maaşı eşinden,nişanlısından ya da sevgilisinden yüksek olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.297
1.141
83
32
herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?

Aileniz öyle bir söylemiş ki gören sizi fabrikatörün kızı, sevgilinizi de hurdacı sanar. Aşırı büyük bir fark da yok. Siz ve sevgiliniz kabul ediyorsanız, ileride sorun yaratmayacağını düşünüyorsanız neden olmasın? Bizim evliliğimizde şu an çalışmayan benim zaten hamileyim ve 1-2 sene bebeğimle ilgilenmek istiyorum. Evin yükünü eşim taşıyor ve hiç sorun yaşamıyoruz maddi konularda. Bir kez bile yaşamadık. Ama bu eşimin ve benim maddiyata bakış açılarımızdan dolayı.

Aileniz öyle bir söylemiş ki gören sizi fabrikatörün kızı, sevgilinizi de hurdacı sanar. Aşırı büyük bir fark da yok. Siz ve sevgiliniz kabul ediyorsanız, ileride sorun yaratmayacağını düşünüyorsanız neden olmasın?
ya tabiki değil. Annem korkuttu beni. Gözümün önünde sinir krizi geçirdi. Halbuki elinden geleni yapıyor erkek arkadaşım

ya tabiki değil. Annem korkuttu beni. Gözümün önünde sinir krizi geçirdi. Halbuki elinden geleni yapıyor erkek arkadaşım
Kusura bakmayın, mesajıma sonradan ekleme yaptım. Bence ailenizin bu konuda söz söylemeye çok hakkı yok, sinir krizi geçirilecek bir şey de yok. Umarım orta yolu bulursunuz.

herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Gerçekten seviyorsanız ne önemi var ki 😌 Siz çalışan o işsiz güçsüz biri olsa ailenize hak verebilirdim ama sırf daha az kazanıyor diye yanlış bence.

Bence kazanctan daha önemlisi prestij

İkinizin işi prestij olarak denk ise gelir arasında fark sorun olmayabilir.
Memur ve asgari ücret arasındaki farkı sorun eden cift arasında zaten uyum sorunu vardır. Siz uyumlu musunuz ona bakın
ben sorun etmiyorum. Çok merhametli biri. çok da değer veriyor. Ama korkularım da yok değil cevreden konusanlardan dolayı

Aileniz sizi okutup iş sahibi yapmış, haliyle aynı şartlarda biriyle evlenmenizi istemelerini anlayabiliyorum sizi düşündükleri icin. Ilerde esiniz işsiz kalırsa yük sizin üstünüze kalır diye muhtemelen aileniz herseyi enine boyuna düşünüyor.
Asgari ücret almasından ziyade suan ilkokul mezunu olmasını sorun yapıyor olabilirler mi
Ne iş yapıyor, mesleği nedir sevgilinizin

Oğlu - kızı memur olan bazı aileler evladını artık nerede görüyorsa eş adayı-meslek beğenmiyor.
Ne memurlukmuş arkadaş?
Sinir krizi geçirecek kadar önemli bir konu mu?
Şaşkınlık içerisindeyim.
inanın psikolojikmen beni de mahvetti. Onu yüzüstü bırakamam. Paranı yer deyip duruyor. Kendi de çalışıyor. Asgari ücret de normal bir memur maaşına yaklaştı. Ona baksan. Ama dengin değil mutsuz olacaksın deyip duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X