Olay baştan aşağı trajedi.Buyrun gorun iste.Kadin ebe adamin meslegi ise kasap.Kadincagiz adamdan bosanmak icin tayin aldirmis ama ölümden kurtulamamış.
Hani diyorsunuz ya erkek dediğin elini masaya vuracak.
Benim için eğitim çok önemli değil,şu tanıdığım şu mezunu ama kendini çok geliştirmiş (!)
Burada asla vefat eden bu kadıncağuzı suçlamıyorum ancak davul bile dengi dengine deyiminin vucut bulmuş hali.Hiç bir meslek küçümsenemez konu bu da değil.
Kadına çok ama çok üzüldüm insan bazen öyle durumlara düşüyor ki kilitleniyor herşey işin içinden çıkamıyorsun.
Birde bu kadın cinsyetlerini işkeyenlerin tipi de hep aynı mı olur nedir.Fiziksel özellikler hep aynı,çapsızlar.
https://www.haberturk.com/durakta-b...sti-vahsetin-goruntuleri-ortaya-cikti-2228023
galiba 2 çocukları varmış
Neresiyle ilgili yorum yapsam bilemedim olayın. İnşallah çocukları yoktur hem anasız hem babasız kalacaklar
Allahım sen şaşırtma. İnsan ne zaman böylesine delirir sebebi ne olabilir anlayamıyorum, anlamakta istemiyorum gerçi.galiba 2 çocukları varmış
Ben de aynı şeyi düşündüm.Kadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
Varmis 2 tane
Neresiyle ilgili yorum yapsam bilemedim olayın. İnşallah çocukları yoktur hem anasız hem babasız kalacaklar
hayır dikkat edin şöförün görüş alanında değil tam olarak.Birde düşünün bir silah patladı hemen o yön mi koşturursunuz?Şöför normal olarak şoka girmiş donmuş kalmış.Elibde slah olana doğrudan yürüyemezsiniz zaten birde olay saniyeler içinde gerçekleşmiş o andan sonra kim ne yapaesa yspsın boş.Kafadan vurmu çunkuKadının çığlıkları içime işledi ya
Şoför duydugu halde oralı bile olmuyor. Acaba başını yastığa koyduğunda rahat uyuyor mudur?
öncelikle kadına suç bulan yok,herkes yanlış kararlar alabilir.Bu söylediğiniz ev hanımlarını en alt statüye koyduğumu ima ediyor ama yanlış düşündünüz.Öyle bir düşünce olamaz.Yine mi kadın suçlu! Kendisi kendisini öldürtmüş değil mi, herşey yanlış tercih yaptığı için oldu. Mesela ebe değil de ev hanımı olsaydı , öldürülmeyecek miydi, ya da doğru tercih yapmasına rağmen ölmesi garip mi olacaktı, ne de olsa dengi dengineler!
Olay saniyeler içinde gerçekleşiyor.Durağa yanaşıyorsunuz bir arbede görüyorsunuz.Şöförün sikahı görme ihtimali yok bile,ve iki sn ara ile iki el silah atışı... Adsm nerete koşaxsk yaşlı zaten,hem kspıyı açsa kadıncağız nasıl girsin durağın arkasına çekmiş kadını.Ben de aynı şeyi düşündüm.
Azrail gelmiş belli ama milyonda bir ihtimal belki otobüsü üstüne sürse, belki anında fırlayıp kadını çekse, otobüsün kapılarını açsa yolcular müdahale edebilir miydi diye birçok soru var aklımda.
Nasıl bir rahatlıktır imdat diyen insanı aynadan izlemek ve 2 el silah sesinden yolcuların kapıları aç diye bağırmasından sonra ne olduğuna bakmaya gitmek...
Kadın elinde silah var diyor çok net duyuluyor ve resmen şoförden yardım istiyor, hepsini izledim.Olay saniyeler içinde gerçekleşiyor.Durağa yanaşıyorsunuz bir arbede görüyorsunuz.Şöförün sikahı görme ihtimali yok bile,ve iki sn ara ile iki el silah atışı... Adsm nerete koşaxsk yaşlı zaten,hem kspıyı açsa kadıncağız nasıl girsin durağın arkasına çekmiş kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?