- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
:-
hahaha bizimkinide saçları ense de , bizimki de kıvırcı bayılıyor saçlarını sevmeme hatta ensesini sevip pisi pisi yapıyorum kedi bibi mırlıyor
ayynen kafasını kaşıyim böyle orda uyur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:-
hahaha bizimkinide saçları ense de , bizimki de kıvırcı bayılıyor saçlarını sevmeme hatta ensesini sevip pisi pisi yapıyorum kedi bibi mırlıyor
canım çok güldüm ya
benim sevgilimde uzun saçlı ben seviyorum kıvır kıvır. :))
madem kendi de rahatsız oluyo neden kestirmiyo yani 3 numara olmak zorunda da değil ikna edebilirsin bence orta bi uzunluk bulabilirsiniz ikinizide mutlu edecek :13:
Sen beni sevmiyorsun diye kıyamet koparıyor sonra
insan sevdiğini her haliyle sever diyor
anam ben seni her halince sevecem diye hacı gibi sakal bırakmak saç uzatmak mı zorundasın yahu
o da gıcık oluyor saçı öne gelince ama inat mıdır nedir kestirmiyor napayım
zaten yazın bile kabanla dolaşan tuhaf bir sevgilim var.. bazen bu tuhaflıkları yüzünden ayrılmak bile istiyorum
Ya ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum kızlar.. Ben erkekte uzun saçı sevmiyorm yani ciddi manada sevmiyorum.
Sevdicekle 4 yıldır beraberiz 3 yıl boyuna saç uzatmak istedi kavga gürültü izin vermedim hep berbere gönderdim
Ama en sonunda izin vermek zorunda kaldım şimdi 1 yıldır saç uzatıyor ama ben hiç sevmiyorum
Buluşmak bile istemiyorum o saçı görmemek için ya ben o denli sevmiyorum uzun saçlı erkeği
Şimdi napacağım bilmiyorum her gördüğümde eleştiriyorum saçın çok kötü duruyor diye
Cidden hiç sevmiyorum ya napacağım bilmiyorum
Kış ayında bere taktırıyordum sırf görmemek için saçlarını
Ama o da uzun saçla baş edemiyor geçen koca bir YAZ MEVSİMİ boyunca bere taktı
Saçları önüne geliyor gıcık oluyor
Madem gıcık oluyorsun git saçlarını 3 numaraya vurdur be adam
Yaz boyunca bere takacak yine deliriyorum resmen deliriyorum
yazın kaban mı?
ilginçmiş sevgilin gerçekten canım ayrılacak kadar değil ama alışmaya çalış yani.
o senin giydiğine saçına başına hiç karışmıyo mu sen de ona söyle her halimle sev diye o zaman.
canım , benim eşim de bi ara kısa saça taktı yani kısa dediğim kelden biraz daha kıllı kestrdi itiraz etmedim, çünkü ettikçe inat yapıyolar erkek milleti.. bütün yaz dolaştı öyle, en sonunda bana yakışmıyo dedi eski saçlarına döndü şimdide bikaç yıl sonra saçlarımı uzatıcam diyor heyy allahım naparsan yap diyorum çünkü başa çıkılmıyor.
sen erkek arkadaşına hiçç belli etme beğenmediğini, o zaten kendi kendine anlıcaktır, normal bişeymiş gbi davran
Harbiden çok tuhaf bir insan. İnsan değil ya uzaylı o, insan olamaz O bana karışmaz işte o nedenle sen de bana karışma diyor
Ben onunla görüşmeyi azaltıcam valla ya sevgim azalacak bu gidişle saçı yüzünden. İnat ya bu erkekleri anlamak zor vallahi
Ben geldimmmm...
hoşgeldin
bugün nasılsın canım dün geçti mi miden?
herkes geldi ben gidiyorum, off neyse görüşürüz kızlar gece gircem nasılsa inşallah burda olursunuz
Hoşbuldum canım..
Gece dayanamayıp amcamla yengemi aradım, bi doktora gösterelim babamlar duyarsa paniklerler diye.
Neyse şakalaşa şakalaşa gittik hastaneye yediğine içtiğine dikkat edecek der diye düşündük.
Midemde asit birikmesi varmış, barsaklarımda mikrop varmış.
Yığdı hapı yığdı..
Ama daha iyiyim canım, sen nasılsın görüşmeyeli?
herkes geldi ben gidiyorum, off neyse görüşürüz kızlar gece gircem nasılsa inşallah burda olursunuz
Kızlar ben geldiiiiiim :)) ama izninizle bugünkü sporumu tamamlayıp öyle geleceğim.
zaten yine aşk acılarım depreşti. Murathan Mungan - Yalnız Bir Opera (Serin Sesler) - YouTube
aa çok geçmiş olsun canım :26::26: ne kadar kullanacaksın ilaçları çabuk geçer miymiş?
ben de iyiyim işte sınava çalışıyorum bu yıl bütle bari geçsem diye dua ediyorum bi yandan
tamam canım ben de yemeğe gideceğim birazdan zaten
çok severim murathan abiyi
Kutular bittikten sonra bakıcakmış eğer lazımsa yine içcem galiba.
Hortum sokucaklar ağzıma.. (
Bi de baharat mideyi duman ediyormuş aklınızda bulunsun kuzum, ben baharata bayılırdım görüyorum zararlarını. (
Sen ne okuyordun canım? Ne sınavı bu?
Geçersin inş. bende dua okurum.
duman etti beni sabahtan beri :)) eski sevgilim yüzük takmış ya, fotoğraflarını gördüm. adı üstünde eski, sanane diyeceksiniz ama o kızla çıkmaya başlamadan bir hafta önce biz hala konuşuyorduk, beni sevdiğini falan söylüyordu. 1 ay önce de görme imkanım var mı falan diye mesaj attı hatta.. Ay ben spor yapmaya gidiyorum ağlamadan .