silahlı bir insana sıradan bir insanın müdahelesi çok zordur, sonuçta onun da ailesi vardır. Bence yanlış düşünüyorsunuz.Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Allah rahmet eylesin belki bir yerde haklısınız ama günümüz türkiyesinde elinde silah olan gözü kararmış bir adama hangimiz yaklaşmaya cesaret ederiz yada eşinizle yolda yürürken böyle birşeye şahit olsanız eşinizi silahlı bir adamın önüne atarmısınz malesef hergün yaşadığımız olaylar bu duruma getirdi biziKadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Adamın uzaklaştırma kararı var,eski eşinin etrafında rahatça geziniyor....silahı var ruhsatlı mi bilmem ,tespit edilip el konulmamış....zavallı otobüs şoförü 20 saniye içinde ne olduğunu anlayıp,otobüsten inip ,silahlı adamın üstüne atlayıp kadını kurtarmadigi için suçlu olmuş.silahlı bir insana sıradan bir insanın müdahelesi çok zordur, sonuçta onun da ailesi vardır. Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Tam düşüncelerimi yazmışsınız... yazık olan sadece kadınlara ve çocuklara oluyor. Bu tür insanları anlamıyorum ben öldürecek kadar mı çok seviyorlar yoksa kaybetmeyi mi yediremiyorlar? Aslında bi kadın olarak erkeklere çok değer verdiğimizden oluyor sanırım o kadıncağız o ş... in Emin’in ne namusuna laf getirmiştir ne de bir şeyini eksik etmiştir erkek de bu yüzden yediremiyor sanırım kendine zamanında anneden babadan görmediği ilgiyi alakayı görmüştür karısından ama sonuç bu maalesef...Çok provoke edici ve yanlış bir konu. Meslek gruplarına lafım yok demişiniz ama gayet laf etmişiniz. Bu tarz olayların sebebi üniversite-lise mezunu olmak falan değil. Şiddet eğilimi ancak küçük yaşlarda eğitilebilecek bir şeydir. Kaldı ki doktor, polis, asker, mühendis daha sayısız eğitimli erkeğin eşine şiddet uyguladığı, sokak ortasında vurduğu örnek var.
Ben de aynı şeyi düşündüm.
Azrail gelmiş belli ama milyonda bir ihtimal belki otobüsü üstüne sürse, belki anında fırlayıp kadını çekse, otobüsün kapılarını açsa yolcular müdahale edebilir miydi diye birçok soru var aklımda.
Nasıl bir rahatlıktır imdat diyen insanı aynadan izlemek ve 2 el silah sesinden yolcuların kapıları aç diye bağırmasından sonra ne olduğuna bakmaya gitmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?