Ya evet adamın soğukkanlı duruşu da bi acayip ama başka da ne yapsın kiKadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Bir yere kadar katilabilirim size. Yine de egitim gormemis insanlarda siddete yonelim orani daha fazla. Bence egitim sart, her yerde...bu degistirilemez bir gercek...ne olursa olsun egitim sart.Çok provoke edici ve yanlış bir konu. Meslek gruplarına lafım yok demişiniz ama gayet laf etmişiniz. Bu tarz olayların sebebi üniversite-lise mezunu olmak falan değil. Şiddet eğilimi ancak küçük yaşlarda eğitilebilecek bir şeydir. Kaldı ki doktor, polis, asker, mühendis daha sayısız eğitimli erkeğin eşine şiddet uyguladığı, sokak ortasında vurduğu örnek var.
yani demek istiyorumki adamın bu davranışını eğitimli ve yumuşak huylu bir adamda göremezsiniz.Ben konuyu baslikla pek bagdastiramadim ..
Olduren adam maco adam degildir..yani demek istiyorumki adamın bu davranışını eğitimli ve yumuşak huylu bir adamda göremezsiniz.
Ancak kendini geliştirememiş insanların çoğu eğitimine devam etmeyenlerden oluşuyır.Maço hareketler,kadını sahipleniciymiş gibi davranışlar bu tip erkeklerin eseri.
Ataerkil bir toplum olduğumuzdan dolayı kadınlar her konuda engelleniyor.Bir sşama kaydedn kadın ise o noltaya felene dek okadar yıpranıyor ki kendisini sahiplendiğini düşündüğü erkeğin asşında ne olduğunu idrak edemeden onun bu kandırıcı davranışlarına kanıyor.
Eğitimli erkeklerin çoğunluğu kendisinden ayrılmak isyeyen kadını takip edip öldürmez.
Bu nedenle seçimlerimiz iyi olsun.Tabiiki kader faktoru var buna birşey denemez ancak insanın kaderi de bir noktada kendi çabasına bağlı
Yani kanmamalıyız,gözümğz açık olmalı öngörmeye çalışmalıyız.Bu kadıncağız evliliğinin başında bu gümü öngörür müydü gsbiiki hsyır ama ip uçlarını takip etmeliydi.Yapamaması onun suçu değil çok etken car.Herşeyin sonunda Allah rahmet eylesin bu kadına çok üzüldüm.
Anlık bir durum. Insanlar da korkuyor ama artik bu tür insanlar ayıranada sıkıyo bir el herkesin evladi var.Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Yok yok hic polis avukat hatta savci doktor olmus ama adam olamamis insan yoktur dimi ? Prof gorduk duyduk ya karısını öldüren.yani demek istiyorumki adamın bu davranışını eğitimli ve yumuşak huylu bir adamda göremezsiniz.
Ancak kendini geliştirememiş insanların çoğu eğitimine devam etmeyenlerden oluşuyır.Maço hareketler,kadını sahipleniciymiş gibi davranışlar bu tip erkeklerin eseri.
Ataerkil bir toplum olduğumuzdan dolayı kadınlar her konuda engelleniyor.Bir sşama kaydedn kadın ise o noltaya felene dek okadar yıpranıyor ki kendisini sahiplendiğini düşündüğü erkeğin asşında ne olduğunu idrak edemeden onun bu kandırıcı davranışlarına kanıyor.
Eğitimli erkeklerin çoğunluğu kendisinden ayrılmak isyeyen kadını takip edip öldürmez.
Bu nedenle seçimlerimiz iyi olsun.Tabiiki kader faktoru var buna birşey denemez ancak insanın kaderi de bir noktada kendi çabasına bağlı
Yani kanmamalıyız,gözümğz açık olmalı öngörmeye çalışmalıyız.Bu kadıncağız evliliğinin başında bu gümü öngörür müydü gsbiiki hsyır ama ip uçlarını takip etmeliydi.Yapamaması onun suçu değil çok etken car.Herşeyin sonunda Allah rahmet eylesin bu kadına çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?