• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi acida gecinmekte zorlanmaya başladik

Yahu banane buradaki linçten? Umursuyor muyum sanıyorsunuz gerçekten?

Toplum hak etmiyor en baştan beri bunu söylüyorum ben zaten yeni bir şey söylemedim. Hatta toplum daha kötüsünü hak ediyor net.

siz burdaki linçten keyif alıyorsunuz, hayatınızdaki tek aksiyon bu çünkü. evden işe işten eve geçen boş bir hayatınız var dışarı çıkıp sosyalleşmek ne demek bilmiyorsunuz. yalnız bir insansınız, geçmişten ve aileden gelen sorunlarınız var. böyle yaşadığınız için de sizin sahip olmadıklarınıza sahip olan insanların mutsuzluğundan geçim sıkıntısından keyif alıyorsunuz. ben yapamıyorsam kimse yapmamalı diye düşünüyorsunuz. bütün yorumlarınızdan mutsuzluk ve kin akıyor.

Bence insanın para durumu herkes için farklı ,ve hep aynı kalmıyor
Değişken ben mesela para olarak en parlak dönemimi yaşıyorum ama tabi har vurup savuracağım anlamına gelmiyor , zaman oldu 25 kuruş bulamadım ama geçiyor dedim ya

Evet sizsiniz
Çok marjinalım kafanızla, kimse birşey bilmiyor herşeyi ben bilirim havanızla, insanlara üstden üsten bakar tavırlarınız ile kasan sizsiniz.
Aslında ben üzüldüm size çünkü yazılarınızdan bile nekadar yalnız ve mutsuz olduğunuz okadar belliki.
Kendinize bir dünya kurmuş gerçek hayatı kaçırıyorsunuz.
İnsanların parası yetmiyorsa ot gibi yaşamayı kabullenemedikleri içindir, yoksa asosyal, hobisiz, eşsiz, dostsuz bir hayatları olsa herkes bir şekilde karnını doyurur olan parasıyla idare eder.
Daha iyisine daha fazlasını hakettiklerini düşündükleri için ağlanıyorlar yoksa merak etmeyin kimse acına ölmüyor.
Tamam sizin güzel hatırınız için ben kasmış olayım. Gerçi kasmakla elime bir şey geçmiyor ama, olsun sizin gönlüniz olsun.

Evet çok yalnızım, çok mutsuzum, kahrımdan ölüyorum. Kendime kurduğum dünyada Werther'in acılarından çok daha büyük acılar içerisindeyim.

Ot gibi de yaşıyorum, evet bildiğiniz ot. Yerde bastığımız bitki var ya, o işte. O kadar otum ki, üzerime bastıklarında hemen esneyip doğrulabiliyorum artık. Asosyalim, hobisizim, eşsizim, dostsuzum; benim kimsem yok şu hayatta. Ben daha fazlasını da hak etmiyorum, zaten bir ot için daha fazlası, biçilip sulanıp tekrar uzamaktır. Bende bu durumdayım işte çok haklısınız.

Tamam sizin güzel hatırınız için ben kasmış olayım. Gerçi kasmakla elime bir şey geçmiyor ama, olsun sizin gönlüniz olsun.

Evet çok yalnızım, çok mutsuzum, kahrımdan ölüyorum. Kendime kurduğum dünyada Werther'in acılarından çok daha büyük acılar içerisindeyim.

Ot gibi de yaşıyorum, evet bildiğiniz ot. Yerde bastığımız bitki var ya, o işte. O kadar otum ki, üzerime bastıklarında hemen esneyip doğrulabiliyorum artık. Asosyalim, hobisizim, eşsizim, dostsuzum; benim kimsem yok şu hayatta. Ben daha fazlasını da hak etmiyorum, zaten bir ot için daha fazlası, biçilip sulanıp tekrar uzamaktır. Bende bu durumdayım işte çok haklısınız.
Üzücü
Ama güzel de
Çok kabulleniş iyileşmenin başlangıcıdır.
Dilerim inşallah birgün bu durumunuzdan kurtulur, mutlu olursunuz

Doğrudur hanımefendi. Paraya doymuyorlar. Ülkede zengin ve fakir uçurumu oldu. Orta sınıf diye bir şey kalmadı. 4 tarafı denizlerle çevrili ülkede pek çok kişi balık yiyemiyor.
Balığa kadar suan tavuk bile alamiyolardir o bile uçtu gitti biz eskiden orta gelir grubundaydik şimdi yoksulluk sınırının altında kalıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin

Üzücü
Ama güzel de
bugün parkta 2 komşu bebeği bana gülümsediler el salladı biri hatta.içim mutlulukla doldu.öyle masum öyle tatlılardı ki.bu bebekleri gereksiz gören bir kafa yapısıyla tartışmamız hata kuzum.hatanın en büyüğü bizde.

