- Konu Sahibi goldenhour16
-
Evet adreste evinin adresidir sonuçta. Babasının evine haciz gelir ödemezse. Babası bu durumu da göze alamaz sanirimKredi kartı konu sahibinin adına ise borç ona ait olur.
Bence konu sahibi çok akıllanmış bir profil çiziyor şu an binlerce kez pişman için için yanıyor ve bunlar ona büyük ders olmuş bundan sonra kesinlikle karıştırmaz akşam olacakları çok merak ediyorumFazla ezbere düşünüyorsunuz. Ben buradan hanımefendinin nasıl biri olduğunu çözdüm. Sizce evleneceği adam çözememiş midir? Kadın çok para harcamam diyor. Daha baskın bir karakteri olsaydı size hak verirdim ancak. Eşi şimdiye kadar babandaymış evliyken bende dursun dese konu sahibi kırmamak için kabul edebilecek bir profil çiziyor ilk mesajlarında. Yoksa tabi ki kazanç benimse kimse karışamaz ancak bu konuda sorun zaten buradan çıkıyor konu sahibi böyle demediği için. Ben de bu sebeple kendini soktuğu konum için üzüldüm.
.Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Biriken paranın yarısı sana yarısı abine olsa anlarımda(ki bu bile adaletli değil en azından insan kendini avutur) tamamen abinin düşünülmesi çok can sıkıcı...Bence babanla açıkça konuş bende evleneceğim ihtiyacım var mahcup düşmek istemiyorum diye...Abinide anlamadım yalnız hem düğün hem ev hem araba hiç demiyor bu değirmenin suyu kardeşimden oda evlenecek diye bencil insanlardan tiksiniyorum
Evet gerçekten olacaklardan büyük ders çıkardım. Bir daha böyle bir duruma düşmemek için elimden geleni yapacağım.Bence konu sahibi çok akıllanmış bir profil çiziyor şu an binlerce kez pişman için için yanıyor ve bunlar ona büyük ders olmuş bundan sonra kesinlikle karıştırmaz akşam olacakları çok merak ediyorum
Evet gerçekten olacaklardan büyük ders çıkardım. Bir daha böyle bir duruma düşmemek için elimden geleni yapacağım.
Bunu buraya yazacağına git aynısını babana söyle. Ya anlamıyorum bazen cidden. Bunu sormak çok mu zoroysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum.
Daha doğru bir şey duymadım ben.Feragat ettiğiniz her hak, hakkınız olmaktan çıkar; göreviniz haline gelir
evet yanlış yapmışsın. Baban seni okutmuş tamam ama abini okutmadı mı? Abin parasını babana veriyor mu?. işe ilk önce kartını isteyerek başla. Birikmiş paradan da iste vermezlerse kavga et abine yaptıklarını söyle ağlamayana meme yok ne yazık kiHerkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?