• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Maazanda m giyinirsiniz, pazardan m?

pazardanmı giyinirsiniz mağazadanmı

• yakışanı alırım nerden alındığı önemli değil

OY: 25 69,4%
  • pazardan giyinirim

OY: 1 2,8%
  • magazadan giyinirim

OY: 6 16,7%
  • benim için farketmez

OY: 4 11,1%

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
gunluk evde gıydıgım kıyafetlerı pazardan dısarıya cıkarken gıydıgım kıyafetleri magzadan alırım antalyada carsamba pazarı superrrhihoyyyt

mağazadan ama izmirdeki pazarlarda bershka stradşvariousları yarı fiyatına satıolar hoşuma gden tişört ws olursa alrıım pazardan ama başka bişi almam kot,çamaşır wss...geri kalan herşei mağazalardan alırım ztn artık herşey uygun fyata bulunabiliyor

yok canım benim ben senede iki kere avrupaya giderim alışverişedelikafadulden
yalandan kim ölmüş valla nerde güzel hoşuma giden uygunda olursa alırım hiç farketmez
üstünde yazmıyoya nerden alındığı:delphin:

pazardan almam.....
magazadan alırım hep...marka takıntım var benim...

Marka takıntım hiç bir zaman olmamıştır..
O Yüzden kalitesine güvendiğim bir kıyafeti
Mağzadan da , pazardan da alabilirim...

hoşlandığım bişey görürsem pazardan da alırım mağazadan da:enbuyukkk:

mağazadan giyinmeyi tercih ederim.bir kere kabinde deneme şansın var.eve gittin beğenmedin git değiştir .pazarda olsa bir hafta bekleyeceksin.ne zaman pazardan birşey alsam pişman olmuşumdur

beğendiysem yakışacağına inanıyorsam ve bedeni uyacaksa nereden olursa alırım. hiç bakmam.

mağzadan zaten üç mağza haricinde hiç giyinmem.....aslında maddi durumum çok iyi değil ama bekarken çok rahat hayatım oldu ordan kaldı

o anda hangisi işime gelirse ordan giyinirim.ama pazar gezmeye bayılırım

her ikiside ama büyük giyim reyonu olan pazarları gezmeye bayılırım ))hem daha ucuza çeşitli şeyler alınabılıyor...kaydirigubbakcemile3

Mağazadan giyinirim nedeni marka takıntısı filan değil. Denemeden asla bişey alamam ben hatta deneyince bile bir o ayna bir bu ayna bakınırım ve zor karar veririm. Pazarda deneme şansıda olmadığından hiç bulaşmıyorum. Ancak eşofman-iç çamaşırı alabilirim oda alt grup yani üstü uymaz diye cesaret edemem. -tatlicadiarzu-

Pazardan hiç kıyafet bulamıyorum bulsamda alsam ayrıca denemeden alamama gibi bi özelliğim var bu yüzden mağazadan oluyo mecburen gamyoncuiremsu

aradığım şeye göre değişir.mağza marka takıntım hiç yok
beğendiyse pazarda olsa alırım

Back