rahim,
Ya Hayy,Ya Kayyum,
Ya Hannan,Ya Mennan,
Ya Bediüssemavati vel ard,
Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.
1.Mintimint
2.Life light
3.Aktif Lora
4.Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6.Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. @beratbedirhan
9. @burcusami
10.Ruzgarruya
11. @tiniminihaniim
12.sweetgirlcandy
13. A Asya89
14. @N u r
15. @Harlofia
16. @Tospaagtd
17. @rana20
18.Barbara
19. M Morlale8
20.Saliha40
Okumaya yeni başladım kızlarBacılar maşallah ilk 10 kişiyi bitirdim bile. Esmaları tek tek ve toplu olarak okumayı denedim en hızlı aşağıdaki şekilde okuyunca oldu.Her satırın sonunda bi nefeslik duraklayınca daha akıcı okunuyor
Ya Allah,
Ya Rahman,Ya Rahim,
Ya Hayy,Ya Kayyum,
Ya Hannan,Ya Mennan,
Ya Bediüssemavati vel ard,
Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.
1.Mintimint
2.Life light
3.Aktif Lora
4.Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6.Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. @beratbedirhan
9. @burcusami
10.Ruzgarruya
11. @tiniminihaniim
12.sweetgirlcandy
13. A Asya89
14. @N u r
15. @Harlofia
16. @Tospaagtd
17. @rana20
18.Barbara
19. M Morlale8
20.Saliha40
Kişi başı 50 tane canım. Cumadan cumaya. Bu listeyi bu cuma bitirecez inşallahKişi başı ne kadar okuyacaz ne zaman bitirmemiz lazım
Allah kabul etsin canım rana kardeşimiz bugün attı dileğini. Dileğini tek okuyup niyet getirir misin. Duasını okumuşsun zaten❤
Okudum kuzum Rabbim kabul etsin aminKişi başı 50 tane canım. Cumadan cumaya. Bu listeyi bu cuma bitirecez inşallah
Allah kabul etsin canım rana kardeşimiz bugün attı dileğini. Dileğini tek okuyup niyet getirir misin. Duasını okumuşsun zaten❤
Amin diline sağlık Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah her biriniz sen Allah razı olsun
Bende bu şekilde okuyorum akşam okuyacam inşallah devamını dün okudum bugün akşamda devam edecem inşallah. Hepsini okuduktan sonra bildirim yapacam ben@rana20 için okudum Rabbim dualarini kabul etsin amin
Allah kabul etsin canım bu cumaya bitmesi lazımMintimint Life light bu arkadaşlara okudum. Allah kabul etsin. Daha faziletli olduğu için ben yatsı namazından sonra okuyorum.
Biliyorum canım merak etmeAllah kabul etsin canım bu cumaya bitmesi lazım
20 kişiye değil mi canımMintimint canım okudum Allah kabul etsin
Evet canım sırada ki etiket te olan arkadaşlar a okudum20 kişiye değil mi canım
Allah kabul etsin canımEvet canım sırada ki etiket te olan arkadaşlar a okudumgünlük çektiğim tesbihler zaten şimdilik kolay geçiyor
Canım başka arkadaşlarda yazdı aslında aklımda bi fikir var belki bu topik altında 2 ayrı grup yapabilirim hem herkes okumuş olur ,hem 2 grup olunca liste kısa olurCanım bir sonraki haftaya benide ekler misin?Mintimint