Sagol canim tesekkurlerEllerinize sgalikkk cookkkk guzeeeeller
Sagol canim benim ya vaktim olsa daha çok çeşitli yapacaktım ama ne vaktim ne Zamanım çok yeterli gelmedi ancak içi iki çeşit yapabildimPastanenin camına bakar gibi oldum bian
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim. Yine harikalar yapmışsın
Evet sarı pembe yeşil, olsun bunlarda güzel olmuş. Oyları alıp götürecekSagol canim benim ya vaktim olsa daha çok çeşitli yapacaktım ama ne vaktim ne Zamanım çok yeterli gelmedi ancak içi iki çeşit yapabildim
Ilk defa hic iddiali degilim biliyor musunEvet sarı pembe yeşil, olsun bunlarda güzel olmuş. Oyları alıp götürecek
Niye, bence birinci olduğun tariften daha iddalı buIlk defa hic iddiali degilim biliyor musun
Kesinlikle tavsiye ederim ama yaptığın gün yeme bir gün sonraya yeEllerine emeğine sağlık canım hiç yemedim ama çok güzel görünüyorlar
Ya Aslında bakarsan zor bir tarif Herkesin yaptığı bir tarih değil normal kurabiyeden hazırlanışı da ön hazırlığı da daha uğraştırıcı bir tarif Ama öbür tarifimde de çok uğraşmıştım bakalim kime kismet yeni arkadaslar madalya alincada seviniyorumNiye, bence birinci olduğun tariften daha iddalı bu
Evet malzeme yapım süreçleri sabırlı ve ayrıntılı Sağ ol canım çok teşekkürlerYapimi baya zorlu
Cok guzel gorunuyor eminim tadi da oyledir
Cok begendim
Basarilar
Güzeldi tabi, hayırlısı olsun :)Ya Aslında bakarsan zor bir tarif Herkesin yaptığı bir tarih değil normal kurabiyeden hazırlanışı da ön hazırlığı da daha uğraştırıcı bir tarif Ama öbür tarifimde de çok uğraşmıştım bakalim kime kismet yeni arkadaslar madalya alincada seviniyorum
Sağ ol canımEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Çok severim, çok da pahalidir, yapması da zahmetli,en iyisi bakmakla yetineyim.
İddali bir tarif olmus. Aslında elin alıştıktan sonra kolay ama işte yapmadan önce 2 gün önce malzemeyi hazırla sonra pişir bir gün sonraya falan yani canın çekince hemen şıp yapıp yiyeyim diyebileceğimiz bir tarif değil
Ellerine saglik basarilar dilerim
Macaron:)) hamileyken tek aserdigim tatli:)) cok severim:)) eline saglik basarilar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?