LYS tercihleriyle başım belada.

Tşk ederim. Coğrafya okuyunca formasyon alınması gerekiyor

Ülkede okunacak bölüm kalmamış. Sanırım yine en iyileri teknoloji ve bilimle içiçe olan Bölümler.

Valla abla güzel yazmıssin ODTÜ Hacettepe ankara istanbul iyi de ben onlara gore iyi değilim :) olursa mecburen normal bi üni de okumak zorundayım

Ya haklisiniz ne varsa sağlık bölümlerinde var ama burslu okumama imkan olacağını da zannetmiyorum. Coğrafya'nin ataması kötü mu cidden ya rehberlik hocamla daha konusamadim .
şimdi senin için baktım da coğrafyanın ataması 76 ya düşmüş. tabi bunun içinde gk-gy, eğitim ve alan bilgisi sınavları var. yani ortalama 15 20 derse çalışman gerekicek. mezun olana kadar da aynı alım kalır mı bilemiyorum. 5 sene uzun bir süre ve artı olarak mülakat vs diyorlar daha neler değiştirirler belli olmaz

6.sınıfta İngilizce hocam ayaklı sözlük derdi sağolsun kelime dağarcığım genişti şimdi yok tabi temelim falan derdimi bile anlatamam bu ingilizceyle valla vaz mi gecsem bilemedim ki o zaman da coğrafya ya gidecem yanı nereye gitsem zorluk var.

Ben çalışırım gerçekten inanıyorum kendime açık lise okudum herkes bundan bisey olmaz derdi ama bu sene sıktım dişimi bu kadar oldu ama dediğin gibi 5 sene sonrası nasıl olur bilemiyorum.

Valla abla güzel yazmıssin ODTÜ Hacettepe ankara istanbul iyi de ben onlara gore iyi değilim :) olursa mecburen normal bi üni de okumak zorundayım

Canim o zaman sana tek tavsiyem ve kesin tavsiyem Iibf yazma.
Coğrafya edebiyat bile daha rahat. Mulakati yok kpssde , formasyonu bi sekil alirsin, hic olmadi akademik kariyer yaparsın. Edebiyatta boğaziçi geliyordu erkek arkadasimin gecmis senelerde, saftirigim is imkani yok diye gitmemisti
( sonra benim fakulteme geldi, canımın canı oldu :) )
Yolun acik olsun canim

Çok sağol tavsiyelerin için size de mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…