- 1 Ocak 2011
- 1.645
- 1.960
benide alırmısınızBen varım canım. Herkese 100 er tane her bir esmadan değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide alırmısınızBen varım canım. Herkese 100 er tane her bir esmadan değil mi
Canim bi sonraki liste için adını not alıyorum inşallahbenide alırmısınız
Merhaba canım benimde son 4 kişi kaldı bugun bitrcem inşallahBacılar cuma ikindi saatine kadar bitirelim inşallah. İlk liste olduğu için başlama tarihimiz pztsye denk geldi o yüzden 4 günde tamamlamış olacaz. Ben bu topiğe yoğunlaşmadığım halde son 4 kişi kaldı ,yormadan bitiyor yani.Ama bundan sonraki okumalar 1 hafta sürede okunacak inşallah. Dileğini değiştirmek isteyenler özelden cuma akşamı paylaşmadan önce özelden yazsınlar
1. Mintimint
2. Life light
3. Aktif Lora
4. Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6. Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. burcusami
10. Ruzgarruya
11. Tiniminimavihanim
12. sweetgirlcandy
13. A Asya89
14. i p e k
15. @Harlofia
16. 5 528mucizemmm
17. R rana20
18. Barbara
19. M Morlale8
20. Saliha40
Şahane canımMerhaba canım benimde son 4 kişi kaldı bugun bitrcem inşallah
Tamam kuzum ne zaman istersen eklerim yine Allah kabul etsinMintimint canım beni 2. haftada çıkarır mısın? Zorlanıyorum yetiştirmekte
Tamam canım Allah kabul etsinMintimint suan 10.kısıdeyım.
Esmalar da zorlandım bırzcık ya hayy ya kayyum bana normalde de ağır gelen esmalardı zaten Toplu okuyunca ağırlık yaptı bende listeyı bıtıreyım 2. Döndüğünüzde benım yerıme başkasını yaz balım
Esmaları karıştırıp okumak bana da zor geldi. Bazen göğsüm daralır gibi oluyor.Mintimint suan 10.kısıdeyım.
Esmalar da zorlandım bırzcık ya hayy ya kayyum bana normalde de ağır gelen esmalardı zaten Toplu okuyunca ağırlık yaptı bende listeyı bıtıreyım 2. Döndüğünüzde benım yerıme başkasını yaz balım
Aynen cnm. Birden yuklenınce ters tepki yapıyor.Esmaları karıştırıp okumak bana da zor geldi. Bazen göğsüm daralır gibi oluyor.
Hem öyle hem de bazı esmalar beraberde okunmazmış. Ben ya bedi okurkende çok zorlandım.Aynen cnm. Birden yuklenınce ters tepki yapıyor.
Birde artık inandım yanı herkese her esma gitmiyor.
Aaa bana da öyle oldu daralıyor gibi. Demek ki ağır geldiEsmaları karıştırıp okumak bana da zor geldi. Bazen göğsüm daralır gibi oluyor.
Aynen canım ağır geliyor.Aaa bana da öyle oldu daralıyor gibi. Demek ki ağır geldi
Bütün kişileri okudum bitirdim Rabbim kabul etsin inşallah niyetlerimiziBacılar cuma ikindi saatine kadar bitirelim inşallah. İlk liste olduğu için başlama tarihimiz pztsye denk geldi o yüzden 4 günde tamamlamış olacaz. Ben bu topiğe yoğunlaşmadığım halde son 4 kişi kaldı ,yormadan bitiyor yani.Ama bundan sonraki okumalar 1 hafta sürede okunacak inşallah. Dileğini değiştirmek isteyenler özelden cuma akşamı paylaşmadan önce özelden yazsınlar
1. Mintimint
2. Life light
3. Aktif Lora
4. Morrmeneksee
5. A arkadasimes
6. Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. burcusami
10. Ruzgarruya
11. Tiniminimavihanim
12. sweetgirlcandy