• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

M1Yumurta M2ye dönüyor mu

Pretty Green

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1
0
1
39
Herkese merhaba,

Ben 1 sene iğnelerle ilaçlarla denedikten sonra bu ay tüp bebek tedavisine başlamıştım. Bugün yumurtalarım toplandı ancak 3 yumurta çıktı. Biri M1 diğer ikisi de olgunlaşmamış GV. Doktorum M1'in laboratuarda M2'ye dönüp dönmeyeceğini yani gelişip gelişmeyeceğini bekleyelim sonra konuşalım dedi.
Aranızda bu durumu yaşamış olan var mı?
Teşekkür ederim şimdiden..

Merhaba durumunuz ne oldu? Bana da bugün opu yapıldı. 4 tane M1 yumurta diğerleri boş çoktı. Moralim çok bozuldu. Sizi görünce sonucunuzu öğrenmek istedim.

Merhaba evet bakıldı. 3,41 AMH değerim. Gerçekten moralim çok bozuldu.boş yumurtalarda dahil 16 folükülden 4 tane m1 kalite gerisi boş. bu sonucu hiç beklemiyordum. Neden olduğunu pek anlayamadım. :( .

Merhaba evet bakıldı. 3,41 AMH değerim. Gerçekten moralim çok bozuldu.boş yumurtalarda dahil 16 folükülden 4 tane m1 kalite gerisi boş. bu sonucu hiç beklemiyordum. Neden olduğunu pek anlayamadım. :KK43: .
Benimde amh düşük boş çıktı demek ki onunla da çok alakası yok 😞

Benimde amh düşük boş çıktı demek ki onunla da çok alakası yok 😞
Araştırdığım kadarıyla boş çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin etki etmemesi, gonal f iğne dozunun yüksek olması veya doğru zamanda toplama işleminin yapılmaması gibi sebeplerden kaynaklanıyormuş.sanırım yumurtalarda eşit oranda büyümeyince geriden gelenleri beklerken böyle oluyor. Çok moral bozucu. Çünkü bizlerin elinde olan bir şey değil bunlar.

Back