MAAŞIM KESİLİR Mİ ?

hanimefendibiruye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
8
7
1
20
MERHABALAR HERKESE :)
Yeni bir üyeyim ve sizlere bir şey sormak istiyorum . Benim babam vefat ettiği için yetim maaşı alıyorum , 18 yaşındayim ve liseden mezun oldum . Yks sonucun kötü mezuna kalicam ve birkaç ay çalışmak istiyorum . Biraz para kazanıp tekrar ders calisicam tabi çalışabilirsem . Sigortalı çalışacağım için maaşım kesilir mi ? Herkes evlenene kadar kesilmez diyor bazıları kesilir diyor . Kesilirse üniversiteye gidecegim zaman tekrar maaş alabilir miyim ? Bilgi verebilirseniz çok memnum olurum . Şimdiden teşekkürler

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim SSKli ya da bagkurlu olduğunu nasıl öğrenebilirim . MAAS YATTİGİNDA SSK EMEKLİ MAAS yaziyor o olabilir mi

Hayir.

Babaniz devlet memuru muydu? O halde emekli sandigidir.

Devlette isciyse, SSKlidir.

Esnaf ise BAGKURludur.

Son düzenleme:
Sigortan yapılırsa kesilir

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim SSKli ya da bagkurlu olduğunu nasıl öğrenebilirim . MAAS YATTİGİNDA SSK EMEKLİ MAAS yaziyor o olabilir mi
E devletten günlük ödeme kismindaydi sanirim maaş bilgilerinde 4A, 4B, 4C diye bir kod olmasi lazim. 4C emekli sandığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…