• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lys Deneme Önerisi ?

sadakat_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
76
0
86
30
İzmir
Selam arkadaşlar Lys-3 için deneme alıcam ama hangi yayın daha iyi pek bilmiyorum ygs için bireyin almıştım fena değildi lys içinde fem düşünüyorum ama tam emin değilim.Önerisi olan varaa yardımcı olursa sevinirim :54:

Selam arkadaşlar Lys-3 için deneme alıcam ama hangi yayın daha iyi pek bilmiyorum ygs için bireyin almıştım fena değildi lys içinde fem düşünüyorum ama tam emin değilim.Önerisi olan varaa yardımcı olursa sevinirim :54:

canımm ben yeni güvender aldım ama edebiyat denemesi çok sevdim bide coğrafya için karakök aldım onuda sevdim öneririm sana fem de iyi tabii

Ben fem kullanıyorum.gayet iyi.geçen yılda onu kullanmıştım.bence ösym sorularına en yakın fem yayınları soruyor.güvenderde iyidir.

Back