- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
Merhaba KK hanımları. Daha önce özgüven eksikliğim hakkında ufak bi konu açmıştım. Hala aynıyım. Üstelik şuan saçma sapan bi haldeyim. Özel sektörde çalışıyorum. Maalesef tek çalışanım. ben ve patron var sadece. nefret ediyorum gereksiz laçka ilişkilerden. mecburen(!) abi kardeş samimiyeti var patronumla. ailemle tanışıklar çok samimi olmasa da geçmişleri var. eşim ben patronum ve eşi bi kaç kez yemeğe çıktık vs bunları söylüyorum ki abi kardeş ilişkisini anlatabilmek için. 7. ayım doldu. ayın 19u maaş günüm ve elden alıyorum. asgari ücret diye anlaştım fakat ilk ay 2000 vereyim sonraki ay 2800 devam ederiz dedi. tamam dedim. şuan asgari ücret zammı geldi ve bana direkt yüzüme söylemiyor ama orda burda konuşurken kimse veremez bu parayı ben de veremem o zaman elemana verelim anahtarı açsın işletsin gibi saçma sapan şeyler söyledi. neyse bu ay 19unda almam gereken maaş hala alamadım ve kart ödemelerimin yarın günü. para yok alacakları alamıyor. hepsine şahidim ama bu benim suçum değil. iş yok bu da benim suçum değil çünkü geçen haftalar güzel işler dönmüştü. bir şekilde oluyor aslında. neyse ocak 19ta ayrılmak istiyorum çünkü asgari ücreti veremeyecek belli ki. bir de burada yemekleri ben yapıyorum. bulaşık vs, bana batmıyor ama böyle anlaşmamıştım. yazın akşam 7de kışın 6da çıkıyoruz denmişti. 6buçuktan önce hiç çıkmadık kışa girdiğimizden beri. ve ben hakkım olan maaşı bile isteyemiyorum. çünkü gün içinde para yok iş yok diye bana yakınıyor kendimi kötü hissediyorum. kızlar size yazmak son anda aklıma geldi noluuurrrr beni bi silkeleyin lütfen çok ihtiyacım var. neden bu kadar çekingenim ınısınısıtıyım kendimi tokatlamak istiyorum yaaa