önden bankaya yatıo asgarı yanı 994 kalanını elden zarfla ssk varmaaşınızı zarf ile mi alıyorsunuz? bankaya yatırmaları lazım. SSK yapıyorlar mı?
bence konuşsanda fayda etmez zam politikamız bu derler. ben 5 yıllık şirketimde 3 sene asgari ücrete çalıştım. ayrıca zarf usulu fi döneminden kalma. ssk var mı?Merhaba hanımlar benim sorun maaş bana akıl verin
ben 1 sene mi mart ayında doldurdum aldığım para da çok değil açıkçası 1170,00 alıorm on muhasebe artı teelfonlarada bakıorum ama az once maas zarfımı aldığımda zam paramı göremedim bu şirkette de 2 3 senede bı yaparlarmış zam ole dıyo çalışşnalar hayır yanı bana şaçma geldi gidip konuşmalımıyım ne demeliyim sizce ?
bankadan almıyormusunuz?
alıorm asgarıyı gerısı eldenişe girerken vaad de bulundular mı?
Merhaba hanımlar benim sorun maaş bana akıl verin
ben 1 sene mi mart ayında doldurdum aldığım para da çok değil açıkçası 1170,00 alıorm on muhasebe artı teelfonlarada bakıorum ama az once maas zarfımı aldığımda zam paramı göremedim bu şirkette de 2 3 senede bı yaparlarmış zam ole dıyo çalışşnalar hayır yanı bana şaçma geldi gidip konuşmalımıyım ne demeliyim sizce ?
ssk yapmaları için illa bankaya yatmasına gerek yok ki maaşın.
vaad olarak görmüyorum ki bunu hakdır bu işe girmeden önce bana deseydı zam yapmıyorum 2 3 yılda bir diy eona göre maaş durumunu konuşurdum ama bu şekilde aradayım yani üzülüyorumişe girerken vaad de bulundular mı?
bende onu düşünüyorum yanına gidip konuşacam birazdan da odası kalabalık bu arada da burdan fikirler alayım nasıl konuya gireyim diye akıl almak istedimbence konuş konuşmazsan oyle gıder....1 senemı doldurdum zam beklıyordum de...