Maaş kartım babamda

E peki evlenince de kocanıza mi vereceksiniz kartı yada evlenince babanızdan alacak mısınız? Hayat boyu çalıştığınız işin gelirini doya doya istediğiniz gibi harcamayacak mısınız? En basitinden anne kız oturup bu konuyu konuşmadınız mi anne abime benim maaşımla yaptıklarınız yeter adil değil diye

Evet iptal ettirmek de iyi bir fikir yeni kart bana teslim edileceği için bir şekilde bir bahane bulabilirim. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olması çok iyi hissettirdi. Kardeşim çalışıyor ama daha bir yıl bile olmadı işe başlayalı.
Evlenince de kocana verme kartını felan herşey ortak ama kartlar iki tarafta çalışıyorsa verilmez,şahsen ben vermiyorum herşeyi ortak öderiz alırız ama maaş kartimi vermem

ben hayret ediyorum insan bukadar kendi parasindan nasil vazgecebilir, resmen abinize hersey yapilmiz sizin paranizla. yani benmi fesatim anlamiyorum bukadar yil dayanamazdim galiba

Kartımı alabilirsem artık kimseye vermeyi düşünmüyorum. İyi bir ders çıkardım.

bencede beklentide olabilirsiniz babaniza karsi onca yil sizin icin birikim yaptimi diye

ben olsam son 6 yılda ne kazanmışsam en az yarısı + enflasyon koyar babamdan talep ederdim. istiyorsa arabayı iade etsin. ihtiyaç mihtiyaç olur verilir neyse de, size yapılan resmen sömürü. siz evlenirken size kim destek olacak? ha ben evlilik aşamasında ailelerden yardım talep edilmesine karşıyım ama bir çocuğa yapılan ötekine de yapılmalı.

Evet bu dediğiniz daha mantıklı liste yapma fikri olabilir. Direkt kartı istemek kaba olur gibi hissediyorum. Bu şekilde istediğim her şeyi aldırabilirim.
Bankaya gidin. Benim kartım kayboldu diyin. Size yeni kart gelir. Babanın elindeki anında iptal olur. Karşıya da bildirilmez

Böyle bir durumda heralde erkek evladın yollarına mal mülk seren baba kızının nişanını, çeyizini de düşünmüştür.
Neden sormuyorsunuz?
Baba nişan için ne düşünüyorsun mekan bakalım mi?
Şu hediyeliklerden düşünüyorum.
Çeyiz için de yavaştan hazırlıklara başlamak istiyorum beğendiğim tencere takımı, tabak takimi fiyatları listesi bu. Ne zaman alalım?
Sor bakalım ne diyecek.

6 yıl çok uzun bir zaman. Ozaman çoktan evini de alırdın arabanı da. Yardımına ihtiyacı olduğunda tabiki destek olacaksın. Abini de okuttu o neden vermedi. Birde senin paranla ne güzel evinide almış birde araba alınıyor. Kırmadan bence ailenle konuş. Kara kara düşüneceğine bi el atsınlar da olması gerekenleri alsınlar. Çok üzüldüm sizin adınıza. Bende babama 1 yıl boyunca maaşımı vermek zorunda kalmıştım. Çoğu zaman cebimde para bile olmazdı. Yürüyerek işten eve gelirdim. Ama ozaman babam çok kötü durumdaydı.

valla kusura bakma ama çok saçma bi hareket yapmışsın, yardımcı olmak istiyorsan faturaları falan öderdin de maaş kartını ne baba ne koca kimseye verme.para da gitmiş artık geçmiş olsun.okutup yetiştirip seni hayata hazırlamak görevi zaten ailenin.geri iste kartını ya da bankayı ara kartımı kaybettim de iptal ettir yenisini göndersinler verme kartını falan kimseye.

Offffff bu akılla evlenmeyin cidden herkesin herkeste belli miktar da emeği vardır
Sonsuza kadar minnettar kalınıp akıl dışı hareketler yapılmasına karşıyım

ki anne babanın görevi bu kendisine güvenmeyen yapmayacak çocuk nokta

vermezse kartın şifresini değiştirin ya da iptal edin nokta

Çekiniyorum falan yazmıssınız siz bilirsiniz bu gidişle kafanıza vurup ekmeğinizi alan çok olur

Evet iptal ettirmek de iyi bir fikir yeni kart bana teslim edileceği için bir şekilde bir bahane bulabilirim. Teşekkür ederim.
Evet bi arkadaşım da benzer durumu yaşadı da o da kırmak istemiyodu. Ama onun kartı babasında değildi, sadece maaşı çekip kendine lazım olanı alıp babasına veriyodu. Ama yakında evlencek ve aynı sizin gibi rahatsız olmaya başladı bu durumdan. Ne kadar veremem artık de açikça desem de yapamadı kırmamak için. Biz ona somut bi bahane bularak çözdük. Tabi sizin kart direk babada olduğu için bankayla çözmek lazım. Siz daha iyi bilirsiniz nasıl bi bahanenin babanızı daha iyi oyalayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…