• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfenn yardim edinn

Mustafacannnimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
10
4
1
25
4 yildir evliyim pko hastasiyim klomen tedavisi ile 2 kere hamile kaldim ikiside dusukle sonuclandi suan 5 ay kadar tadaviye gittim adetimin gayet normal duzenli geldi bide adetim gelmeden once gogus agrisi olurdu bu ay 25 eylulde olmam gerekiyorken olmadim 13 gun oldu gelmedi adetim gogus agrim var hamile olabilirim miyim yoksa adetimmi gelecek ama tedqvi gormedigim zamanlar gogus agrisi olmaz lutfen yardim edin goguslerde agri var ama uclari koyulasmis

4 yildir evliyim pko hastasiyim klomen tedavisi ile 2 kere hamile kaldim ikiside dusukle sonuclandi suan 5 ay kadar tadaviye gittim adetimin gayet normal duzenli geldi bide adetim gelmeden once gogus agrisi olurdu bu ay 25 eylulde olmam gerekiyorken olmadim 13 gun oldu gelmedi adetim gogus agrim var hamile olabilirim miyim yoksa adetimmi gelecek ama tedqvi gormedigim zamanlar gogus agrisi olmaz lutfen yardim edin goguslerde agri var ama uclari koyulasmis
Bi test yap istersen komenle hamile kaldıysan tekrar denesene bende ullndım klomen pco yum bugün ovitrelle oldum

Bi test yap istersen komenle hamile kaldıysan tekrar denesene bende ullndım klomen pco yum bugün ovitrelle oldu
Ilk gebeligimde ilk ay ikici gebeligimdede 3 ay hamile kaldim 5 ay klomen ovitrelle kullandim olmadi bu ay ara vermek istedim ve boyle oldu test yapmaya cesaretim yok bekliycem bakalim 1 hafta ne olacak insallah sende bu ay guzel bir haber alirsinnn insallah

Bi test yap istersen komenle hamile kaldıysan tekrar denesene bende ullndım klomen pco yum bugün ovitrelle oldum
Bakalım ben hamile olacakmışım bu ay nasip artık
Ilk gebeligimde ilk ay ikici gebeligimdede 3 ay hamile kaldim 5 ay klomen ovitrelle kullandim olmadi bu ay ara vermek istedim ve boyle oldu test yapmaya cesaretim yok bekliycem bakalim 1 hafta ne olacak insallah sende bu ay guzel bir haber alirsinnn insallah
Aminn inşallah biraz bekle bencede canm sen kaç yaşındasın adetin düzenli iyisi benm cok düzensiz ve kaç kilosun

Bakalım ben hamile olacakmışım bu ay nasip artık

Aminn inşallah biraz bekle bencede canm sen kaç yaşındasın adetin düzenli iyisi benm cok düzensiz ve kaç kilosun
21 yasindayim pko tek sıkıntım adet duzensizligi kontrol altinda duzenli biratigim zaman tedaviyi duzensiz oluyor kilo gibi bir sikintim yok

Sen ne kadar evlisin daha once hamile kaldin mi ben bu ay sogan suyu ictim ve ilk defa tedaviyi biraktigim ay bu kadar gecikti daha once biraktigim ay 4 5 gun gecikirdi ikivi ay cok gecikirdi
2 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım ilk defa klomene başladım 1 bucuk senedir uğraşıyoruz ama hep hafif bitkisel ilaçlar denedim doktor artık klomene başlıyalım dedi

Back