- Konu Sahibi handeac123
-
Hangi dönemlerde vardı mesela bir yazar mısınız? Yıllarca utanmadan ikinci dünya savaşı sonrasından örnekler verdiler, inönü zamanındaki ekmek kuyruklarıyla dalga geçtiler. Dalga geçenler kaç savaş görmüş, kaç ülke kurmuş? sizin gibi insanlar bunu sormadığı sorgulamadığı gibi üzerine bire bin katarak anlattınız yıllarca. Ülkenin tüm kurumlarını özelleştirip yabancılara satmadılar her dönemde! Oradan buradan insan getirtip oy karşılığı vatandaşlık vermediler her dönemde. Her dönemde her birinin oğlunun gemicikleri yoktu, milyarlık saatleri yoktu mesela. Açın bakın “ekmek kuyruğu vardı yeaa” dediğiniz adamın oğlunun neyi var neyi yok.Bu dedikleriniz her dönem var olan şey digerlerindede su yoktu bı sürü şey için sıra oluyodu
Tabii iyi okula yakın oturmak büyük nimet fakat hani çocuk okuldan sonra eve geldiğindede güzel bir eve girmek ister.napsın?haklı.iyi devlet okullarının yanındaki evler bu fiyatlarda.diğer konularda bilemem de bu ev konusunda haklı.
Öf baydın ya.Asla, bir kaktüsün zeki olması doğaya aykırı. Siz ve diğer üyeler beni aydınlattınız, kendimi bulmamı sağladınız. Bir kaktüs olduğumun farkında olarak ve bu şekilde yaşamaya karar vererek sizlere bu konu içerisinde veda ediyorum. Hoşçakalın, esen kalın.
ikisine para yetmiyorsa evi tercih etmiş.ödemeler azaldıkça da eşya alır napsın?Tabii iyi okula yakın oturmak büyük nimet fakat hani çocuk okuldan sonra eve geldiğindede güzel bir eve girmek ister.
Birazdan üçgünlükdünyaya bağlicam bendeikisine para yetmiyorsa evi tercih etmiş.ödemeler azaldıkça da eşya alır napsın?
sakın ha.anında arkadaşlıktan silerim seni valla.Birazdan üçgünlükdünyaya bağlicam bende
Taaam yasakın ha.anında arkadaşlıktan silerim seni valla.
Olaylar hiç bır dönem normal olmadı herkes kendine göre olanı aldi siyasi konuya girmiyecem dediğim gibi ban yemek istemiyorumBen niye alayim? Olayları normal gören sizsiniz hanımefendi. Şaka mısınız?
Yani boş değil tabikide kullandığım esyam var ama bana yetiyo dediğim gibi öncelik kızım kızımın okulu içinNasıl yani lüks ama boş bir evde yaşayıp üzerine 16 bin lira kredimi ödüyorsunuz?
Şöyle düsünebiliriz ben bu sene bir tane bile tişör almadım kendime ama bi anda 4 gün rizeye gitmeye karar verdim sadece yol parası 2,5 neden çünkü artık bazı seyler burama kadar geldi belkide insanlar psikolojilerini düsünüp gitmeye karar vermiştir benim gibiHepsi hoteldeler ve hani iyi denecek yerler :) Bir tane bile kamp storisi gormedim.
Ama evimi satsam şu an herhangi bi yerden ev alıp üstüne iyi eşya alacak para kalır ama sırf okulNasıl yani lüks ama boş bir evde yaşayıp üzerine 16 bin lira kredimi ödüyorsunuz?
Ankara nın en iyi yeri neresi?Valla evimin resmini atsam güler herkes Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum ama evimde eşya yok alacak gücünde yok sadece aylık kredi ödememiz 16 bin bunun içinde yemek giyim yada ekstra yok
iyi devlet okullarına yakın ev candır.sakın satmayın.sonra benim gibi koleje neredeyse böbreklerinizi verirsiniz.Ama evimi satsam şu an herhangi bi yerden ev alıp üstüne iyi eşya alacak para kalır ama sırf okul
Valla şu şartlarda hem okulu iyi olsun hemde herseyim tamam olsun diyemiyorum çünkü ekonomi yok yani birinden kisiyosun bizde evden kistik okul iyi olsun dedik yapacak bişey yok keşke olsa bende isterim ama...Tabii iyi okula yakın oturmak büyük nimet fakat hani çocuk okuldan sonra eve geldiğindede güzel bir eve girmek ister.
İncek ama tam beytepenin ustundeyizAnkara nın en iyi yeri neresi?
Senelerdir kullandığım terimdir öğrenilmiş çaresizlik ve şükürcülük.Canım dünden beri ara ara bakıyorum konuya, dayanamadım şimdi yazmak istedim. Yine senin enfes yorumuna şunu eklemek istiyorum:
Eki Görüntüle 3123823
Bakın, diğer ülkelerin asgari ücret hedefi ve vizyonuna bakın, bir de bize. Yaşamak karın tokluğu ve başını sokacak bir evinin olması değildir. İnsanca yaşamak görselde bahsedilendir. Neden sürekli “siz böyle diyorsanız işte şöyle gelirliler ne yapsın” düşüncesi aşılanıyor ve “haline şükret” moduna girmemiz isteniyor? Ben bunu anlamıyorum. Gerçekten öğrenilmiş çaresizlik bence bunun adı.
Aynen zamanında evi uygun fiyatlı aldık Allah'tan şuan ki şartlarda hayatta alamazdik kirada felanda oturamazdik...iyi devlet okullarına yakın ev candır.sakın satmayın.sonra benim gibi koleje neredeyse böbreklerinizi verirsiniz.
güzel yerdeymiş hayırlı olsun.iyi yapmışsınız almakla.okul açısından şanslı bir bölge.İncek ama tam beytepenin ustundeyiz
yok şu an mümkün değil.biz de bağlıcadan aldık arsadan ama henüz yapılmadı.şimdi olsa peşinatını bile bulamazdık.Aynen zamanında evi uygun fiyatlı aldık Allah'tan şuan ki şartlarda hayatta alamazdik kirada felanda oturamazdik...
Bizde Ankara'ya Bursa'dan taşındık çok araştırdık okulları teşekkür ederimgüzel yerdeymiş hayırlı olsun.iyi yapmışsınız almakla.okul açısından şanslı bir bölge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?