Maddi durumlar

kendi parasiyla yaptigi birseyi asla basima kakmaz bana 2.000 liralik telefon 1000 liralik tablet hediye etmisligi var altin kolye yuzuk saymiyorum bile sagolsun

ama kayinvalide kayinpederin aldigi 5 liralik seyi bile anma huylari ve basa kakma durumu var, nisanlimda ailesinin parasiyla alinan seyleri ailesi gibi anma huyu var

bende anlamiyorum

O zaman kibarca bu söylemlerinden rahatsız olduğunuzu, bir şeyin bu kadar lafının edilmesinin şık olmadığını söylerseniz anlar belki. Belki çok farkında değildir yaptığının.

O zaman kibarca bu söylemlerinden rahatsız olduğunuzu, bir şeyin bu kadar lafının edilmesinin şık olmadığını söylerseniz anlar belki. Belki çok farkında değildir yaptığının.

tesekkur ederim nisanlima her turlu soylerimde

kv kp de nasiplensin istiyorum onlara nasil bir sekilde laf sokabilirim acaba

tesekkur ederim nisanlima her turlu soylerimde

kv kp de nasiplensin istiyorum onlara nasil bir sekilde laf sokabilirim acaba

O konulara girerseniz siz zararlı çıkarsınız. En fazla nişanlınız sizin rahatsızlığınız anlayınca belki tamam anne benim için alındı o ev falan derse kapanır belki. Ama siz böyle bir polemiğe girerseniz sevimsiz olur. Sizi de anlıyorum zor, ama aile ile girilen sözlü laf sokmalar hiç iyi yerlere gitmiyor. Siz mükemmel bir laf bile söyleseniz, lafı gediğine koysanız, kadın bir ağlamaya başlar gene kabak size patlar.

öff hiç sevmiyorum şu para muhabbetlerini. nişanlınla oturur bi plan program yaparsınız paranız varsa evinizin eşyasını ikiniz ortak alırsınız yoksa da paranızın yettiği kadarını alır iki aileden de bişey istemezsiniz olur biter.

öff hiç sevmiyorum şu para muhabbetlerini. nişanlınla oturur bi plan program yaparsınız paranız varsa evinizin eşyasını ikiniz ortak alırsınız yoksa da paranızın yettiği kadarını alır iki aileden de bişey istemezsiniz olur biter.

bende sevmiyorum ama yapacak bir sey yok parasiz bisey olmuyor malesef
ve konum para varsa yoksa durumu degil
para onlarda bizde az, sizin demenize gore onlar yapar olur biter amaaa olmuyor iste, yapsalar bile 1000 kere basimiza kakacaklar bende bunu istemedigim icin ne yapabilirim diye actim konuyu keske basit olsa

Farkettim ki nisanlim ve ailesi maddi durumlari olup, cok degil ama ortanin ustu diyelim, herhangi birseyi yapip sonra su paraya sunu yaptik diye 100 kere basa kakan insanlar..

Benim ailemin maddi durumu az ama olsun dugunumu herseyimi kendim yapmaya karar verdim gelinligimi dahi kendim alacagim ve bu konudan nisanlima bahsettim
Ben: Canim sen missal 500 liraya damatlik begenirsin ben 1500 liraya gelinlik, sonra ben laf duymak istemem o yuzden ben gelinligimi sen damatligini al
Nisanlim: ozaman ikisi 2000 tutuyosa 1000 sen 1000 ben veririz dedi.. tartismadim ama boyle olmasini istemiyorum ya tam ya hic olsun ne bu boyle

Ailelere bahsetmedim sadece anneme soyledim, ne yani bi gelinlik alamayacaklar mi sana dedi, alacaklar ama bin kere lafini edecekler anne dedim, bilmiyorum kizim dedi

Arkadaslar ben herseyimi kendim alicam, yatak odasi mutfak hersey bana ait olacak, biz daire aldik diye canimla yediler cunku beni, en ufak bir dugme dahi istemiyorum onlardan ama ailem buyuk borcun icine girecek ve uzun sure borc odeyecekler

Bana bir akil verin Allah askina, beynim durdu
Nasil yapsak?

ben olsam kredi çekelim derdim...
evlenince çalışmaya başlayacagm kendimiz alır kendimiz öderiz laf duymaktan sıkıldım artık, anne babamın durumu yok diye ezilip büzülmek zorunda değilim derdim.
Ve iş aramaya şimdiden başlardım

Esim bana nisanliyken 2000 tl limit koyalim 1000 tl senin gelingilign 1000 tl benim damatlik deseydi hic dusunmeden yuzugu eline verirdim.boyle cirkin hesaplar icinde olan erkege adam demem ve damat diye anne babamin karsisinada cikarmam, koca diye hayatimada almazdim(nokta)

biz gelinliği 2500 tl kıralamıstık 3 sene evvel esımede damatlıgı 1500 tl almıstık
500 tl cok az degıl mı?

canım bunları kafanı takma ama insanlar böyle gösteriş insanlarını sinirlenip kendini yıprattırma sen değil onlar alsın elleme adet neyse yerine bulsun bunları kafanı yorma canım evlenmiş biri olarak tecrübelerimle konuşuyorum istediğin herşeyi aldır güzellinden hemde kesinlikle

