Maço erkek severim diyen hanımlar!

Bu olayın kasaplıkla falan ilgisi yok .
Karakterle ilgisi var .
Hiçbir olayı ne topluma ne mesleğe bağlamayın .

Biz ne doktorlar gördük yoldan geçen kadına yumruk saallayan !!

Allah rahmet eylesin ..

Ben izleyemem o yüzden açmıyorum linki
Çok üzücü
Allah belasını versin o adamın

Geçen haftalarda bir gun annemı hastaneye goturduk. Arastırma hastanesı. Annem röntgen ıcın gırınce ben ve yengem kapının onunde bekliyorduk. Cokta kalabalıktı ama bır cıft gordum . Kadın gayet güzel , modern kucağında bır çocuk ve yanında esı. Sonra adama baktım aramızda baya mesafe var adamla kadın bırsey hakkında surtusmeye başladı. Adam kadına şiddetli olmayan bır tokat attı. Kadın kafasını kaldırırken benımle goz göze geldı. Bır anda kuculdu kadın , sılındı cok etkılendım. Sonra adama baktım uzun uzun adam gerçekten suratına, canavar gıbıydı.
Sınırlı agresıf kasları catık, pislik desem olacak yanı
Allah rahmet eylesın , ınsallah çocuklar yoktur

Olay saniyeler içinde gerceklesti kadinin yardim istemesi ile vurulması arasinda 5 saniye bile yoktur. Şöför şaşırdı ilk etapta otobüsü hareket ettirmedi, kapisi açıktı sanırım ama adam kadini sürükleyerek görüş alanindan çıktı. Ah ah diyen de otobüsteki yolcu. Elinde silah olan adama nasil müdahale edeceksiniz. Bu ülkede kavgayi ayırmaya çalıştı diye insan öldürülüyor. O kadını koruyamayan, eşinin eline silah veren sistemi suçlayın şoföre gelene kadar.

Allah kadına rahmet eylesin.. yine bir kadın cinayetiyle uyanmak çok acı.. şu erkekler madem boşanmayı hazmedemiyorlar o halde neden eşlerine huzur vermiyorlar neden iş boşanma raddesine gelince böyle canileşiyorlar.. o kadın durduk yere boşanmak istemedi yaa madem seviyordun sahip çıkacaktın seven erkek kıyamaz sevdiğine öldürmekte neyin nesi..
başlıkta maço erkek denilmiş.. maço erkek bana göre karısını vuran döven erkeğe denilmiyordu karısını seven sahiplenen erkeği deniliyordu.. kadına el kalkmaz kuralı vardı ama böyle caniler türedikçe kalmadı artık öyle erkekler hepsi birbirinden örnek alıyor..

( Sen nasıl olur da bi erkeği boşamaya kalkarsın. Sen alt tarafı kadınsın (!), bu toplum der ki; "ben aldatsam elimin kiri, ben seni dövsem de kocanım döver de severim". Sen kadınsın, diğer kadınlar gibi benim her yaptığımı alttan almak zorundasın. Böyle boşanarak beni toplum karşısında ezik gösteremezsin. Güçlü olma hakkı senin değil, benimdir. O yüzden seni öldürüp gücümü, üstünlüğümü, erkekliğimi ispatlamalıyım. )

Bu olayın alt metni budur.
Ben erkeklere de acıyorum. Bu coğrafyada doğup böyle bi zihniyetle büyütülüyorlar. Kimse anasından kadın düşmanı doğmuyor. Günümüze taşıdığımız eril zihniyet ve bu zihniyetten beslenen ülke siyasileri... Düzeltilemeyen eğitim sistemi ve kolay yönetilebilsinler diye bilinçli olarak eğitimsiz bırakılan bizler... Korku ve kaosun hakim olduğu bi topluma her istediğinizi yaptırabilirsiniz.. Neyse çokta açamıyorum konuyu, yasak...

Kısacası onlar değiştirmek istemediği sürece biz asla değişemeyiz. Bizim böyle bi toplum olmamız isteniyor ve oluyoruz.

kimi kadın vurdulu kırdılı erkeklerden hoşlanıyor malesef hormon bozukluğu diyorum ben öyle düşünenlere. sonra evlendikten sonra anlıyorlar anyayı konyayı ama iş işten geçiyor. haberi okumadım rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin ne diyim

Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
silahlı bir insana sıradan bir insanın müdahelesi çok zordur, sonuçta onun da ailesi vardır. Bence yanlış düşünüyorsunuz.

Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Allah rahmet eylesin belki bir yerde haklısınız ama günümüz türkiyesinde elinde silah olan gözü kararmış bir adama hangimiz yaklaşmaya cesaret ederiz yada eşinizle yolda yürürken böyle birşeye şahit olsanız eşinizi silahlı bir adamın önüne atarmısınz malesef hergün yaşadığımız olaylar bu duruma getirdi bizi yazık çok yazık en çokta o iki yavruya.

silahlı bir insana sıradan bir insanın müdahelesi çok zordur, sonuçta onun da ailesi vardır. Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Adamın uzaklaştırma kararı var,eski eşinin etrafında rahatça geziniyor....silahı var ruhsatlı mi bilmem ,tespit edilip el konulmamış....zavallı otobüs şoförü 20 saniye içinde ne olduğunu anlayıp,otobüsten inip ,silahlı adamın üstüne atlayıp kadını kurtarmadigi için suçlu olmuş.

Her şeyin başı eğitim ve doğru insan yetiştirmek diyorum, kenara çekiliyorum.
Biz anneler eğitimli olmazsak, kendimizi geliştirmezsek, hayata,cinsiyet rollerine ve çocuğa doğru bakış acısını yakalayamazsak bu olaylar devam edip gidecek.
Kadına şiddetin meslekle hiçbir ilgisi olmadığının yakın şahidiyim, yıllarca çocuk doktoru bir tanıdığımız emniyet müdürü kocasından düzenli dayak yedi, arada çocuk da olmamasına rağmen ne hikmettir bilinmez boşanmadı.
Dayak yiye yiye yaşlandı kadın...

Elinde silah olan birinden bahsediyoruz. Hey sen ne yapıyorsun dese şoförü de vuracaktı büyük ihtimal veya yolculardan birini. Ama şoförün eli cebindeki tavrı dikkatimi çekti.
Katilin gözü dönmüş belli ki önüne geleni indirir. Ki kendi canını hiçe sayan başkasınınkini ne yapsın.

Bbiri ebe biri kasap deyip davul bile dengi dengine derken uçurum yok arada. Lise mezunu herkes ebe hemşire olabiliyor. Ayrıca uçurum olsa bile bu diploma , meslek meselesi değil adam olma meselesi vicdanlı olma meselesi. Videodaki canlı ne adam ne insan ne de hayvan desem hayvana hakaret. Allan belasını versin bu cani pisliğin.

Tam düşüncelerimi yazmışsınız... yazık olan sadece kadınlara ve çocuklara oluyor. Bu tür insanları anlamıyorum ben öldürecek kadar mı çok seviyorlar yoksa kaybetmeyi mi yediremiyorlar? Aslında bi kadın olarak erkeklere çok değer verdiğimizden oluyor sanırım o kadıncağız o ş... in Emin’in ne namusuna laf getirmiştir ne de bir şeyini eksik etmiştir erkek de bu yüzden yediremiyor sanırım kendine zamanında anneden babadan görmediği ilgiyi alakayı görmüştür karısından ama sonuç bu maalesef...

Kadin cinayetlerinde hep orada bulunan insanlar üzerinden kurtarma senaryolari yaziliyor "atlasaydi, cekseydi, vursaydi" ama bir bicagin, hele bir silahın önüne atlamak hiç kolay değil. Kapilari açsa kadin iceri girse belki otobuse kursun yagdiracak ve iceride bir sürü insan? Adam inip kadini çekmeye gittiginde belki kendisi vurulacak. Herkesin evde bekleyen ailesi, colugu cocugu, sevdikleri var öyle kolay değil.

Daha önce de bu şekilde yorum yapmistim. "Senin basina gelse" diyecekler... Allah korusun elbette yardim isterim ama etmemeleri de normal olacak. Kadini, cocugu korumak devletin işi. Birilerini koruyalim derken başka hayatlar mi, yuvalar mi sönsün...

Muge anlıyı ızlıyordum sımdı, bugunun tekrarını
2 cocukları varmıs meger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…