🌿MADDİ , MANEVİ ZENGİNLİK İÇİN🌿HAFTALIK OKUMA

O bahsettiğiniz 10 esmayı 100kere okuycaz 1gunde değil mi Mintimint Mintimint
Canım tek tek olarakta okuyablirsin bir kerede de okuyabilirsin. Ben 1 kerede
Ya Allah, Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Hayy,Ya Kayyum,Ya Hannan,Ya Mennan,Ya Bediüssemavati vel ard,Ya Malikelmülk,Ya Zülcelali vel ikram.
Bu şekilde okuyup bi sonrakine geçecem. Böyle daha kolay bence

Listenin tamamını canım. Bütün dilekleri paylaşacam 1 hafta içinde müsait oldukça okucaz. İster 1 haftada bitsin,ister 1 saatte. Sadece 1 kere bildirim yapacaz
Liste kaç kişi olcak sınır var mı peki? Sayıya göre katılayım kalabalık olursa yetiştiremem çünkü🙈

Bende varım inşallah her gün 100 tane mi okuyacaz bu esmayi

Liste kaç kişi olcak sınır var mı peki? Sayıya göre katılayım kalabalık olursa yetiştiremem çünkü🙈

Tamamdır o zaman bende varımm liste çok kalabalık mı pekii canım😍 Mintimint Mintimint
Canım benim aklımda günlük 100-150 arası düşecek kadar bi sayı vardı.Bu şekilde rahatlıkla okunabilir. Şimdi katılanlar çok olunca şöyle düşündüm her bir arkadaş için okuma sayısı düşecek kişi artacak.Yani liste çok olsa bile okuma artmıcak ve sadece sırasıyla arkadaşımızın dileğini okuyup belirlenen sayı kadar o kişiye okuyup bi sonrakine geçeceksin. Listeyi bitirince sadece 1 kez tüm listeyi okudum diye bildirim yapacaksın🤗

Bu bizim tefrice gurubundan sonra bunu ayni kadro devam etsek liste kabalık gibj :olamaz:
Herkese açık grup canım🥰sadece orada günlük bildirim yapıyorduk ,burada haftada 1 yapılacak. Bir hafta bitince işi yoğun olan listeden ayrılıp isteyen gelebilecek

10 kişilk düşündüm ama gelen arkadaşlarda oldu. Misal veriyorum 10 kişik grupta her bir kişiye 100 tane okucağımıza 20 kişilik grupta her bir kişiye 50 adet okucaz okuma sayımız artmıcak ve 1 haftada tamamlanacak günde uzamıcak
Listeyi 2 ye bolun birine sen birine mormenekse uzun olunca insan yiliyor:KK33: siz bilirsiniz tabi

Canım benim aklımda günlük 100-150 arası düşecek kadar bi sayı vardı.Bu şekilde rahatlıkla okunabilir. Şimdi katılanlar çok olunca şöyle düşündüm her bir arkadaş için okuma sayısı düşecek kişi artacak.Yani liste çok olsa bile okuma artmıcak ve sadece sırasıyla arkadaşımızın dileğini okuyup belirlenen sayı kadar o kişiye okuyup bi sonrakine geçeceksin. Listeyi bitirince sadece 1 kez tüm listeyi okudum diye bildirim yapacaksın🤗
100-150 arasıysa ekle beni de canım 🤗

X