- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
merhaba kızlar Mayıs'ta 2yıllık evlı olacağız bır oglum var suan ona baktıgım ıcın ucretsız ızın aldım esımle benım maaslarımız ıyı eve ben çalıştığımda 6500₺ giriyor ama suan ücretsiz izin aldığım için bu şekılde degıl. Haliyle çocuk oldugu için masrafımızda cok oluyor . Ama gel gelelım bızı darphane gıbı gören akrabalarımız var . Tamam hanı küçük meblalar olabılır ama istenılen paralar hıc öyle degıl en basitinden eşimin abisi (karı koca çalışıyorlar ) bızden 10bin ıstedı oncesınden 3-5 bın ıstemişliği var eşim abim diye vermeye meyillendi ama kavgalarımız oldu keyfi borç istıyor çünkü kredi çekiyorsun tüm meblayı cek neden bizden de 3 5 koparma derdindesin bunu neden söyluyorum evliligimizin ilk yılında o sene içnde toplarsak 5 bin daha verdik ve borcu var neyse cok uzattım şimdi gene ıstıyor kavga ettık baya büyük bır kavgaydı birbirimize şiddet uygulamadık ama dilimizle dövdük resmen birbirimizi ben eşimi takıp ederım online bankacılıktan bi bakım şifre değişmiş gene bir kavga olacak bu aşikar neden değişiyor saklıyor bana cocuk gıbı takıp eğme benı elalem öyle degıl dıyor kızlar siz takıp edermısınz eslerınızı ve süreklı borç ıstemeye meyilli birinci dereceden akrabaların hakkından nasıl geliyorsunuz ?