Maaş kartım babamda

Ahh öyle çok hatalısınız ki anlatamam . Kartınızı babanızdan alın öncelikle. Keşke en baştan babanıza para verseydiniz ama maaşı komple vermeseydiniz. Neden sizin çalışıp kazandiklariniz ile abinize geline bir hayat kurulsun ki .babanızla konuşun bu durumu ve dediğim gibi hesaplarınızın yönetimini alın bu yasa gelmiş birinin maaş yönetimini başkasına vermesi hiç mantıklı değil çok saçma hatta

Konu fake niye mi dersiniz. Çalıştığım günden beri kartım babamda diyorsunuz ve 6 yıldır çalıştığınızı söylediniz ama sonra da 4 yıldır bu böyle diyorsunuz.

anlıyorum sizi
bende olsam çok üzülürdüm
geri istemek de şuan çok zordur sizin için

kardeşiniz çalışıyor mu? çalışmadığı halde alınıyorsa şöyle giriş yapın oooo parayı nerden buldun? vs diyin
bu arada baba kartımı bana geri ver de artık ihtiyaçlarımı alayım

bütün arkadaşlarım bana gülüyor kartın babanda mı diye şaşırıyor falan mı deseniz?
inşallah başarabilirsiniz

İstemiyorsan o zaman babana bı liste yap bunlar alınacak yapılacak diye olmaz derse kartını git iptal ettir ,yeni kart sana gelur
Evet bu dediğiniz daha mantıklı liste yapma fikri olabilir. Direkt kartı istemek kaba olur gibi hissediyorum. Bu şekilde istediğim her şeyi aldırabilirim.

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Düzeltiyorum hemen 6 yıldır çalışıyorum ve ilk günden beri babamda kartım.
Ailede fedakar olanın kıymeti bilinmez. İstisnalar dışında. Bu kadar fedakarlık fazla. Neler gerekiyorsa listeni yap babana ver alsın eşyalarını.

Aynı evde bile yasasan kartın verilmemesi taraftarıyım.

Çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olması çok iyi hissettirdi. Kardeşim çalışıyor ama daha bir yıl bile olmadı işe başlayalı.

İstemeye çekiniyorum. Onları kırmaktan korkuyorum.
O zaman uygun bi bahane uydurup geri isteyebilirsiniz. Yani şuan aklıma somut bi şey gelmedi çünkü banka işlerinden pek anlamıyorum. Olabiliyosa kartı iptal ettirip yenisini çıkartsanız mesela, babanıza da kartta bi sorun olmuş falan diyip bi süre sonra yenisini vermezsiniz. Ama tabi ona da bi oyalama bahanesi lazım. Neyse artık o konuda ben somut fikir veremem tabi ama bulursunuz bence. Yani özetle kartınızı geri alın mutlaka, vermeniz hata olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…