- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Bakalım bu hafta hangi dua olacak ve nasıl gelecek inşallah bu haftada böyle okurimHahaaa bak benden bi tane daha demwk herkese aynı etki etmiyor Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bu hafta hangi dua olacak ve nasıl gelecek inşallah bu haftada böyle okurimHahaaa bak benden bi tane daha demwk herkese aynı etki etmiyor Morrmeneksee
Bende ayetel kürsi de tıkanıyorum mesela kafamd karışıyorYok kızlar ben tıkandım ne yalan soyleyım.. 3 gunde bitirebildım kii ben salatı tefriciye yı kendı basıma 3 4 gunde bıtırmıs bıri olrak onda bu kdr zorlanmadım oyle soyleyım
Aynı esma canım ama dileğini değiştirmek isteyenler özelden yazsınlarBakalım bu hafta hangi dua olacak ve nasıl gelecek inşallah bu haftada böyle okurim
Ayetel Kürsi de de tikaniyorum canm bir ağırlık çöküyor ama bazende olmuyor anlamiyorumBende ayetel kürsi de tıkanıyorum mesela kafamd karışıyor
Bende de canımAyetel Kürsi de de tikaniyorum canm bir ağırlık çöküyor ama bazende olmuyor anlamiyorum
Bana da kolay oldu 1 gunde bitirdim ama evdeydim o zaman simdi is basladi ama bakalim ezberlemisim dilimde heo cekmesem de daha kolay olur gibi ama zikirmatikle dolasmak zor olcak
Herkese farklı etki ediyor canm demekki salati Tefriciye maşallah kuzum sana vala nazar değmesin ben on tanede tikaniyorum onda
Valla kızlar önünüzde saygıyla eğiliyorumBende ayetel kürsi de tıkanıyorum mesela kafamd karışıyor
Tamam canm saol.ben her hafta Esma değişecek sanmıştımAynı esma canım ama dileğini değiştirmek isteyenler özelden yazsınlar
Vala canm ben senin önünde saygıyla eğiliyorum salati Tefriciye diyorsun üç gün diyorsun maşallah diyorumValla kızlar önünüzde saygıyla eğiliyorum
4.gun ıkındı bitirmiştim cnm.Vala canm ben senin önünde saygıyla eğiliyorum salati Tefriciye diyorsun üç gün diyorsun maşallah diyorum
Ben bir hafta deneyeyim bakalım1. Mintimint
2. Saliha40
3. Aktif Lora
4. @Ada-anne
5. A arkadasimes
6. SoLeiL12
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. B Buluts34
10. Ruzgarruya
11. Tiniminimavihanim
12. melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
15. @Harlofia
16. lalegul52
17. R rana20
18. Barbara
19. M Morlale8
Bu haftaki liste çıkmak isteyen yoksa ona göre hazırlıcam kızlar. Dileğini özelden yollamayan varsa atabilir mi lütfen
Valla kalktım kac kez elimi yüzümü yıkadım dolaştım evde fena oldum yaAyni banada fettah ismi bu kadar çekmemiştir üstüme.. ağırlık ağırlık..
Beni cikart baska vakit katılırım...1. Mintimint
2. Saliha40
3. Aktif Lora
4. @Ada-anne
5. A arkadasimes
6. SoLeiL12
7. M MaviMabellee
8. ohbb
9. B Buluts34
10. Ruzgarruya
11. Tiniminimavihanim
12. melankolimm
13. A Asya89
14. B Bademmm388
15. @Harlofia
16. lalegul52
17. R rana20
18. Barbara
19. M Morlale8
Bu haftaki liste çıkmak isteyen yoksa ona göre hazırlıcam kızlar. Dileğini özelden yollamayan varsa atabilir mi lütfen
Bende şaşırdım kendimeMillete olanlar olduktan snramı burcusami hıc demezdi ağır dıe ılk defa duydum ondan
NeeeeeeKIZLAR SIZE BİR MÜJDEM VARR
Aa iyiymiş bende başka şeyler düşünmüştümAYRI AYRI YA ŞAFİ AÇIYORDUK YA HANİ HER HASTA ICIN
SİTE YONETICILERİMİZDEN RİCA ETTIM SAĞOLSUNLAR KIRMADILAR
ARTIK TEK BIR ANA BASLIK ALTINDA TOPLANACAK. KONUYU SABİTLEDIK YANI
ARTIK DURMADAN ETIKETLEMEYE SON
Ayy yok nerdeeeeeAa iyiymiş bende başka şeyler düşünmüştüm
Yakın yakın inşallah Allahın izniyle hayırlısıylaAyy yok nerdeeeee