• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi acida gecinmekte zorlanmaya başladik

Yok avrupalilar ureyebilir. 😂

Bilmiyorum herkesin bir cocuga en azindan bakabiliyor olmasi lazim. Ben buradaki cocugun okul, servis, kitap, giysi masraflarini okurken tipim böyle " 😳😳"
fahiş fiyat istenmesine şikayet edemezmişiz ürünlerin baksana.edince yapmasaydınız çocukları deniyor.tüm suç çocukların evet.ülkeyi dünyayı onlar batırdılar. :KK45:

Herkesin bir hayat standardı vardır. Kimi hayat standartlarına ulaşmaya çalışarak çözüm arar kimi de elindekilerle aysonunu getirmeye çalışır. Turkiyenin problemi bu tarz düşüncelere sahip insanlar. Herkes hakkını istese birileri daha az yer. Yurtdisinda yasiyorum her ay farklı bir ülkedeyim, istediğimi fiyatına bakmadan alabiliyorum, yılda 2 kez uzun tatil yapabiliyorum. Kendi ülkemdeki insanlar bunları neden yapamıyor. Yaşınızı bilmiyorum ama yeni nesil artık çok mutsuz, korkuyor ve ülkeden kaçmaya bakıyor. İnsanların insan gibi yaşamak istemelerini normal karşılayın. Asgari ücret şu an sıfır o kadar zamların arasında.
Normal karşılıyorum zaten demek istediğim her kesim sıkıntı içinde .konu sahibini eleştiriyorum 4bin alanda 12bin gunluk alip günlük yiyende kendince geçinemiyor.

Bencilliklerinden, hatta kibirlerinden ve insanın en ilkel, en sığ, en basit içgüdüsü olan üreme içgüdüsünden çocuk yapıp sonra da böyle konuşan insanlar yok mu, beni benden alıyor. Helal olsun size hanımefendi, ayakta alkışlıyorum çocuk sevginizi :KK9:
İnsanlar üreyip kenara atmıyor
Sevgiyle büyütüp vatana millete hayırlı bireyler olsunlar diye uğraşiyorlar, emek veriyorlar kısacası
Siz pek nasibinizi alamamışsınız, üzüldüm
Keşke sizin ailenizde size daha çok emek verseydi sevgiyle büyütselerdi.

Bencilliklerinden, hatta kibirlerinden ve insanın en ilkel, en sığ, en basit içgüdüsü olan üreme içgüdüsünden çocuk yapıp sonra da böyle konuşan insanlar yok mu, beni benden alıyor. Helal olsun size hanımefendi, ayakta alkışlıyorum çocuk sevginizi :KK9:
İyice saçmaladınız bi kendinize gelin artık yeter yA !!!!

İnsanlar üreyip kenara atmıyor
Sevgiyle büyütüp vatana millete hayırlı bireyler olsunlar diye uğraşiyorlar, emek veriyorlar kısacası
Siz pek nasibinizi alamamışsınız, üzüldüm
Keşke sizin ailenizde size daha çok emek verseydi sevgiyle büyütselerdi.
eski konulardaki yorumlarına bir göz attım şimdi herkese çocuk yapmayın ne gerek var tarzı yazmış hatta erkek de gereksizmiş çoğu zaman.menopoza yakın olmasam inadına bir tane daha yapacağım valla.o denli hırslandım ayoll. :KK53: :rolleyes:

ben de çözemedim.kimse çocuk yapmasa en fazla 100 yıl içerisinde insanlık yok olur.isteği bu sanırsam. :rolleyes:

Bu arada antinatalist söylemler çok arttı, neredeyse insanı suçlu çıkaracaklar çocuk yaptıkları için.
Danimarkanın nüfus artışını teşvik etmek için yaptığı reklam, onlar bile üremeye uğraşıyor bizimkilerin kafalara bak :D

eski konulardaki yorumlarına bir göz attım şimdi herkese çocuk yapmayın ne gerek var tarzı yazmış hatta erkek de gereksizmiş çoğu zaman.menopoza yakın olmasam inadına bir tane daha yapacağım valla.o denli hırslandım ayoll. :KK53: :rolleyes:
Dur yahu
Gaza gelip tavşanlar gibi üreme şimdi
Hayat pahallı anacığım, servis bile nolmuş öyle 😅

