Maaşıma zam istemeli miyim ?

Diğer cocuk patronlarin istedigi birşeyi sendne isterse eksik ver. O da aaa kelebk yaptı diyecek onlara. Sen de onlara eksim soylemis bana dersen . Bir kac krz bu durum yaşanırsa onu aradan cikarirlar. Işe gidiuorsunuz allahim seversem straterjik davranmayi da öğrenin.

Is hayati bunu gerektiriyor çünkü.

şuan zam yapsa yılbaşından sonra tekrar zam yapmaz bence. zam isteyeceksen 2000 iste o zaman . 1800 olsa asgari ,üstünde almış olursun ama şuan 1800 yaparsa yılbaşından sonra 2000 asla yapmaz bence. zaten şurda ne kaldı. ilk başta konuşmamanız hata olmuş.

şuan zam yapsa yılbaşından sonra tekrar zam yapmaz bence. zam isteyeceksen 2000 iste o zaman . 1800 olsa asgari ,üstünde almış olursun ama şuan 1800 yaparsa yılbaşından sonra 2000 asla yapmaz bence. zaten şurda ne kaldı. ilk başta konuşmamanız hata olmuş.
O zaman ben bekleyeyim en iyisi , dediğiniz gibi ikinci bi defa yüzüm olmaz
Bide şöyle bir durum var öneceden tek muhasebeci varmış burada şimdi ben zam istesem şunu da diyebilirler
Önceden tek kişinin yaptığı işi 2 kişi yapıyor neyine zam istiyor zaten iş yükü ikiye bölündü
Halbuki o çocuk sadece görüntüde var ben yine tek yapıyorum

Kelebek iş hayatında sen benden de masumsun.

Para konuşmadan nasıl işe başlıyorsun ?

Hadi diyelim konuşmadınız SSK girişini anında yapması gerekiyor. Deneme süresi 2 ay SSK girişi yapıldığı gun baslar.

3 ay olmuş başlayalı 3 ayda hiç maas almadın mı ?

Bence zam falan isteme. Otur KPSS ye çalış senin için en garantisi bu olur.

Düzgün kurumsalda iş bulanmazsan zaten bunları hep yaşarsın baska yerde de çalışsan.

Kurumsalda zaten bırak işçi almayı işçi çıkarıyor daha çok.

Ha bankalara da başvurabilirsin.

X