🌿MADDİ , MANEVİ ZENGİNLİK İÇİN🌿HAFTALIK OKUMA

Canım ben başladım ama bitiremedim. Ama 20 kişinin hepsini er ya da geç okuyacağım . Sen okunmuş say.
Ama yarın ki dua grubuna ekleme beni.
Önce bu 20 kişiyi bitireyim diger hafta tekrar bakarım buraya
Canım ben katılırım.
amim amin sağol canım ağzına yüreğine sağlık. Allah razı olsun

Ben devam ediyorum canım

Ben katılmak isterim
Yeni listeye eklerim cnm inşllah
Cok fena ağırlık çöktü üzerime okurken cok kotu oldum ama zorluyorum ins bitiricem birazdan

Aynı banada oldu
Demek ki esma dan esmaya insanlara farklı etki yapıyor bazı esmaları okurken Allah affetsin banada ağır geliyor ama bunları şiir gibi okuduğum için kolay ağır gelmedi sadece sayı daha az olabilirdi aslında
Mintimint bitirdim Rabbim kabul etsin ins.. Yeni listede olamicam cok isterdim ama inan cok kotu oldum okurken
Tamam canım❤

Kız aynen demeyım dedım ama sen dedın ztn sayı cok oldu. Vur dedik öldürdün

Ayni banada fettah ismi bu kadar çekmemiştir üstüme.. ağırlık ağırlık..

Vala kizlar maşallah bana hic ağır gelmedi okuyordum bı bakıyordum 50 olmuş maşallah iyi okudum ben

Hahaaa bak benden bi tane daha demwk herkese aynı etki etmiyor Morrmeneksee

Ben hepsini ayrı ayrı 50 okuyunca daha hızlı oldu ve ağırlık çökmedi. Ama başlarda hepsini okuyup basıyordum tesbihe o zaman zorlanmıştım. Tek tek iyi gitti
Yok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyım

Yok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyım
Bana da kolay oldu 1 gunde bitirdim ama evdeydim o zaman simdi is basladi ama bakalim ezberlemisim dilimde heo cekmesem de daha kolay olur gibi ama zikirmatikle dolasmak zor olcak

Herkese farklı etki ediyor canm demekki salati Tefriciye maşallah kuzum sana vala nazar değmesin ben on tanede tikaniyorum onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…