MAAŞIMDA ZAM YOK !

evet ya doğru diyosun zaten tek başlangıcım o sakın ce güzelce konusmak

evet ve aldığım para ne ki yanı 1170 tl

bende ole dusunuorm senelerdır çalışıyorlarmış burdakıler 5 yıl calısan bı arkadaşım dedıkı 5 yılda aldığım 2 kere zam sadece sordum hanı kımse bıse demedı mı hanı her sene yapılır yok dedı kmse konuşmadı ben de dahıl o zman dedım herkes halınden memnun o da dedıkı hepsı yüksek maaş alıo zaten artı rahat ısyerı o yüzden dedı şaşırdım

Adamlar devletten vergi kaçırıyorlar. Sizin hakkınızı, zamınızı tam mı verirler? Şikayet ederim derseniz beki bir şeyler yapabilir.

Adamlar devletten vergi kaçırıyorlar. Sizin hakkınızı, zamınızı tam mı verirler? Şikayet ederim derseniz beki bir şeyler yapabilir.
bu sefer de yüz göz olmaya değmicek az önce konusdum herseyı bır kac ay sonra yapabıleceklerını soledı işlerdn gelck para varms bakalım bu arada iş arıycam tabi

ya canım seni üzmek istemem ama böyle şeyleri hiç sevmiyorum iş konusunda.
Eğer tecrüben varsa iş bul çık, yoksa en azından 1 yıl oyalan ki bir sonraki işin iyi olur..
aynn inan ki iş arıorum ve yılık ıznımı kullanıp çkmk istıorm o da ekimde

biz de bir seneyi aşkındır zam almıyoruz. çünkü iş yok. ülkenin hali ortada, piyasaların hali ortada. iş ve para akışı olmayınca valla bana gayet normal geliyor.
Ya ülkenin hali ortada zam alamamak gayet normal ne demek arkadaşım? Ülkenin hali ortada her şeye dünya kadar zam gelmiş 1100 lira maaş nedir tabiki zam isteyecek..

Konuş bence canim ben 2 senedir zam almıyorum canim adamın huyu böyle çünkü abi böyle durum var desem çıkarır verir yani o yüzden demiyorum 4 senedir çalışıyorum

Konuş bence canim ben 2 senedir zam almıyorum canim adamın huyu böyle çünkü abi böyle durum var desem çıkarır verir yani o yüzden demiyorum 4 senedir çalışıyorum
evet bende dun konusdm belli ettim hanı baştan denseydı ona gore düşünürdm dedm 3 sene 1170 çalışmak bana bi yarar sağlamaz ki şrket ıyıde kazanıo bı tek çalşanlara yok aama ve dedm ben bı yere başlasam dah a yuksk maaşla başlayablrm ddedm o da anladı ben konuşcam patronla dedı yöneticiydi konusdgm kişi bakalm bekliorum (=

biz de bir seneyi aşkındır zam almıyoruz. çünkü iş yok. ülkenin hali ortada, piyasaların hali ortada. iş ve para akışı olmayınca valla bana gayet normal geliyor.
para yok ama iş çok yapıyoruz yani geleni gideni de görüyorum gayet te iyi ,bence çalışanlara yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…