evet ya doğru diyosun zaten tek başlangıcım o sakın ce güzelce konusmakkimse 2-3 yıl beklemez...
maaş konusunda herkes kendi göbeğğini keser bu yüzden etraftan aman duymasın zam aldığımı paniği vardır özellik küçük yerlerde bu yüzden sizin gidip istemeniz lazım...
1 sene mi doldurduğum için zam bekliyordum... deyin... tabi sakın hiddetlenmeyin... sakin sakin konuşun birkaç ay isteyecektir... ben de zor durumdayım yoksa zam istemek için görüşmezdim deyin
evet ve aldığım para ne ki yanı 1170 tlmaaşını asgari ücretten gösteriyor kalanını elden yatıyorlar. yani vergi kaçırıyolar.
aynısı babamın başına geldi. işten çıkınca mahkemeye verdi parayı sigortasına yatırdılar.
+ böyle bir yer zam verse ne olur haram lokma yiyenden ne beklenir.
bende ole dusunuorm senelerdır çalışıyorlarmış burdakıler 5 yıl calısan bı arkadaşım dedıkı 5 yılda aldığım 2 kere zam sadece sordum hanı kımse bıse demedı mı hanı her sene yapılır yok dedı kmse konuşmadı ben de dahıl o zman dedım herkes halınden memnun o da dedıkı hepsı yüksek maaş alıo zaten artı rahat ısyerı o yüzden dedı şaşırdımsigortanızı asgariden gösteriyorlar. brütten yatırmaları lazım. yazık valla.
konuşsanız bile zam yapmayacak gibi duruyorlar. Enflasyon oranında zam yapmaları lazım.
bence yavaştan başka iş bulmaya bak.
ya canım seni üzmek istemem ama böyle şeyleri hiç sevmiyorum iş konusunda.evet ve aldığım para ne ki yanı 1170 tl
bu sefer de yüz göz olmaya değmicek az önce konusdum herseyı bır kac ay sonra yapabıleceklerını soledı işlerdn gelck para varms bakalım bu arada iş arıycam tabiAdamlar devletten vergi kaçırıyorlar. Sizin hakkınızı, zamınızı tam mı verirler? Şikayet ederim derseniz beki bir şeyler yapabilir.
aynn inan ki iş arıorum ve yılık ıznımı kullanıp çkmk istıorm o da ekimdeya canım seni üzmek istemem ama böyle şeyleri hiç sevmiyorum iş konusunda.
Eğer tecrüben varsa iş bul çık, yoksa en azından 1 yıl oyalan ki bir sonraki işin iyi olur..
Ya ülkenin hali ortada zam alamamak gayet normal ne demek arkadaşım? Ülkenin hali ortada her şeye dünya kadar zam gelmiş 1100 lira maaş nedir tabiki zam isteyecek..biz de bir seneyi aşkındır zam almıyoruz. çünkü iş yok. ülkenin hali ortada, piyasaların hali ortada. iş ve para akışı olmayınca valla bana gayet normal geliyor.
evet bende dun konusdm belli ettim hanı baştan denseydı ona gore düşünürdm dedm 3 sene 1170 çalışmak bana bi yarar sağlamaz ki şrket ıyıde kazanıo bı tek çalşanlara yok aama ve dedm ben bı yere başlasam dah a yuksk maaşla başlayablrm ddedm o da anladı ben konuşcam patronla dedı yöneticiydi konusdgm kişi bakalm bekliorum (=Konuş bence canim ben 2 senedir zam almıyorum canim adamın huyu böyle çünkü abi böyle durum var desem çıkarır verir yani o yüzden demiyorum 4 senedir çalışıyorum
para yok ama iş çok yapıyoruz yani geleni gideni de görüyorum gayet te iyi ,bence çalışanlara yok.biz de bir seneyi aşkındır zam almıyoruz. çünkü iş yok. ülkenin hali ortada, piyasaların hali ortada. iş ve para akışı olmayınca valla bana gayet normal geliyor.
para yok ama iş çok yapıyoruz yani geleni gideni de görüyorum gayet te iyi ,bence çalışanlara yok.
tmm tatlımhadi bakalım canım haber bekliyorum canım
maalesef yabu her küçük işletmede böyle canım. Sİnekten yağ çıkartıyorlar.