Maço erkek severim diyen hanımlar!

Kadının çığlıkları içime işledi ya:KK17:
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Ya evet adamın soğukkanlı duruşu da bi acayip ama başka da ne yapsın ki
Ben böyle bir psikopat görsem kendi çoluğum çocuğumu düşünürüm çünkü kendi çocuklarının anasına bunu yapan tanımadığı bana da iki tane ateş ediverir baksana kendini de vurmuş psikopat
:(

Çok provoke edici ve yanlış bir konu. Meslek gruplarına lafım yok demişiniz ama gayet laf etmişiniz. Bu tarz olayların sebebi üniversite-lise mezunu olmak falan değil. Şiddet eğilimi ancak küçük yaşlarda eğitilebilecek bir şeydir. Kaldı ki doktor, polis, asker, mühendis daha sayısız eğitimli erkeğin eşine şiddet uyguladığı, sokak ortasında vurduğu örnek var.
Bir yere kadar katilabilirim size. Yine de egitim gormemis insanlarda siddete yonelim orani daha fazla. Bence egitim sart, her yerde...bu degistirilemez bir gercek...ne olursa olsun egitim sart.
Konu sahibi davul bile dengi dengine derken muhtemelen sunu anlatmaya calisti. Iki kisi arasindaki farklar acildikca sorunlar da katlaniyor. Genelde kadin erkekten egitim olarak daha alt seviyede ise bir problem cikmayabilirken bunun tersi durumlarda yani kadinin erkege gore egitiminin daha fazla oldugu durumlarda erkekler bunu kompleks yapabiliyor. Elbet istisnai durumlar vardir ama erkek egemen bir toplumda erkek icin bu durum cogunlukla sorun yaratabiliyor. Evliliklerin ilk yillarinda olmasa da ilerde, bunu erkek dile getirmese de, kadini asagilayarak ya da baski uygulayarak kendini yukari cektigini dusunebiliyor.
Amacim tartisma yaratmak ya da konuyu saptirmak degil. Sadece bu konuda dusuncemi paylasmak istedim. Olaya cok uzuldum. Soyleyecek soz bulamiyorum.

Ben konuyu baslikla pek bagdastiramadim ..
yani demek istiyorumki adamın bu davranışını eğitimli ve yumuşak huylu bir adamda göremezsiniz.
Ancak kendini geliştirememiş insanların çoğu eğitimine devam etmeyenlerden oluşuyır.Maço hareketler,kadını sahipleniciymiş gibi davranışlar bu tip erkeklerin eseri.
Ataerkil bir toplum olduğumuzdan dolayı kadınlar her konuda engelleniyor.Bir sşama kaydedn kadın ise o noltaya felene dek okadar yıpranıyor ki kendisini sahiplendiğini düşündüğü erkeğin asşında ne olduğunu idrak edemeden onun bu kandırıcı davranışlarına kanıyor.
Eğitimli erkeklerin çoğunluğu kendisinden ayrılmak isyeyen kadını takip edip öldürmez.
Bu nedenle seçimlerimiz iyi olsun.Tabiiki kader faktoru var buna birşey denemez ancak insanın kaderi de bir noktada kendi çabasına bağlı
Yani kanmamalıyız,gözümğz açık olmalı öngörmeye çalışmalıyız.Bu kadıncağız evliliğinin başında bu gümü öngörür müydü gsbiiki hsyır ama ip uçlarını takip etmeliydi.Yapamaması onun suçu değil çok etken car.Herşeyin sonunda Allah rahmet eylesin bu kadına çok üzüldüm.

