Lise Yorum ve Soruları lys 5' ten sınava girecekler buraya :)

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Arkadaşlar ben bu sene lys 5 yani ingilizce sınavına hazırlanıyorum :) var mı başka benim gibi dilden sınava girecek olanlar ? denemeleriniz netleriniz nasıl? hangi konularda hangi derslerden zorlanıyorsunuz?

ben kendimi denemek amaçlı giricem şimdi zaten üniversite öğrencisiyim
ama zaten fransızcadan giricem
ygs'de mükemmel yapıyorum, fransızcada da sorunum yok ama test tipine uyarlanışı bana biraz garip geliyo mükemmel değil yani netlerim
senin nasıl durum? ben matematikten kurtarıyorum cok etkisi olmasa da. en fazla 2 yanlış çıkıyo

ben ygsden çok korkuyorum çünkü bende hiç matematik yok dil sınavında o kadar sorunum yok

ygsem güzel türkçem full ama ingilizceden bu sene ettiğim kadar hiç nefret etmemiştim resmen TİKSİNİYORUM....!!!!!!!!!!! :))))

ygsem güzel türkçem full ama ingilizceden bu sene ettiğim kadar hiç nefret etmemiştim resmen TİKSİNİYORUM....!!!!!!!!!!! :))))

sevmeden olucak şey değil
ben de gecen sene ygsde nerdeyse herşeyi baya iyi yaptım da türkçeyi sonradan öğrenince türkçeden gelsin 7 yanlış =)) ben de sözde konuşuyorum falan işte ama yok olmuyor. bu sene 3 yanlış galiba türkçeden. fransızcadan gircem bakalım nolcak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…