Amin canım sağol Allah razı
Canım ben katılırım.Canım ben başladım ama bitiremedim. Ama 20 kişinin hepsini er ya da geç okuyacağım . Sen okunmuş say.
Ama yarın ki dua grubuna ekleme beni.
Önce bu 20 kişiyi bitireyim diger hafta tekrar bakarım buraya
amim amin sağol canım ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsunKIZLAR HERKESIN ADINA OKUDUM FATİHA VE İHLASLA BAĞISLADIM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAHHEPIMIZIN DUALARINI KABUL ETSIN Mintimint BEN TAMAMLADIM CANIM
Mintimint
@Aktif Lora
Morrmeneksee
@arkadasimes
@Ceren0134
M MaviMabellee
@beratbedirhan
burcusami
Ruzgarruya
@tiniminihaniim
sweetgirlcandy
A Asya89
@N u r
@Harlofia
5 528mucizemmm
R rana20
Barbara
M Morlale8
Saliha40
Ben devam ediyorum canımOKUMAYANLAR
Kızlar işaretlemeyi unuttuğum var mı?
Ve yarın listeden
Morrmeneksee
@Life light
@Ceren0134
sweetgirlcandy arkadaşlarımızın haricinde çıkanlar var mı? Ona göre sayı bölecem yeni tur için
1.Mintimint
2. @Life light
3. @Aktif Lora
4.Morrmeneksee
5. @arkadasimes
6. @Ceren0134
7. M MaviMabellee
8. @beratbedirhan
9.burcusami
10.Ruzgarruya
11. @tiniminihaniim
12.sweetgirlcandy
13. A Asya89
14. @N u r
15. @Harlofia
16. 5 528mucizemmm
17. R rana20
18.Barbara
19. M Morlale8
20.Saliha40
Aynı banada olduCok fena ağırlık çöktü üzerime okurken cok kotu oldum ama zorluyorum ins bitiricem birazdan
Valla cok fena oldum ya benAynı banada oldu
Yeni listeye eklerim cnm inşllahBen katılmak isterim
Cok fena ağırlık çöktü üzerime okurken cok kotu oldum ama zorluyorum ins bitiricem birazdan
Demek ki esma dan esmaya insanlara farklı etki yapıyor bazı esmaları okurken Allah affetsin banada ağır geliyor ama bunları şiir gibi okuduğum için kolay ağır gelmediAynı banada oldu
Tamam canım❤Mintimint bitirdim Rabbim kabul etsin ins.. Yeni listede olamicam cok isterdim ama inan cok kotu oldum okurken
Kız aynenYeni listeye eklerim cnm inşllah
Demek ki esma dan esmaya insanlara farklı etki yapıyor bazı esmaları okurken Allah affetsin banada ağır geliyor ama bunları şiir gibi okuduğum için kolay ağır gelmedisadece sayı daha az olabilirdi aslında
Tamam canım❤
Evet canım eğer devam esersekKız aynendemeyım dedım ama sen dedın ztn sayı cok oldu. Vur dedik öldürdün
Ayni banada fettah ismi bu kadar çekmemiştir üstüme.. ağırlık ağırlık..Valla cok fena oldum ya ben
Millete olanlar olduktan snramıEvet canım eğer devam esersekdüşürecem bundan sonraki listede
Hahaaa bak benden bi tane daha demwk herkese aynı etki etmiyorVala kizlar maşallah bana hic ağır gelmedi okuyordum bı bakıyordum 50 olmuş maşallah iyi okudum ben
Ayni banada fettah ismi bu kadar çekmemiştir üstüme.. ağırlık ağırlık..
Vala kizlar maşallah bana hic ağır gelmedi okuyordum bı bakıyordum 50 olmuş maşallah iyi okudum ben
Yok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyımBen hepsini ayrı ayrı 50 okuyunca daha hızlı oldu ve ağırlık çökmedi. Ama başlarda hepsini okuyup basıyordum tesbihe o zaman zorlanmıştım. Tek tek iyi gitti
Bana da kolay oldu 1 gunde bitirdim ama evdeydim o zaman simdi is basladi ama bakalim ezberlemisim dilimde heo cekmesem de daha kolay olur gibi ama zikirmatikle dolasmak zor olcakYok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyım
Herkese farklı etki ediyor canm demekki salati Tefriciye maşallah kuzum sana vala nazar değmesin ben on tanede tikaniyorum ondaYok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyım