• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS 2012 açıklandı.mimar ve diyetisyenler lütfen yardım

pure.love.

yine öpmek filan...<3
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
39
0
621
31
diyetisyenlik 17.542 mimarlık 23.625 sıralamalarım böyle. ege diyetisyenlik ya da istanbuldaki özel tam burslu diyetisyenlikleri mi yazayım, bursa eskişehir istanbuldaki tam burslu mimarlıkları mı yazayım. bi fikir verin. diyetisyenlik garanti iş güzel para rahat meslek.fakat mimarlıkta da çok daha güzel para var. fikirlerinizi bekliyorum çok karışık kafam:44:

cnm ben dokuz eylül de mimarlık okuyorum 2. sınıfım .bence parasına göre değilde hangisini daha severek yapabileceksen onu seçmeni öneririm . yoksa pişman olur tekrar tekrar sınava hazırlanmak istersin. oda yıllarına mal olur.mimarlık eğitimi çok zorlu bir süreçtir.altından kalkabilirim ve de bu mesleği gerçekten severek yaparım dersen seç derim. ama ben sağlık istiyorum dersen onu seç. senin kararın hayat senin hayatın...

ilk tercihim ege diyetisyenlik olacak. ikinci tercihimse 9 eylül mimarlık. özel okul yazmaktan vazgeçtim.ne zor işmiş ya bu tercihler:39:

Ahanda beni çağırmışsın ama geç gördüm :50::50: Diyetisyenlik yazacaksan kesinlikle Ankara'da bir yerler yaz. Diyetisyenlik mesleğinin temeli orada atılıyor. Her şey orada başlıyor. Ben Ankara Üni'de okuyorum. Eğer gelirsen her zaman yardım ederim.:42:

Back