- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
- Konu Sahibi goldenhour16
-
hemen eşine bahsetme bence. bi konuş ya da ne yapıp yapmayacakları netleşsin düğünde destek vermezlerse o zaman eşine söylersin. ama 0 birikimin olduğunu şu an için bilmesi şart ona göre plan yaparsınız. sorarsa 6 sene hiç biriktirmedin mi diye o zaman aileme yardım ettim dersin.Yani durumu anlatmalı mıyım sizce?
Hayır anlatmanız için söylemedim. Ataerkilliğiyle ünlü ülkemizde ona böyle bir koz verdiğiniz ve kendinizi bu duruma soktuğunuz için sizin adınıza üzüldüm. Bir hata yapılmış sizin yerinizde olsam kart verdiğimi söylemem. Para yönetimi sizde olsaydı ailenize ihtiyaçları olduğunda yardımcı olsaydınız kendiniz için de bir miktar birikim yapabilirdiniz.Yani durumu anlatmalı mıyım sizce?
bunun güvenle alakası yok ki. babanıza maaş kartınızı vermişsiniz, kızım senin adına biriktircem dememiş ki. harcamak için istemiş, harcamış da. güvenle alakalı bir durum yok. kocanıza güvenip ona vermeye kalkmayın diye söylüyorum.Evet babama bile güvenmemem gerektiğini bilmiyordum.
Babamla konuştuktan sonra bir yol çizeceğim.hemen eşine bahsetme bence. bi konuş ya da ne yapıp yapmayacakları netleşsin düğünde destek vermezlerse o zaman eşine söylersin. ama 0 birikimin olduğunu şu an için bilmesi şart ona göre plan yaparsınız. sorarsa 6 sene hiç biriktirmedin mi diye o zaman aileme yardım ettim dersin.
Bankacıyım.
Her türlü kartınızı alın artık. Diyelim ki babanız sizin için de biraz para ayırmış. Yine de alın kartınızı.Bu akşam konuşacam olumlu bir cevap almazsam iptal ettirip yeni kartımı alacağım.
Hesabınız da birikmiş paranız var mı. En azından onu talep edinBabamla konuştuktan sonra bir yol çizeceğim.
Kredi kartı ben de istediğim gibi oradan harcama yapabiliyorum ama zaten çok para harcayan bir insan değilim. Geri kalanı da babam çekerdi. Nakit lazım olduğunda babamdan isterim.ama hata sizde,
ben de hani online bankacilik falan bilmeyen birisinizdir diye ilk yorumumu yazmistim,
babanizin ibanini da biliyorsunuzdur, ihtiyac oldugunda atardiniz ona para,
ne diye kartinizi verdiniz.
bir de yillardir harclik mi aliyorsunuz tam olarak, nasil oluyor.
Hadi kartinizi verdiniz, hic mi merak edip sormaz insan bunca sene "param nereye gidiyor baba, bana da anlat, ben de bileyim" demez, emeginize siz bu kadar bile deger vermiyor musunuz gercekten.
anlamakta cok zorluk cekiyorum sizi,
ve sakin esine karti verirsin diyen arkadaslara kizmayin, gayet de verirsiniz, bunca hic karti geri istemedi iseniz babanizdan esinize de verirsiniz.
Hayır babam genelde kendi döviz hesabında biriktirir.Hesabınız da birikmiş paranız var mı. En azından onu talep edin
29 yaşındayım evlenme konusunu anlayışla karşıladılar.kesinlikle evlilik oturmadan aileni çok yerme. evlenince yavaş yavaş güvenle açığa çıkar zaten. zaten ailenin de ne yapacağı şu an net değil. ama şunu da merak ettim +4000 tl den olacak baba senin evlenmeni nasıl kabul etti? kaç yaşındasın? istemezler evlenmeni bence.
Kredi kartı ben de istediğim gibi oradan harcama yapabiliyorum ama zaten çok para harcayan bir insan değilim. Geri kalanı da babam çekerdi. Nakit lazım olduğunda babamdan isterim.
ama hata sizde,
ben de hani online bankacilik falan bilmeyen birisinizdir diye ilk yorumumu yazmistim,
babanizin ibanini da biliyorsunuzdur, ihtiyac oldugunda atardiniz ona para,
ne diye kartinizi verdiniz.
bir de yillardir harclik mi aliyorsunuz tam olarak, nasil oluyor.
Hadi kartinizi verdiniz, hic mi merak edip sormaz insan bunca sene "param nereye gidiyor baba, bana da anlat, ben de bileyim" demez, emeginize siz bu kadar bile deger vermiyor musunuz gercekten.
anlamakta cok zorluk cekiyorum sizi,
ve sakin esine karti verirsin diyen arkadaslara kizmayin, gayet de verirsiniz, bunca hic karti geri istemedi iseniz babanizdan esinize de verirsiniz.
Ben zaten bankacıyım onu rahatlıkla halledebilirim. Bu akşam konuşacağım. Ondan sonra karar vereceğim.İstemeye çekiniyorsanız bankaya kartım kayboldu başvurusu yapın, adres iş yeriniz olsun, yeni kartı vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?