- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
Alırsın canım merak etme Ben de daha önceden almadan önce kaç defa katılmıştım artık bağımlılık yaptı hala katılıyorumGüzeldi tabi, hayırlısı olsun :)
Bi ben de alsaydim keşke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırsın canım merak etme Ben de daha önceden almadan önce kaç defa katılmıştım artık bağımlılık yaptı hala katılıyorumGüzeldi tabi, hayırlısı olsun :)
Bi ben de alsaydim keşke![]()
Alırsın canım merak etme Ben de daha önceden almadan önce kaç defa katılmıştım artık bağımlılık yaptı hala katılıyorum@Nevreste kadınlar kulübünü mahkemeye vereceğim yarışmaları bağımlılık yapıyor diye
![]()
Sanırım benim dokuzdan sonra kazanmıştım
Sanırım benim dokuzdan sonra kazanmıştım![]()
Yok canım ağzı kapalı koyuyorsun zaten kurumuyorHarikalar
Yumurtanın akı kurumaz mi iki gün beklerse ?
Canim yaaAma olmazki bukada da guzel yapilmazki
Biraz erken yapip paylassadin bari, ben hic ses cikarmadan yavas yavas uzaklasirdim yarismadan
Basarilar, cok severim cokta guzel gorunuyor![]()
Şimdi bir kahve yapıp yedim güzel olmuş şimdi Allah için kötü diyemeyeceğimNevreste protesto ediyorum
Birincileri son güne sakla oylamaya kadar modumuzu dusuruyorlar bı iki oy ümidim vardı oysa ki
.şaka bı yana görsel harika eminim tadı da öyledir![]()
Benim içinde ye hatta benim yerime bir bardak soğuk su içŞimdi bir kahve yapıp yedim güzel olmuş şimdi Allah için kötü diyemeyeceğim
Benim içinde ye hatta benim yerime bir bardak soğuk su iç![]()
Sağ ol canım Teşekkürler Benim eşim ve kızım çok seviyor Ben de onlar için yapıyorumEllerine sağlık canım
Mükemmel görünüyor
Hiç yapmadığım bir kurabiye çeşidi:))
Başarılar diliyorum![]()
Ya sabır değil de aslında önceden hazırlayan yaptığında kolay oluyor Teşekkür ettim canım sağ olasınBenim eski sabrım kalmadı, o yüzden daha pratik şeyler yapıyorum ama kızım uğraşır yapar sağolsun. Onun sayesinde yeriz.
Ellerine sağlık canım harika görünüyor
Başarılar dilerim![]()