E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
merhaba arkadaslar ben sıteye yeni uye oldum.Prometheus yazdıgına gore mac urunlerı pahalı dıyorsun ben sana uygununu bulabılrım cvbını beklıyorum tesekkur ederım
Ankarada bulabilirmiyiz ki ?
mac siyah göz kalmei hakkında bir fikriniz varmı almak istiyourm ama açıkcası lancomeyle aynı etkiyimi gösterir bilemedim ben daha koyu bir siyah istiyorum özle günlerde sürmek için bayabir siyah olsun istiyorum birde fiyat hakkında bilginiz varmı acaba??
mac siyah göz kalmei hakkında bir fikriniz varmı almak istiyourm ama açıkcası lancomeyle aynı etkiyimi gösterir bilemedim ben daha koyu bir siyah istiyorum özle günlerde sürmek için bayabir siyah olsun istiyorum birde fiyat hakkında bilginiz varmı acaba??
bir kaleme okadar para verilir mi hiçççççççmac siyah göz kalmei hakkında bir fikriniz varmı almak istiyourm ama açıkcası lancomeyle aynı etkiyimi gösterir bilemedim ben daha koyu bir siyah istiyorum özle günlerde sürmek için bayabir siyah olsun istiyorum birde fiyat hakkında bilginiz varmı acaba??
bir kaleme okadar para verilir mi hiççççççç
git güzel bir sürme al kendine, bak gözlerin nasıl dumanlı ve de buğulu oluyorsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?