MAC Ürünleri Kullanıcı Yorumları

ipek_smyrna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3
1
Bu da 1 numara diye duyduğum makyaj markası benim için de 1 numara:) kullananlar vardır eminim .Fondöten arama olayımı bitiren marka,sonunda :KK70: Her şeyi denedim sonunda buldum fondöteni :KK70: ne diyim harika bence

bende göz kalemlerini kullanıyorum iki tane de lip gloss var çok memnunum ama açıkçası mac dükkanlarında çalışanların müşteriye - en azından bana karşı - tavırlarını hiç beğenmiyorum bu yüzden artık hiç giripte bişey alasım gelmiyor oradan..

Bana da hep iyi satıcılar denk geldi,bir satıcı kötüyse diğerini dene bence :KK70: ya da mac in başka mağazasına git derim

Mac iyi ürünleri olması bir yana, gerçekten profesyonelleri çalıştırıyor. Doğru ürün önermek çok önemli.. Dünyanın en iyi makyaj malzemelerini alsanız, yanlış renk ve tonlarda oldukları sürece iyi görünemezsiniz.
Ben bu satış elemanları meselesinden de çok rahatsızdım ayrıca , özellikle çok katlı mağazalarda reyonlarda çalışanlardan. (mağaza ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum?) Bi dünya süslü püslü laf ezberlemişler, saçma sapan ürünler tavsiye ediyorlar. Mac te bunu yaşamadım çok şükür. Taksim Mac önerimdir özellikle...

şaşkınbakkal şubesine yolum daha yakın ama hiç memnun kalmıyorum o şubeden. 1-2 hafta önce göz kalemlerine bakmak için girdim baktım satıcılardan birine güç bela tüm renkler bunlar mı diye sordum yarım ağız evet tüm renkler orda diye cevap verip yoluna devam etti daha da birşey soramadım kimseye... daha ne gideyim ki bu kaçıncı oldu.. ne zaman gitsem hiç memnun kalmadan ayrılıyorum zaten artık gitmiyorum dediğim gibi, hani tam karşısında da Nars diye başka bir kozmetik dükkanı var oradakiler daha iyi davranıyorlar ama fiyatları uygun olsa tam dadanmalık..
bir de inglot var tabi.. fiyat uygun çeşit çok tek falsosu ürünleri fazla sulu ve ya ince formüllü.. ojeleri ise çok güzel

yalnız mac in bir kere taksim şubesinden rimel satın almıştım o şubedeki satıcı kız çok ilgiliydi gerçekten fakat ne yazıkki taksim iş ve ev güzergahlarıma çok ters olduğundan hiç gidemiyorum. inglota devam diyorum :)

Siz İstanbulda oturanlar ne şanslısınız. Ben her zaman İstanbula gelemiyorum ve Bursa ya da Kocaelide MAC yok. Bence Bursada olmaması büyük kayıp.

Telefonla sipariş oluyormuş ama görmeden nasıl alayım :KK43:

İzmire açılmasıyla beni çok fazla sevindiren marka :) Önceden ancak İstanbul'a gittiğim zaman bir kaç ürününü deneme fırsatım olmuştu ve oldukça memnun kalmıştım fakat İzmir'e açıldıktan sonra beni kendilerine aşık ettiler diyebilirim :) Blacktrack Fluidline eyelinerı ve fırçaları sanırım benim için vazgeçilmezler ve İzmir şubesindeki çalışanları inanılmaz tatlılar ve yardımcı oluyorlar. Gerçi eşim her ne kadar Mac mağazasından nefret etse de benim abartılı alışverişim yüzünden ben kendilerine bayılıyorum

Bazı ürünleri güzel evt mesela göz kalemleri çok kalıcı...ancak her ürünü için aynı şeyi söleyemem aynı işlevi gören,fiyat olarak da daha uygun markalar var... Gözü kapalı alınıcak marka değil.

Ben de ürün kalitesine bir şey diyemem; ama aynı kalitede olup da çok daha uygun fiyata ürünler varken, markaya takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.

daha oncesinde bir cok markanin urunlerini denememe ragmen mac kadar profesyoneliyle hic karsilasmadim;ozellikle studio fix fondoteni ve sabitleyicisini;fircalarini cok severek kullaniyorum ve mac urunlerini kullanmak isteyen arkadaslara hic dusunmeden almalarini memnun kalacaklarinin garantisini veriyorum...

bende cok almak ıstıyorum ama eskışehirde yok bulamadık hıç nasıpse ankaraya gıdınce alıcam bırkez kullandım oda kuaforde gelın makyajı yapılırken, muhteşem bırsey kadın allık surmeden cakıl taslarına benzeyen bırseye bandı fırcayı onu surdu once cok kalıcı ve akmıyor kaşlar ıcın flormarın kaş kalemını tavsıye ederım ben memnunum yada kuaforlede kullanılan karakalem 2b, 3b onlarda ıyı once pudrayı surun ustune kalemı surun cabul gecmez

Tabii ki paranız varsa mac den şaşmamalısınız, ama özellikle bazı ürünlerinin ucuz muadilleri piyasada bulunabilir. Mesela ben mac in rimellerini hiç sevmem, max factor u daha çok beğenirim.

Fondotenini denemeyi cok istiyorum ama malesef kayseride yada mersinde satan bildiğim bir yer yok :/ siz biliyorsanız banada söyleyin

bu mac'in fondotenin altına sürdüğünüz bir baz ürünü varmış. fondötenin daha pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlıyormuş. primer sanırım. bundan kullanan var mı acaba?

X