Siz lafını ederler diye aldırmak istemiyorsunuz ama bu tarz insanların anlayacağı dil o. Üstlerine düşen neyse yaptırın çünkü yapsalar da laf ederler yapmasalar da bari yapsınlar. Gelinlik konusunda neden siz kendi kendinize hesap kitap işine girdiniz ki? Yapabiliyorsa nişanlınız üstüne düşen herşeyi yapsın yapamıyorsa ailesi yapsın, yada yapacak duruma gelmeyi beklesin. Giyeceğiniz gelinliği almak da neyin nesi? Tamam düşünceniz güzel başımıza kakmasınlar diyorsunuz da madem öyle a dan z ye alınacak herşeyi ikiniz alın (sizin alacaklarınız da dahil) sonrasında beraber ödersiniz.

Tatlım Koşarak uzaklaş bununla Ömür geçmez. Benim eski nişanlımın aileside öyleydi kendilerine sectirdigim halde aldığım alyansın bile lafını duydum hem kendi seçti benim beğendiğimin 9 katı fiyatıydı, ama sonrasında suc benim oldu. Maddiyata bu kadar Önem veren insanlardan nefret ediyorum. Ileride evinede çöreklenir bunlar ee nede olsa biz aldık derler, buraya yazıyorum

o kadar yanlış düşünüyorsunuz ki çalışmıyorsunuz da olmayan paranızla nasıl bu kadar yükü kaldıracaksınız günah değil mi ailenize
onlar laf etmesin diye bir sürü borca gireceksiniz gelin alıyorlar bırakın da üstlerine düşen görevleri yerine getirsinler paşa paşa söylendiklerinde de verin ağızlarının payını geçin kenara bu ne böyle yaa

o kadar yanlış düşünüyorsunuz ki çalışmıyorsunuz da olmayan paranızla nasıl bu kadar yükü kaldıracaksınız günah değil mi ailenize
onlar laf etmesin diye bir sürü borca gireceksiniz gelin alıyorlar bırakın da üstlerine düşen görevleri yerine getirsinler paşa paşa söylendiklerinde de verin ağızlarının payını geçin kenara bu ne böyle yaa

bilemiyorum canim sirf maddi konular yuzunden tatsizlik olsun istemiyorum utaniyorum aman eksik yapmayayim fazla yapayim ben eksigine raziyim yeter ki laf duymayayim diyorum
onlarin anladigi dilden konusmak lazim ama oyle biride degilim ki

herhangi birseyi yapip sonra su paraya sunu yaptik diye 100 kere basa kakan insanlar..

buna ragmen sogumadınız mı? öyle bir durum varsa sevmediginiz biriyle neden evlenesiniz?

evlenmiş olmak icin evlenmeyin, belli ki icinize sinmeyen seyler var.
ayrılamıyorsanız bari daha ileri bir tarihe erteleyin, o süre zarfında da kararlarınızdan emin olmaya ve onu daha iyi tanımaya calısın.

Tatlım Koşarak uzaklaş bununla Ömür geçmez. Benim eski nişanlımın aileside öyleydi kendilerine sectirdigim halde aldığım alyansın bile lafını duydum hem kendi seçti benim beğendiğimin 9 katı fiyatıydı, ama sonrasında suc benim oldu. Maddiyata bu kadar Önem veren insanlardan nefret ediyorum. Ileride evinede çöreklenir bunlar ee nede olsa biz aldık derler, buraya yazıyorum

bilmiyorum canim seviyorum ve sirf para konulari yuzunden ayrilik ise hic bana gore degil
cok dogru diyosun onuda yapar onlar ama bilmiyorum ki Allahim insallah nisanlim benim gibi dusunur

buna ragmen sogumadınız mı? öyle bir durum varsa sevmediginiz biriyle neden evlenesiniz?

evlenmiş olmak icin evlenmeyin, belli ki icinize sinmeyen seyler var.
ayrılamıyorsanız bari daha ileri bir tarihe erteleyin, o süre zarfında da kararlarınızdan emin olmaya ve onu daha iyi tanımaya calısın.

nisanlimin ailesini sevmiyorum hatta hic ama hic sevmiyorum
nisanlimi cok seviyorum, tabiki istemedigim huylari hosuma gitmeyen seyler var ama dort dortluk insan yok diyorum insan kusurlariylada sever diyorum, ayrilmayi aklimin ucunden bile geciremiyorum

bilmiyorum canim seviyorum ve sirf para konulari yuzunden ayrilik ise hic bana gore degil
cok dogru diyosun onuda yapar onlar ama bilmiyorum ki Allahim insallah nisanlim benim gibi dusunur
Yani bunun icin bitirirsende maddiyata Önem veren sen olacaksın onların gözünde bilirim bu durumu. Bazıları elâleme gösteriş yapmak icin herseyi alıyor sonrada basa kakıyor, ne al nede lafını et değilmi ama :63: sen nişanlını iyi gözlemle o zaman oda öyleyse bence iyi düşün hakkında hayırlısı olsun tatlım

X