- 26 Şubat 2012
- 943
- 2
umarım düzelirsiniz bi an önce ya, kıskançlık kavgaları hep oluyo sonra da birşey çıkmıyo
Aynen öyle oyüzden birbirmizi üzmenin ne anlamı var bende spor yapayım azıcık sağlıcakla kalın :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım düzelirsiniz bi an önce ya, kıskançlık kavgaları hep oluyo sonra da birşey çıkmıyo
hahhahahaah kızzzzz arkadaş arkadaşı kıskanmazzAnlatmaya başlasam bitmezki canım kısaca kıskançlık diyelim :) Allah sizinde tadınızı kaçırmaz umarım çünki çok kıskandım
hoşGeldin kuzucugummmmmmmmmmerhabalarrr ben de geldimmm topiğine kedicimm
ben geldim muhabbet bitmiş iyi mi neyse duşa girdim başımın ağrısı geçti Allahtann ohh ya rahatladım nasıl çatlıyodu başım
saatler olsun canım :)
ya benim ders çalışmam lazım o yüzden fazla takılmak istemiyorum çıktım geri girdim bi işim vardı şimdi yine gidiyorum, gelmişken merhaba diyeyim dedim
sağol canımm hadi o zaman git dersini çalış engellemeyelim senii yarın görüşürüz artık
Meraba Kedi ben de geldimm
senin uyku problemin ne tatlım :26:
Çok tembelim sabahları uyanamıyorum ya günde 12-13-14 saat uyuyorum okula gitmiyorum sebepsiz yere.. tembellik işte
canım tamamen alışkanlık da olabilir depresyon belirtisi de olabilir :26::26: birinci seçeneği düşünerek düzene sokmaya çalış kendini, gündüz mü uyuyorsun peki gece uyuyabiliyo musun?
Gece uyuyorum canım öğlene kadar yatıyorum.. Ama istesem her an uyuyabilirim öyle bir potansiyelim var
İşte dediğim gibi bir de erken uyanma topiği mi açsak napsak.. spor topiği sayesinde spora basladım.. kitap topiği sayesinde kitap okumaya başladım.. bi de erken uyanma topiği olsunn
o zaman gece 11 12 gibi değilde 9 10 gibi yat bi gün sabaha da üç farklı saat kur ama uzağa koy yataktan kalkmak zorunda bırak kendini hem alışkın olduğundan bi iki saat uyuyyarak vücudunu alıştırmaya başlarsın hem de erken kalkarsın canım :)) benim iki saatim var biri yanımda biri masada yoksa ben de uyuyorum deli gibi kalkamıyorum hiç :)))
Anladım canım yarın deneyeyim o zaman
Baba - oğul harlem shake yapıyorlar izlesene ya çok eğlenceli
Harlem Shake With My Son - YouTube
buraya mi tasindik yaa????