• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Maazanda m giyinirsiniz, pazardan m?

pazardanmı giyinirsiniz mağazadanmı

• yakışanı alırım nerden alındığı önemli değil

OY: 25 69,4%
  • pazardan giyinirim

OY: 1 2,8%
  • magazadan giyinirim

OY: 6 16,7%
  • benim için farketmez

OY: 4 11,1%

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
valla marka takıntım yoktur ne beğenirsem onu alırım. her kesimden kıyafetim vardır. ucuzda giyerim pahalıda ama gelgelelim bizim burda pazardan giyilmez yani. istanbul gibi değil. istanbula bi gittim pazarda süper şeyler var. burdada öyle olsa pazardanda giyerdim yani.

Sezon sonu indirimlerinde ve outletlerinden mağazalardan, pazardan da mağaza mallarından alırım......

:smiley-cool:

Mağazadan giyinirim...Aslında takıntım yoktur ille mağaza diye (belki bana öyle geliyor,belkide vardır) ama kıyafet için pazara gitmem..40 yılda 1 pazara yolumuz düşerse..ufak tefek şeyler alırım..
Zaten tesettürlü olduğum için pazarda bize göre bişey yok..doğru mağazalara...

mağazadan. belli mağazalarım vardır. tarzıma uygun olan. genelde hep gidip oralardan alırım.

benımde marka takıntım yoktur ama ayakkabıda vardır oncelıkle rahat ve yumusak olmasına bakarım vuran ayakkabının ızdırabı hiç bir şeye benzemiyor ama pazardan aldıgım malları ustume uyduramıyorum deneme ımkanı olmadıgı ıcın yoksa ıst da cok güzel pazarlar ve marka kıyafetler getırıyorlar sanırım benım kendı bedenımı tahmın edememe gibi bır sorunum var aldıgım seyler olmuyor cogu zaman sonra haydaa gıt tekrar oraya baska bedenını al olmuyor artık bende pazarları degıl her markanın outleri var ve çok uygun fiyata, orda deneyerek alıyorum...

PAZARI BIRAKIN BN MAĞZADAN BİLE BEYENDİĞİM BİŞEY BULAMIYORUM KIYAFET TARZI ÇOK DAR ÜLKEMİZDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM :delphin::delphin::delphin:

Son düzenleme:
yakışanı alırım ikiside yani genelde pazar oluyor ama ......

İstanbulda yaşadığım dönemler meşhur salı pazarı, cuma pazarı gibi giyimin ön planda olduğu pazarlardan çok alışveriş yaptım..Ama yaşadığım şehirde pazarda sadece patates, domates satılıyor, kıyafetlerse babaanne elbiseleri şeklinde..:roflol:
ve maalesef marka mağazalar dışında doğru dürüst alışveriş yapacak mağaza yok burda..kaç seneden sonra mecburen markacı oldum anlayacağınız..:uhm:

burda pazar yok...olsa da alisveris yaparmiyim bilmiyorum o anki zevkime bagli ben cok zor begenirim de..

beli şeyler dısında pazardanda alırım,
ama genelde magazaları tercıh ederım,
ayakkabı canta ve sutyenı aslaaaaa pazardan almam
onun dısında farketmez.)

aslında nerden beğenirsem ordan alırım diye düşünüyorum ama ben pazardan alışveriş yapamıyorum ya...nedenini bilmiyorum ama pazara gitmem...bırakın kıyafeti, sebze meyveyi de alışveriş marketlerinden alıyorum ama hem pahalıya geliyor hem de taze olmuyor...evlendiğimde arkadaşlarla takılayım, onlarla pazara çıkayım dedim..o gün zevkliydi...ama dönüşte yine "yok ya ben pazara gitmem, sen yap pazar alışverişlerini" dedim...

İstanbulda yaşadığım dönemler meşhur salı pazarı, cuma pazarı gibi giyimin ön planda olduğu pazarlardan çok alışveriş yaptım..Ama yaşadığım şehirde pazarda sadece patates, domates satılıyor, kıyafetlerse babaanne elbiseleri şeklinde..:roflol:
ve maalesef marka mağazalar dışında doğru dürüst alışveriş yapacak mağaza yok burda..kaç seneden sonra mecburen markacı oldum anlayacağınız..:uhm:

aynen burada da öyle..pazarda yiyecekten başka bir şey yok..cokacimcoook
o yüzden mağazadan başka tercihimiz olmuyor..
bende izmirde yaşadığım zamanlarda bostanlı pazarından alışveriş yapardım.kaydirigubbakcemile

Back