Videoyu izlemedim, içim kaldırmaz böyle şeyleri ki vaktinde her haberi sabah körü okuyarak güne başlardım ve fark ettim ki psikolojim böyle böyle bitiyor. Gözümü videoya yumuyorum. Çünkü vaktinde çok açık tuttum ve bittim.
Ümidi tüketmiş değilim, gelen nesilden bir miktar ümitliyim, bencilliklerinin dozu abartı olmasa sadece diyorum o kadar.
Bu suç hepimizin. Kadının değil, salt adamın değil ve maço erkek olayı denilecek kadar basit de değil.
Ağır cezalarımız mevcut, ama uygulayan cesur hakimlerimiz yok, hastalıkların tespiti kolay, cihaz yok, işini düzgün yapmasına olanak tanınmış doktor yok. Cezaevleri ağzına kadar doldu mu nedir durum bilmiyorum ama katillerin, pedofili sapıkların çoğu aramızda. Ben "İfşa"dan yanayım. Uygulamalar eksik, uygulayıcılar korkak, torpil her herde, başlar ayak ayaklar baş... Ne olacaktı? Elinde satırla meydanda adam kesseler "Delirdim" deseler ruh sağlığında tedavi verip besleyip salarlar, giden gider. Eline para sıkıştırsalar, suç düşer, zaman aşımına girene kadar bekletilir, sonra zaten "Geçmiş" denir.
Sezgi cinayetinde alınan karar, takip ettiğim son haberdi, ülkemde can çekişen adalet "O gün benim için tamamen öldü". Ve artık akıl sağlığım için haber almama hakkımı kullanıyorum.
Ayrıca siz cinsiyet olarak "Maço seven gadınlar bakıııın yaaa işte böyleeğ" diye ayırmışsınız ya, bu da bir o kadar itici ki anlatamam. İnsanlık suçu bu "Kadınlık" değil, o kadına maço erkeği sevdirten "Kültür" suçu, toplum suçu... Dedim ya bu "Hepimizin" suçu.
Ama ben hepinizden olamayacak kadar çabaladım diyebiliyorum bak, o da var. Böyle denildiğinde de toplumun bir "Kesiminin" suçu!!