Maşallah o zaman :nazar:

Hanımefendi toplum diyorum, toplum. TOPLUM NEYİ HAK EDERSE, ONU YAŞAR. Anlıyor musunuz? Toplum ne demek biliyor musunuz?
Ay linç yiyince birden sosyal bilimci oldunuz başımıza.
12 bine iki kişi geçinir müsrifler dediniz sonra baktınız hesap tutmuyor, toplum hak etmiyor diye ordan kıvırmaya çalışıyorsunuz. Deli saçması bir hale geldi yazdıklarınız mantık yok

12 bine iki kişi geçinir müsrifler dediniz sonra baktınız hesap tutmuyor, toplum hak etmiyor diye ordan kıvırmaya çalışıyorsunuz. Deli saçması bir hale geldi yazdıklarınız mantık yok
ilkel dürtülerimizle üredik bizler.yazıklar olsunnnn bize keşke üyeyle üremeden tanışsaydık. :KK53:

Yahu banane buradaki linçten? Umursuyor muyum sanıyorsunuz gerçekten?

Toplum hak etmiyor en baştan beri bunu söylüyorum ben zaten yeni bir şey söylemedim. Hatta toplum daha kötüsünü hak ediyor net.

Toplum hak etmiyor en baştan beri bunu söylüyorum ben zaten yeni bir şey söylemedim. Hatta toplum daha kötüsünü hak ediyor net.
ne kadar mutsuz bir insansınız .umarım bir gün siz de mutlu olursunuz.içten diliyorum bunu.

Tamam kanka yaa
Anladik biz seni
Alttarafi üçgünlükdünya, kasma bukadar

Artık dışarıda çok nadir yemek yemeğe çıkıyoruz zaten bütün yiyecekler az ve hiç lezzetli değil birde artık internette araştırıyorum fiyatları birşey alacağım zaman , bir tek giysisi mağazadan alıyorum ,yiyecek evde yenmeli ve hazırlanmalı kış için 2 odanın kalüferini yakmayacağım birde tv izlemiyorum elektrik tasarufum oluyor bundan yana bulaşıkları elde yıkıyorum ,devir ekonomi devri ,
Birde 18 kilo domates aldım sosu hazırladım konserve kış için ,6 tl aldım domatesi

Son düzenleme:
Tamam kanka yaa
Anladik biz seni
Alttarafi üçgünlükdünya, kasma bukadar
Kasan ben miyim acaba? Herkes ağlayıp zırlıyor param yetmiyor, geçinemiyorum diye kasan ben oldum, ilahi size :ıslık:
ne kadar mutsuz bir insansınız .umarım bir gün siz de mutlu olursunuz.içten diliyorum bunu.
Ah canım, sağol iyi dileklerin için.

En büyük lüxüm filtre kahve ,markası tcihibo çay sevmiyorum , onun içinde kahve mi de evde içiyorum cafelere gidip kazıkklanmaktansa evde içerim

Kasan ben miyim acaba? Herkes ağlayıp zırlıyor param yetmiyor, geçinemiyorum diye kasan ben oldum, ilahi size :ıslık:
Evet sizsiniz
Çok marjinalım kafanızla, kimse birşey bilmiyor herşeyi ben bilirim havanızla, insanlara üstden üsten bakar tavırlarınız ile kasan sizsiniz.
Aslında ben üzüldüm size çünkü yazılarınızdan bile nekadar yalnız ve mutsuz olduğunuz okadar belliki.
Kendinize bir dünya kurmuş gerçek hayatı kaçırıyorsunuz.
İnsanların parası yetmiyorsa ot gibi yaşamayı kabullenemedikleri içindir, yoksa asosyal, hobisiz, eşsiz, dostsuz bir hayatları olsa herkes bir şekilde karnını doyurur olan parasıyla idare eder.
Daha iyisine daha fazlasını hakettiklerini düşündükleri için ağlanıyorlar yoksa merak etmeyin kimse acına ölmüyor.

Back