Maaş kartım babamda

Bence konu sahibi çok akıllanmış bir profil çiziyor şu an binlerce kez pişman için için yanıyor ve bunlar ona büyük ders olmuş bundan sonra kesinlikle karıştırmaz akşam olacakları çok merak ediyorum

.

Evet gerçekten olacaklardan büyük ders çıkardım. Bir daha böyle bir duruma düşmemek için elimden geleni yapacağım.

Evet gerçekten olacaklardan büyük ders çıkardım. Bir daha böyle bir duruma düşmemek için elimden geleni yapacağım.

E sen nişanlanıyorsun,direk alacaklarını babandan iste.... baba bunlar bunlar lazım alırmısın maaşkartım sende de ...baktın almıyor ara bankayı kartını iptal et yeni kart çıkart... yahu aileye yardım edilir tabi market,pazar parası verilirde maaş kartı vermek ne alaka?kocaman insan kendi parasını nasıl almaz yönetmez

Ben de maaş kartimı babama verdim bir dönem ama iflas etmisti ve zor durumdaydık.O da evi cekip cevirdi benim elimden alip üzülmeden.Ama abiye ev vs ve babanin da geliri varsa garip degil mi durum?

İşi bırak bence zaten maaş almıyorsun paran da yok evde karın tokluluğuna neden yorulasın ki
Seni okuttuları içinde bosa minnet duyma
Sizi bir mal gibi yatırımlık doğurmuslar
üzerinizden yatırım yapmıslar

Şuan cebinde nakit 200 tln bile yok 4bin tl maaş alıp Sıfıra sıfırsın

acil işi bırak bence

Tamam düsüncen cok yerinde fakat artık tamamen sahiplenilmis ve senin maasin oldugu unutulmus sanırım. Açıkca konusmalısın baska bi yolu yok bunun..

ailelerde ilginç... ben çocuğuma bakmakla yükümlüyüm. o çocuk da büyüdüğünde kendisini bana karşı borçlu hissetmemeli. benim kararımdı anne baba olmak! sorumluluk da benim! oğlum var hiçbir zaman ona böyle hissettirecek birşey yapmayayım Allahım korusun..
bundan 20 sene sonra çocuğum çalışmaya başlasa ve gelip anne al bu ilk maaşım, bende emeğin büyük dese de almam!! (büyük konuşmak gibi olmasın da bunun sağlığı vs ekstrem birşey girmezse, ki olmaz inşallah) maaş kişinin kendi emeğinin karşılığıdır. aksine mutlu olurum ayakları üstünde dursun, bana ihtiyacı olmasın, ben de kimseye muhtaç kalmayayım. bana yeter

Okutup büyütmüş olması maaş kartınızı vermenizi gerektirmez. Tabii olan olmuş.
Bence kendiniz açısından en kötü olan kazandığınız parayı nasıl tasarruf edeceğinizi öğrenememiş olmanızdır. Ayrıca ailenizin davranışlarının sonucunu size verilen değer göstergesi olarak kabul etmeniz ve yaşadığınız hayal kırıklığı bambaşka bir meseledir. Minnet duygusuyla çok şey yapmışsınız. hata etmişsiniz. Ailenize destek olmak başka bu bambaşka bir olay. Bugün babanıza artık maaşını vermeyeceğinizi kendi geleceğiniz için maaşınızın kontrolünü elinize alacağınızı söylediğinizde biraz ters tepki alabilirsiniz. Maalesef anne baba bile olsa onlar için sağladığınız konfor gidince arıza çıkar.

Temennim eş adayınıza bunlardan bahsetmemiş olduğunuz yönünde. Yaşadığınız bu olaydan ders alın.
Destek olmak ve başkalarının konfor sağlayıcısı olmak farklı şeylerdir.
Feragat ettiğiniz her hak, hakkınız olmaktan çıkar; göreviniz haline gelir. Evlilikte bu olaylar yaşansa şuan hissettiğinizden daha kötü hissedersiniz.

Beni özel okulda okuttular her istediğim alındı. En güzel en pahallı elbiseler alındı şimdi çalışıyorum tek kuruşumu istemediler hatta paranı harcama deyip para bile veriyorlar onlar senin ailen herhalde yapacaklar. Maaş kartı bi insanın kendisinde kalır ne eşinde ne babasında

Feragat ettiğiniz her hak, hakkınız olmaktan çıkar; göreviniz haline gelir
Daha doğru bir şey duymadım ben.
Bence babanız sizden paranızı kaçırabilir maalesef, bankamıza ne kadar paranız varsa başka bir hesap açıp parayı aktarın. Sonra da kartınızı isteyin vermezse de yenisini talep edersiniz. Paranın hepsini harcadık diyebilir diye söylüyorum. Hayatta fazla yapılan fedakarlık her zaman minnetsizlikle sonuçlanıyor, hiç şaşmaz.

evet yanlış yapmışsın. Baban seni okutmuş tamam ama abini okutmadı mı? Abin parasını babana veriyor mu?. işe ilk önce kartını isteyerek başla. Birikmiş paradan da iste vermezlerse kavga et abine yaptıklarını söyle ağlamayana meme yok ne yazık ki

Şaka gibi bir konu.Yani bir insan annesine, babasına nasıl abime arabayı benim paramla mı almayı düşünüyorsunuz,yakında ben de nişanlanacağım, yuva kuracağım bir sürü masraf olacak, bunları kenardaki paramdan karşılayacağımı düşünüyordum diyemez ya da birikmiş ne kadar param var diye soramaz. Yani yabancı biri olsa bir nebze anlarım ama aileye karşı bu kadar aciziyeti aklımın alması mümkün değil. Hadi babadan çekinildi diyelim. İnsan bunca zaman annesiyle de bu konuları konuşmaz mı? Konu sahibi hala bu akşam konuşup onları ikna etme derdinde. Ailesine karşı bile hakkını savunup ağzını açamayan bir insanın evlendikten sonra eşinin karşısındaki duruşunu da merak etmiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…