yani demek istiyorumki adamın bu davranışını eğitimli ve yumuşak huylu bir adamda göremezsiniz.
Ancak kendini geliştirememiş insanların çoğu eğitimine devam etmeyenlerden oluşuyır.Maço hareketler,kadını sahipleniciymiş gibi davranışlar bu tip erkeklerin eseri.
Ataerkil bir toplum olduğumuzdan dolayı kadınlar her konuda engelleniyor.Bir sşama kaydedn kadın ise o noltaya felene dek okadar yıpranıyor ki kendisini sahiplendiğini düşündüğü erkeğin asşında ne olduğunu idrak edemeden onun bu kandırıcı davranışlarına kanıyor.
Eğitimli erkeklerin çoğunluğu kendisinden ayrılmak isyeyen kadını takip edip öldürmez.
Bu nedenle seçimlerimiz iyi olsun.Tabiiki kader faktoru var buna birşey denemez ancak insanın kaderi de bir noktada kendi çabasına bağlı
Yani kanmamalıyız,gözümğz açık olmalı öngörmeye çalışmalıyız.Bu kadıncağız evliliğinin başında bu gümü öngörür müydü gsbiiki hsyır ama ip uçlarını takip etmeliydi.Yapamaması onun suçu değil çok etken car.Herşeyin sonunda Allah rahmet eylesin bu kadına çok üzüldüm.
Olduren adam maco adam degildir..
O itin yaptiginin tanimi yok ...

Herşeyin özü insan olabilmekte insanı insan yapan vasıflar vardır onur, seref, merhamet, vicdan vs... yani toplumca iyi insan olursak iyi bir eş iyi bir anne iyi bir oğretmen iyi bir arkadaş iyi bir birey oluruzz.Herseyin özü insan olabilmek.

O otobüs şöforunun rahatlığına ne demeli . Kadın dayak yiyor istifini bozmuyor, vuruluyor yerınden kalkıp kapıdan eli cebinde izliyor sinema filmi izler gibi. Inanamıyorum dehsete kapıldım :( Maço erkekmiş yumrugunu vuran erkekmiş hepsi hikaye bunların. Bunlar erkek degil dağdan inme kutup ay..sı . Kadın göz göre göre gitti.

Arkadaşlar herhalde şoförü suçlu bulanların hepsinde çelik yelek, gözü dönmüş silahlı bir psikopatı alt edecek fiziksel güç var. Herkes bordo klavyelilere dönmüş yine.

Şöför ne yapabilir sadece 9 saniyede olup bitmiş olay, biz oturduğumuz yerden okuyoruz haberi kanımız donuyor. Hergün karşımızda silahlı bi manyak mı görüyoruz?

Otobüsü üstüne sürseymiş, şoför 9 saniyede nasıl bir manevra yapacak da koca otobüsü durağın içine sokacak?

Adamın gözü dönmüş, şoför adamın üstüne atlasa onu da vurur, kendi canından geçmiş şoförden korkup "Aman abi ben ettim sen etme." mi diyecek?

Birinin hayatını kurtarma şansı varken bunu yapmamak, ölüme sebep olmakla eşdeğerdir, kimseyi bununla suçlamayın, vebali ağırdır.

Her işlenen kadın cinayetinde acaba o da kk da derdini paylaşmışmıydı diye içim içimi yiyor . Belkide bizler ona kocasını tanımadan” git boşan,eve alma,tazminat davsı aç “dedik. O delirmiş adamı kışkırtmasına sebep olduk belkide. Düşününce çok üzülüyorum. Görüntüleri izleyince kanım çekildi. Eğitim seviyesinin yerlerde oluşu,kadın cinayetlerine uygulanan teşvik gibi ceza indirimleri,bir kaç yıl sonra salıverilme ihtimali,cinayetin toplum tarafından kabul görülmesi gibi sebeplerden kadın cinayetleri arttı. Eğitim yoksa hiçbirşey yok. Bunu aklımıza sokmalıyız. İnanın çok çok üzgünüm. Dünyanın adaleteizliğine isyan ediyorum bugün

adam psikopat mis.gercekten Allah sasirtmasin okumuz olmakla pek alakasi yok bana gore.ne okumus katiller var ve okumamis insan kalmis insanlar...

