Maddi durumum kötü, boncuk oyalarımı Hamburg'da nasıl satabilirim, bana yardım edin

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Selam arkadaslar, benimde bir sorunum var...
allaha sükür esimle yavrumla mutluyum ama su aralari maddi durumumuz iyi degil...
bende burada Hamburgda boncuk oyalari yapmaya basladim ve satmayi düsünüyorum....
ceyize iyi gidiyor cokda sik duruyor...
acaba burada almanya hamburgda nerede satisa sunabilirim...
bir bilginiz var mi?
lütfen bilgisi olan bana yardim etsin allah rizasi icin....

canim benim hamburg da yasamiyorum ama almanya da el sanatlari sata bilmek icin aklima gelen 1.(Flohmarkt) tercih etmelisin yada 2.camilerin ve türk derneklerin organize ettigi kermesler oluyor

Bir blog açıp satmayı deneseniz nasıl olur ? Başlangıçta takipçileriniz azken ,zaman içinde artacaklardır.Aklıma bu fikir geldi.boshayallersmile

canim öyle seyler genelde burda türk exportlarinda oluyor belki satabilrisin oralara bilemiyorum st.paulideki aba export bayagi meshur bi yer mesela

ebay a koy derim bende hep ordan alisverisimi yaparim bir oneri sana bence orda alici bulursun

Son düzenleme:
Merhabalar,

Almanya da nasil olur bilmiyorum ama arkada$larin dedigi gibi:
- bulundugunuz $ehirde ki Türk Marketlerine / Exportçularina /... ugrayip elinizde ki i$lentileri satmak istediginizi dükkanlarinda tezgahta bir yerde durabilcegini sorun. (çogunlukla izin verirler, bir de durumunuzu anlatin)
- camiler ve dernekler: bunlarda i$e yarayabilir
- 2ci el websiteler vardir onlara resimlerini çekip koyabilirsin. (Elbette 2ci el olmadiklarini yazarsan ilgilenenler olur)

kolay gelsin. Allah yardimciniz olsun.

Durumunuz iyi degilse oranin sosyal bir görevlisiyle konu$abilir borçlarinizi felan ona göre ayarlatabilirsiniz. Bunu bulundugunuz bölge de ki belediye ye sorursaniz size gerekli adresleri vercektir.

tesekkürler arkadaslar simdi yapip yapip ebay e koyacagim..
birde su camiilerde keresler falan yapiyorlar onlari bir arastirip bakacagim satabilirmiyi diye...
Hamburgdaki arkadaslara sesleniyorum eger böyle boncuk oyali tülbentler ariyorsaniz beni es gecmeyin:)
yapip resimlerini ekliyecegim....
allah razi olsun sizlerden

esty.com diye bir site var,el işlerinin satıldığı.Ürünlerini oradan da satabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…