Canım dünden beri ara ara bakıyorum konuya, dayanamadım şimdi yazmak istedim. Yine senin enfes yorumuna şunu eklemek istiyorum: ⬇️

Eki Görüntüle 3123823

Bakın, diğer ülkelerin asgari ücret hedefi ve vizyonuna bakın, bir de bize. Yaşamak karın tokluğu ve başını sokacak bir evinin olması değildir. İnsanca yaşamak görselde bahsedilendir. Neden sürekli “siz böyle diyorsanız işte şöyle gelirliler ne yapsın” düşüncesi aşılanıyor ve “haline şükret” moduna girmemiz isteniyor? Ben bunu anlamıyorum. Gerçekten öğrenilmiş çaresizlik bence bunun adı.
Bize vizyonsuz demişler lan resmen bizimkiler ansbavsvs

siz burdaki linçten keyif alıyorsunuz, hayatınızdaki tek aksiyon bu çünkü. evden işe işten eve geçen boş bir hayatınız var dışarı çıkıp sosyalleşmek ne demek bilmiyorsunuz. yalnız bir insansınız, geçmişten ve aileden gelen sorunlarınız var. böyle yaşadığınız için de sizin sahip olmadıklarınıza sahip olan insanların mutsuzluğundan geçim sıkıntısından keyif alıyorsunuz. ben yapamıyorsam kimse yapmamalı diye düşünüyorsunuz. bütün yorumlarınızdan mutsuzluk ve kin akıyor.
Evet ikinci arkadaşımız da geldi. Hoşgeldin. Kesinlikle söylediklerine harfiyen katılıyorum sevgili kikelom0. Tam beni tarif etmişsin. Acaba beni gerçekte tanıyor musun? Hayır bu olamaz, tanıyamazsın beni çünkü ben yalnızım, asosyalim, evden dışarı çıkmıyorum nasıl tanıyabilirsin ki beni? Bak düşün yani o kadar nokta atışı tespitler yapmışsın ki bir an acaba biri beni tanıyor mu sandım.

Üzücü
Ama güzel de
Ama bir ot iyileşemez ki hanımefendi. Bu mümkün değil. Otu ancak sulayabilirsiniz. Ot dediğimiz bitki canlı bir varlık olsa da iyileşme kavramına uygun bir bitki değil.

Bu dedikleriniz her dönem var olan şey digerlerindede su yoktu bı sürü şey için sıra oluyodu
su yokmuymuş hayret bizim sivastaki derme catma evimizde bile su varmış halbuki, dedemin koydeki evinde bile vardı yahu.
su yokmuş napiyolardi somalililer gibi hayrina kuyumu actiriyorlardi

bugün parkta 2 komşu bebeği bana gülümsediler el salladı biri hatta.içim mutlulukla doldu.öyle masum öyle tatlılardı ki.bu bebekleri gereksiz gören bir kafa yapısıyla tartışmamız hata kuzum.hatanın en büyüğü bizde.
Evet haklısın
İşte kahrolsun içimizdeki insan sevgisine yoksa aslında vakit harcamaya değmez birine laf anlatiyorum bende
Hobisizmiyim neyim bende 😂😂

Valla evimin resmini atsam güler herkes Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum ama evimde eşya yok alacak gücünde yok sadece aylık kredi ödememiz 16 bin bunun içinde yemek giyim yada ekstra yok
Evinizde perde bile düzgün yoksa neden Ankara’nın en iyi yerinde oturuyorsunuz ki

Evet ikinci arkadaşımız da geldi. Hoşgeldin. Kesinlikle söylediklerine harfiyen katılıyorum sevgili kikelom0. Tam beni tarif etmişsin. Acaba beni gerçekte tanıyor musun? Hayır bu olamaz, tanıyamazsın beni çünkü ben yalnızım, asosyalim, evden dışarı çıkmıyorum nasıl tanıyabilirsin ki beni? Bak düşün yani o kadar nokta atışı tespitler yapmışsın ki bir an acaba biri beni tanıyor mu sandım.
Evlatlık meselesindeki çirkin yorumlarınızdan belli oluyor sorunlu bir geçmişe sahip olduğunuz ayrıca kendi konunuzda yazmışsınız evden işe işten eve gidiyorum sosyalleşmiyorum diye, ben mi uydurdum?

Ama bir ot iyileşemez ki hanımefendi. Bu mümkün değil. Otu ancak sulayabilirsiniz. Ot dediğimiz bitki canlı bir varlık olsa da iyileşme kavramına uygun bir bitki değil.
İyi bakılırsa, sevgiyle ve sabırla büyütürseniz sıradan otların bile çiçek açabildiğini görürsünüz.
İyi şanslar hayatda 🙋🏻‍♀️

Evinizde perde bile düzgün yoksa neden Ankara’nın en iyi yerinde oturuyorsunuz ki
Çünkü en iyi devlet okulları burda sırf o yüzden özele gonderemiyecegime göre kizimin okulu iyi olsun dedik ve bu yüzden herşeyden kostik şu an gözüme gelmiyonsaglik olsun zamanı gelinci yapılır

Back