Videodaki olay vahset..

Yalniz konuyu kadinin ebe adamin kasap olmasina baglamaniz bence yanlis. Butun kasaplar cinayet isleyebilecek katil ruhlu insanlar midir? Manyaklar doktorlardan da cikabilir.

Allah bu kadinin sevenlerine sabir versin. Eger gercekten cocuklari varsa cok uzuldum. Insallah gelecekleri bu vahsetin golgesinde kalmaz :(

Ufff Allah belanı versin adam içim urperdi 2 saniye ya 2 saniye sonra kadının çığlığı kesildi bu kadar mı ucuz değersiz hayatlar anlamıyorum ya arkada kalan o 2 çocuğa ne demeli :( kadın resmen belinde silah var yardım edin diyor ya

Videoyu izlemedim, içim kaldırmaz böyle şeyleri ki vaktinde her haberi sabah körü okuyarak güne başlardım ve fark ettim ki psikolojim böyle böyle bitiyor. Gözümü videoya yumuyorum. Çünkü vaktinde çok açık tuttum ve bittim.

Ümidi tüketmiş değilim, gelen nesilden bir miktar ümitliyim, bencilliklerinin dozu abartı olmasa sadece diyorum o kadar.
Bu suç hepimizin. Kadının değil, salt adamın değil ve maço erkek olayı denilecek kadar basit de değil.

Ağır cezalarımız mevcut, ama uygulayan cesur hakimlerimiz yok, hastalıkların tespiti kolay, cihaz yok, işini düzgün yapmasına olanak tanınmış doktor yok. Cezaevleri ağzına kadar doldu mu nedir durum bilmiyorum ama katillerin, pedofili sapıkların çoğu aramızda. Ben "İfşa"dan yanayım. Uygulamalar eksik, uygulayıcılar korkak, torpil her herde, başlar ayak ayaklar baş... Ne olacaktı? Elinde satırla meydanda adam kesseler "Delirdim" deseler ruh sağlığında tedavi verip besleyip salarlar, giden gider. Eline para sıkıştırsalar, suç düşer, zaman aşımına girene kadar bekletilir, sonra zaten "Geçmiş" denir.

Sezgi cinayetinde alınan karar, takip ettiğim son haberdi, ülkemde can çekişen adalet "O gün benim için tamamen öldü". Ve artık akıl sağlığım için haber almama hakkımı kullanıyorum.
Ayrıca siz cinsiyet olarak "Maço seven gadınlar bakıııın yaaa işte böyleeğ" diye ayırmışsınız ya, bu da bir o kadar itici ki anlatamam. İnsanlık suçu bu "Kadınlık" değil, o kadına maço erkeği sevdirten "Kültür" suçu, toplum suçu... Dedim ya bu "Hepimizin" suçu.

Ama ben hepinizden olamayacak kadar çabaladım diyebiliyorum bak, o da var. Böyle denildiğinde de toplumun bir "Kesiminin" suçu!!

Son düzenleme:
Olayin macolukla meslekle ne ilgisi var? Kasaplar silahla et dogramiyo! O adamda doktorda olsa kafaya koyduysa bu kadini boyle oldurmeyi gene yapardi.. bu defada: artik doktorlara bile guven olmuyo filan diye yazardiniz. Sapla samani karistirmayin bence..

Kadin imdat diye bagiriyo ve iki saniyede bitiyo hersey.. adam hasta olmali ama kadinin ne sucu var.. kotu olansa sofor dahil kimsenin duyarli olmamasi.. silahi var bu durunda sorarim kim araya girerdi? Sahsen ben silahi var diye korkardim: ( erkek olsamda cesaret edebilirmiydim bilmiyorum cunku adam araya girenide vurur

Yok yok hic polis avukat hatta savci doktor olmus ama adam olamamis insan yoktur dimi ? Prof gorduk duyduk ya karısını öldüren.

Back
X