Maço erkek severim diyen hanımlar!

Alanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
283
707
33
39
Buyrun gorun iste.Kadin ebe adamin meslegi ise kasap.Kadincagiz adamdan bosanmak icin tayin aldirmis ama ölümden kurtulamamış.
Hani diyorsunuz ya erkek dediğin elini masaya vuracak.
Benim için eğitim çok önemli değil,şu tanıdığım şu mezunu ama kendini çok geliştirmiş (!)
Burada asla vefat eden bu kadıncağuzı suçlamıyorum ancak davul bile dengi dengine deyiminin vucut bulmuş hali.Hiç bir meslek küçümsenemez konu bu da değil.
Kadına çok ama çok üzüldüm insan bazen öyle durumlara düşüyor ki kilitleniyor herşey işin içinden çıkamıyorsun.
Birde bu kadın cinsyetlerini işkeyenlerin tipi de hep aynı mı olur nedir.Fiziksel özellikler hep aynı,çapsızlar.
https://www.haberturk.com/durakta-b...sti-vahsetin-goruntuleri-ortaya-cikti-2228023

Kadının imdat çığlığı ve 2 saniye sonra yok olan bir hayat, tüylerim diken diken...

Erkeğe bu cesareti veren çapsızlığı değil aksine erkeğe her türlü gücü veren ‘sosyal’ devlettir.
Sakız alır gibi ruhsatsız silahların alınması, cinayet, tecavüz, taciz, darp vb suçların cezasız kalması, namus kavramının tahrik edici sayılması, çalışan kadına sadece annelikte verilen haklar, her gün maruz kaldığımız kitle iletişim araçlarındaki gürleyen erkek ve cici kadın profilli aşklar ve daha sayamadığım onlarca sebep!
Şimdi suçu ben gencecik, daha beynine kan gitmeden kurduğu ‘maço erkek isterim’ diyen çocuktan dönüşememiş genç kadınlarda mı arayayım?
Hele bu cümlenin sebebi, beni ailem dahi olsa korusun, kimseye boyun eğmesin, kendi ailesinin maşası, dostunun ağzıyla iş yapan olmasın gibi çok masum amaçları altında barından düşünceleri mi suçlayayım?

Olay baştan aşağı trajedi.
Ama kadın ebe, adam kasap diye gerçekleşmedi bu olay, tamamen kişilik, yetişme meselesi.
Allah rahmet eylesin

Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?

Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Ben de aynı şeyi düşündüm.
Azrail gelmiş belli ama milyonda bir ihtimal belki otobüsü üstüne sürse, belki anında fırlayıp kadını çekse, otobüsün kapılarını açsa yolcular müdahale edebilir miydi diye birçok soru var aklımda.
Nasıl bir rahatlıktır imdat diyen insanı aynadan izlemek ve 2 el silah sesinden yolcuların kapıları aç diye bağırmasından sonra ne olduğuna bakmaya gitmek...

Ya kadin bagiriyordu vurulduktan sonra duydunuzmu cok kötü oldum keske acmasaydim videoyu can cekiserek öldü

hayır dikkat edin şöförün görüş alanında değil tam olarak.Birde düşünün bir silah patladı hemen o yön mi koşturursunuz?Şöför normal olarak şoka girmiş donmuş kalmış.Elibde slah olana doğrudan yürüyemezsiniz zaten birde olay saniyeler içinde gerçekleşmiş o andan sonra kim ne yapaesa yspsın boş.Kafadan vurmu çunku

O ah ah diye bagiran kim ölen kadinmi acaba cok kötü oldum Allahım neden bosanmayi kabul etmiyorlar surekli boyle haberler var esi bosanmak istedi diye vuruldu esinden bosanan 26 yasindaki kadin sokak ortasinda öldürüldü hep böyle haberler Allahim ne acı 2 tanede cocugu varmis

öncelikle kadına suç bulan yok,herkes yanlış kararlar alabilir.Bu söylediğiniz ev hanımlarını en alt statüye koyduğumu ima ediyor ama yanlış düşündünüz.Öyle bir düşünce olamaz.
Adam bu kadını kaybettiğinde artık elinden herşeyi alınmış gibi hissetmiş.

Olay saniyeler içinde gerçekleşiyor.Durağa yanaşıyorsunuz bir arbede görüyorsunuz.Şöförün sikahı görme ihtimali yok bile,ve iki sn ara ile iki el silah atışı... Adsm nerete koşaxsk yaşlı zaten,hem kspıyı açsa kadıncağız nasıl girsin durağın arkasına çekmiş kadını.

Çok provoke edici ve yanlış bir konu. Meslek gruplarına lafım yok demişiniz ama gayet laf etmişiniz. Bu tarz olayların sebebi üniversite-lise mezunu olmak falan değil. Şiddet eğilimi ancak küçük yaşlarda eğitilebilecek bir şeydir. Kaldı ki doktor, polis, asker, mühendis daha sayısız eğitimli erkeğin eşine şiddet uyguladığı, sokak ortasında vurduğu örnek var.

Maço erkek istiyorum diyen kız mı kabahatli sadece?
O kızları doğduğundan itibaren pembe panjurlu evinde evcilik oynayacağı güne hazırlayan sağsalim(!) teslim edelimci zihniyetin ve o erkek o yapar diye pohpohlanarak yetiştirilen erkekciklerin ailelerinin hiç mi suçu yok?
Kadına sahip olabilecekleri mal gibi davranan, olamayınca öldüren, erkek olduğunu zanneden bu vahşiler, bu gücü sadece hukuksuzluktan almıyor.
Zihniyeti bozuk. Aileden bozuk aileden.
Konunun statü meslek denkliğiyle alakası yok.
Son olarak hepimiz suçluyuz.
Bugün üzüleceğiz sonraki kurbana kadar yine unutacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadın elinde silah var diyor çok net duyuluyor ve resmen şoförden yardım istiyor, hepsini izledim.
Bilemiyorum, oradaki ben olsam farklı davranırdım.
Dediğim gibi ecel gelmiş ama yapabileceğim her şeyi yaptım diyerek, vicdanım rahat olurdu.

Sofor silah sesini duydu. Agir hareketlerle paniklemeden yerinden kalkti. Sanki o kadar kaniksamisiz gibi. Sonra otobusun kapisinda durdu. Soyle bir bakti. Sonra da sanki meraktan gider gibi oraya dogru agir adimlarla gitti. Toplum olarak geldigimiz nokta bu malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…